çocukluk sizinkisi...
gereksiz yere birbirinizi kırıp güzel olan birşeyi mahvetmeyin...
sevgilin pişman olmuş geri dönmüş demek seni seviyor..
kötü olmuş şeyleri unut.
iyi olanı düşün bence sonuçta eski ilgisi azalmamış ve halende seviyor..
her dakka beni bırakacakmı diye düşünürsen hem kendine hemde ilişkine zarar veririsin........
senin yaşadılarını bende yaşadım ... aslında o söylemek istemediklerini söylemiş sana aslında o söyledigini sana hiç söylemek istemedi ama agzından çıktı .. aynı seyi benim erkek arkadaşımda bana yapıyordu ama emin oldu herşey seni sevdiginden .. uzme kendini
bayan1903 dershanedeyim demişsin sanırım liseden yeni mezun oldun ya da olacaksın. Senden af buyurarak eski açtığın konulara baktım. Genelde erkek arkadaşınla ilgili ya da fiziksel güzellikle alakalı şeyler. Ha karşı değilim gençsin erkek arkadaşın olabilir tabi ki o yaşlarda bedenini daha iyi hale getirmenin yollarını araştırabilirsin. Ama şimdi şunu diyeyim sen bu kadar riskli bir dönemde ki geleceğin söz konusu bu gibi konuları bu kadar kafana takman normal mi? Ha tabi bilmiyorum belki derslerinde çok başarılısın sınavlarda denemelerde çok yüksek alıyorsundur onun verdiği bir rahatlık olabilir ama bilmiyorum gene de senin için önemli olan geleceğin olmalı. Bu site aracılığıyla neler neler duyuyoruz ama şu varki burdaki bütün KK bayanlarının ortak görüşüdür oda muhakkak ekonomik özgürlüğünü kazanmadır. Bir bayan için en elzem şey budur. Ha kazan ondan sonra erkek arkadaşına mı üzülürsün başka şeye mi takarsın gelir geçer nasıl olsa. Öptüm canım opuyorumnanaktan kendine dikkat et
bayan1903 dershanedeyim demişsin sanırım liseden yeni mezun oldun ya da olacaksın. Senden af buyurarak eski açtığın konulara baktım. Genelde erkek arkadaşınla ilgili ya da fiziksel güzellikle alakalı şeyler. Ha karşı değilim gençsin erkek arkadaşın olabilir tabi ki o yaşlarda bedenini daha iyi hale getirmenin yollarını araştırabilirsin. Ama şimdi şunu diyeyim sen bu kadar riskli bir dönemde ki geleceğin söz konusu bu gibi konuları bu kadar kafana takman normal mi? Ha tabi bilmiyorum belki derslerinde çok başarılısın sınavlarda denemelerde çok yüksek alıyorsundur onun verdiği bir rahatlık olabilir ama bilmiyorum gene de senin için önemli olan geleceğin olmalı. Bu site aracılığıyla neler neler duyuyoruz ama şu varki burdaki bütün KK bayanlarının ortak görüşüdür oda muhakkak ekonomik özgürlüğünü kazanmadır. Bir bayan için en elzem şey budur. Ha kazan ondan sonra erkek arkadaşına mı üzülürsün başka şeye mi takarsın gelir geçer nasıl olsa. Öptüm canım opuyorumnanaktan kendine dikkat et
Ne güzel o zaman bayan1903 opuyorumnanaktan Bu sınav stresleri filan yıpratmıştır sizi öyle tartışmalar filan olması gayet normal hoş görüp geçeceksin eğer zaten aranızda gerçek bir sevgi varsa böyle ufak tefek şeylerden bitmez hiç :asigim:
biz 1 ay boyunca ayrı kaldık .. benden hiç vazgeçmedi surekli kavga ederiz ama onun beni çok sevdigini biliyorum.. senin yaşıdıgınıda yaşadım .. surekli her kavgamızda ayrılalım lafı hep onun agzından çıkardı sinirle söyler .. seninkide aynı durumda ailevi problemlerden dolayı .. uzme kendini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?