• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum...

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
............................................................

Son düzenleme:
cnm belkide gerçekten önemli bir derdi vardır bu dert yüzünden de seni üzmemek için ayrılmış olabilir...çok üstüne gitme mesaj falan atma bi süre.bi de öle dene bakalım sen mesaj atmayınca merak edip mesaj atcak mı...atarsa eğer seni önemsiyodur yani soğudum fln demiş ya bu bahanesi olabilir.atmazsa da zor olsada geçmişe sünger çekmelisin bir an önce...

yorumun için tesekkr ederim canım...dediğini deniycem dayanabildiğim dakadr dayanıcam sıkcam kendmi mesaj atmıycam...bakalım ne olacak o zaman..

daha öncesinde bir kavganız olmuş muydu. nedensiz mi dedi ben soğudum ayrılmak istiyorum diye?

yaklasık 8 ay kadar cıktık hic kavgamız olmadı.bigün beni kıskanmıyosun sahiplenmiyosn diye ayrıldı benden sonra hemen barıstık hersey yolundaydı.bana hep beni kaybetmekten korktugunu ve benden ayrılırsa asla yapamayacagını söylerdi.şimdi ise çok güclüymüşüm dayanıyorum diyor...eski konularımda daha ayrıntılı anlatmıstım baya uzun ama sıkılmazsanız okuyabilirsinz... :)

Back
X