Unutamıyorum

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Çok seviyordum. Sevdiğim insan ise uzaktı bana yanımda değil gibiydi sevmiyor gibiydi. Bunu hissedince kalamadım onda gittim. Ayrıldım. Ama sonra ise çok pişman oldum keşke savaşsaydım diye. Sonra çok uğraştım çok çabaladım geri gelsin geri dönsün diye. Gelmedi. 1 kere giden yine gider dedi gelmedi. Ben ise her gece onunla uyuyup onunla uyanıyorum. O ise bir daha asla gelmeyecek. Çok pişmanım. Çok özlüyorum. Nasıl unutacağım onu?

Zaman... Tek çare zaman... Üzüntünü dibine kadar yaşa. Birgün bir bakacaksın eskisi gibi aklına gelmiyor.

üzgünüm ama pes eden siz olmuşsunuz. eğer kaybedince kazanmak için uğraştığınızın yarısı kadar kalıp savaşsaydınız asıl o zaman kazanabilirdiniz. tecrübe edinmiş oldunuz. sevseydi etseydi böyle yapardı şöyle yapardı demek abes kaçıyor. sevmeseydi zaten önce o sizden ayrılırdı. acınızı deşmek istemiyorum ama kendinizi yalanlarla avutmanızıda istemiyorum. iyi yanından bakın size hissettirdiği şeylerden şikayetçiydiniz ve artık bunları size hissettirmeyecek. günün birinde üzüntünüz geçecek ve birbirinizi güzel hatırlayacaksınız severek ayrılan iki insan olaraktan...

Zamanla. hayatına başka birini aldigin zaman unutursun tabi bunun bi seferde olması mümkün değil. Seni sevmeyen insan için neden karalara bağlanip kendini üzüyorsun ki. Karşılıksız sevgi olduğu bariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…