bencede cocukluk sizinkisi,,ama inan bana o depresyondayken ve piskolojisi bozukken bile birakmamis seni...birakmak isteseydi o anda birakirdi o bi anlik sinirle demis sana..sen beni görsen sinir bastinmiydi neler diyom esime..ama sonunda ben pisman oluyom ve üzülüyom bir anlik sinirle deler diye bildigmi görüyom...üzülme sen ,gecmisde birak olanlari
bayan1903 dershanedeyim demişsin sanırım liseden yeni mezun oldun ya da olacaksın. Senden af buyurarak eski açtığın konulara baktım. Genelde erkek arkadaşınla ilgili ya da fiziksel güzellikle alakalı şeyler. Ha karşı değilim gençsin erkek arkadaşın olabilir tabi ki o yaşlarda bedenini daha iyi hale getirmenin yollarını araştırabilirsin. Ama şimdi şunu diyeyim sen bu kadar riskli bir dönemde ki geleceğin söz konusu bu gibi konuları bu kadar kafana takman normal mi? Ha tabi bilmiyorum belki derslerinde çok başarılısın sınavlarda denemelerde çok yüksek alıyorsundur onun verdiği bir rahatlık olabilir ama bilmiyorum gene de senin için önemli olan geleceğin olmalı. Bu site aracılığıyla neler neler duyuyoruz ama şu varki burdaki bütün KK bayanlarının ortak görüşüdür oda muhakkak ekonomik özgürlüğünü kazanmadır. Bir bayan için en elzem şey budur. Ha kazan ondan sonra erkek arkadaşına mı üzülürsün başka şeye mi takarsın gelir geçer nasıl olsa. Öptüm canım opuyorumnanaktan kendine dikkat et
sen bu aşk meşk ilşkilerini bırakıp kendini okuluna derslerine versen daha iyi olmazmı
canım benim en büyük sorunlarınız böyle olsun inşallah. başka sıkıntın olmasın yeterki biliyorum insanın kendi yaşadığı sıkıntı dünyanın en büyük sıkıntısı gibi gelir insana . ama inan bu günleri hatırlayınca ben neler için sıkılmışım diyeceksin. aranızda bu tarz ufak tefek şeyler tabiki olabilir o an sinirle söylenmiş olabilir çok büyük bi hakaret kırıcı laflar etmedikten sonra ilişkinin zedeleneceğini düşnmüyorum inşallah ömür boyu bu kadar iyi niyetli ve mutlu olursun umarım yaşadığın en büyük sorun bu olur yanlış anlama sıkıntını küçümsemiyorum ilerde çok daha farklı şeylerle karşılaşacağın için konuşmaların o kadar tatlı geldi ki
Önce şunu söyleyim,evlenmeyi düşünüyormusunuz bilmiyorum ama ailesinde problem olan biriyle sakın evlenme.Problemler size değişik şekillerde mutlaka yansır mutlu olamazsınız.Birde göreceksin evlendiğinde o yaptığını sık sık yapacak.baya karamsar konuştum biliyorum ama inanki bu söylediklerimi unutma inşallah haklı çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?