Unutamıyorum :(

bencede cocukluk sizinkisi,,ama inan bana o depresyondayken ve piskolojisi bozukken bile birakmamis seni...birakmak isteseydi o anda birakirdi o bi anlik sinirle demis sana..sen beni görsen sinir bastinmiydi neler diyom esime..ama sonunda ben pisman oluyom ve üzülüyom bir anlik sinirle deler diye bildigmi görüyom...üzülme sen ,gecmisde birak olanlari

doğru söylüyosun cnm zaten o da söylüyo biz o zmn ayrılmadıysak daha ayrılmayız hayırlısıyla diyo çünkü gerçekten çok zor bikaç aydı psikolojisi çok kötüydü ama ne bileyim hiç beklemiyodum sanırım artık atlatmam lazım şutarafagitti

Katılıyorum. Böyle henüz gelecekle ilgili planları yoluna koymadan bu konulara takmak insanı çok gençken yıpratır.

canım benim en büyük sorunlarınız böyle olsun inşallah. başka sıkıntın olmasın yeterki biliyorum insanın kendi yaşadığı sıkıntı dünyanın en büyük sıkıntısı gibi gelir insana . ama inan bu günleri hatırlayınca ben neler için sıkılmışım diyeceksin. aranızda bu tarz ufak tefek şeyler tabiki olabilir o an sinirle söylenmiş olabilir çok büyük bi hakaret kırıcı laflar etmedikten sonra ilişkinin zedeleneceğini düşnmüyorum inşallah ömür boyu bu kadar iyi niyetli ve mutlu olursun umarım yaşadığın en büyük sorun bu olur yanlış anlama sıkıntını küçümsemiyorum ilerde çok daha farklı şeylerle karşılaşacağın için konuşmaların o kadar tatlı geldi ki

sen bu aşk meşk ilşkilerini bırakıp kendini okuluna derslerine versen daha iyi olmazmı

yaşınız kaç bilmiyorum hoş bende çok büyük değilim ama ben erkek arkadaşımla 16 yaşında tanıştım ve çıkmaya başladık
5 sene oldu çıkalı ve biz bu 5 senede neler neler yaşadık ilişkide herşey olur bazı şeyler ilişkiyi dahada güçlendirir hatta
geçmişe bakarak ileriyi göremezsin
konu kapanmış üstünde bu kadar durma ama yok unutamıyorum olmuyor dersende hiç kendini üzme ayrıl gitsin o zaman madem unutamıyorsun

yaş kaç??
çocukluk bu bence..unutamadığında nedir onu anlayamadım?
bana ayrılalaım dedi,sonra barıştık ben bunu unutamıyorum..bu değilmi sorun?
ama ben bunda sorun göremedim..burda insanların neler yaşayıp da neleri unutamadığını, unutmak zorunda kaldığını bi okuda ,kafana taktığın şeyin ne kadarda ufak tefekbi şey olduğunu gör.der dediğin şeyi küçümsemiyorum..herkes farklı şeyleri takar kafasına ama belki yaşından dolayı minicik bişeylede zehir etme şu anını

sen bu aşk meşk ilşkilerini bırakıp kendini okuluna derslerine versen daha iyi olmazmı

ben kendimi yeterince derslerime veriyorum zaten erkek arkadaşımla ikmiz de okul derecesini kılpayı kaçırdık nbu yıl ve dersanede de çok başarılıyız yani neyi ne ölçüde düşüneceğimi biliyorum

anladım cnm ben zaten sıkıntımı gereğinden fazla büyütmüyorum dediğiniz gibi daha büyük sıkıntı vermesin allah. zamanla tabii ki unutacağım ben sadece o an içimden geldiği için yazmıştım bunları :kedi:

bence sende cok fazla büyütme..benm:içelim: erkek arkadaşımda ilk ayda sebepsiz yere olmuyo bitirelim deyip mesjla bitirmişti ama şimdi söz yüzüklerimizi aldık gün sayıyoruz. o yaptığı aklıma geldikçe ona anlattım hala unutamadım dedim hemde kaç kere söyledim aynı şeyleri oda her seferinde bi daha asla dedi bana yine güvenmen için beklerim ne gerekiosa yaparım dedi ve gercekten insan kendi isteince güveni yavş yavş geri gelio.yeterki karşındaki samimi olsun.elbette üzülmen çok çok normal seni anlayabiliorum.ama bunu tek başına aşamazsın bence onada söyleyebilirsin nasılolsa 2 senelik güzel bi geçmişinz var

Önce şunu söyleyim,evlenmeyi düşünüyormusunuz bilmiyorum ama ailesinde problem olan biriyle sakın evlenme.Problemler size değişik şekillerde mutlaka yansır mutlu olamazsınız.Birde göreceksin evlendiğinde o yaptığını sık sık yapacak.baya karamsar konuştum biliyorum ama inanki bu söylediklerimi unutma inşallah haklı çıkmam

cnm bence de dediklerinde bi nevi haklısın ama ailesindeki sorunlar yüzünden onu suçlu tutamam ki sonuçta herkesin psikolojisi olumsuz yönde etkilenir ben kendimi onun yerine koysam erkek arkadaşım beni bu nedenden dolayı bıraksa çok gücüme giderdi sonuçta bu ona bağlı bişey değil ki :sinifsinif:

çok haklısın.o suçlu demiyorum.ama gerçekten böyle bir durumda evlilik çok zor olur.inşallah size çok yansımaz veya ailedeki problemler biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…