• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar nişanlıyım ve 3 senelik bir flörtümüz oldu ben ilk başladığımda çok yoğun duygularla başlamamıştım kendime yakıştıramıyordum ama zamanla sevgim arttı tabi sevgi artınca sahiplenme artınca haliyle kıskançlıklar da orta çıktı ve ben bugüne kadar ne telini nede mail facebookunu karıştırmamıştım mail şifremi bilior ama ben onun kisini bilmiyordum sadece ev numarasını olduğunu biliyordum ev telide kapanmış seneler önce ondan o numara bende yok neyse ortak arkadaşımızın telinden bu arada ortak arkadaşımız iş arkadaşım oluyor iş için telinden birinin numarasına bakıyordum ki nişanlımın ev numarsına denk geldim hemen hafızama kaydettim ve maillerine baktım benle görüştüğü sıra henüz daha yeni 4,5 aylıkken başka biriylede görüşmüş ve kızın mailleirni gördüm nişanlıma hakkını helal etmiyordu kızı bekletmiş ama ümitde vermiş ve daha sonra kızdan uzak durmuş kızda bunun hesabını soruyordu sonuçta benleyken olan birşeydi ve ben ozamanlar yani 1,5 2 yıl önce bu kıza facebooktan resimlerine yorum yamzıştı kim diye sorduğumda normal arkadaş demişti yalan söylemiş kalkıp sana alternatif oalrak görüştüğüm kişi diyemezdi haliyle,ben bende sakin bir tavırla kendiside aldatılmış biri olarak bunu nasıl bana yaptığını sordum ve maillerin kopyasını ona gönderdim açıklamasını istedim benle yeni yeni görüştüğü dönemlerdeyken herşey oturmamışken bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştırıldığı bir kızmış ben bir kaç gündür görüşmedim bitti dedim ama peşimi bırakmadı ve bi şekilde beni ikna etti şuan nişanlıyız ama o olayıda unutamıyorum arada laf sokuyorum ama o konuyu açtırmamk istiyor ne yapmalıyım herkezin ilk başlarda duygularından emin olamdığı kişilere alternatif oalrak birileriyle görüşmesini normalmi karşılamayım?

sonucta kabul edilmesi zor bir durum.. senin yerine baska birini koyabilme ihtimali vsvs.
bu konu yüzünden ayrildik geri baristik ve nisanliyiz diyorsun.. nisanlina kabulleniyorum bu durumu diye bir izlenim vermissin bile. Belliki cok seviyorsun ve nisanlinada resti cekemiyorsun..
Üzerindende yillar gectiyse bu durumu bence göz ardi etmen gerek ki saglikli bir iliski bir yuva kurabilesiniz, tabii güven sorunu illaki olacak ama ona göre temkinli davranacaksin egerki Ondan vazgecemiyorsan

şimdi bi yanlışını görmedim bir hata yapacağını da sanmıyorum bu konuy uda ona açmıyorum yıllar önce olan birşey ama aklıma geliyor şimdi ise ona güveniyorum hatta ortak arkadaşımızın dan biri ve benimde iş arkadaşım olur kendisi eşini aldattı ve ben bunu tesadüfen yakaladım ve eşine söylücem dedim arkadaşı bitti görüşmüyoruz dedi beni ikna etti ama gecen gün şirket mailinden kızdan mail gelmiş gördüm hani bitmişti görüşüyorsunuz ve ben buna göz yummam eşinide aptal yerine koymana izin veremem dedim eşinin bilmesi gerektiğini söyledim bu konuyu nişanlımada anlattım beni destekledi ki onada böyle bir olayı yutmam yarın öbürgün onun da bana aynısnı yapma cesaretini vermem demektir dedim oda haklısın dedi yani bu konuda net tavrımı biliyor ondan bir hata yapacağını sanmıyorum

canım evlilik kararı aldıgın biri için iyi düşün sana güven veriyosa önemli olan bu .. ama şunu da unutma nişanlın sana alışana kadar da bunu yapmış olabilir sana deger vermeye başladıysa o kızdan vazgeçmiş olabilir nasıl hissediyosan öyle davran derim

canım evlilik kararı aldıgın biri için iyi düşün sana güven veriyosa önemli olan bu .. ama şunu da unutma nişanlın sana alışana kadar da bunu yapmış olabilir sana deger vermeye başladıysa o kızdan vazgeçmiş olabilir nasıl hissediyosan öyle davran derim

evet aynen öyle olmuş canım ki eminim ki bana değer veriyor ve seviyor ama benim zoruma giden bende ona ilk başalrda büyük bir aşkla başlamadım ama o durumda bile başka bir erkekle başbaşa bir cafede çay bile içmedim o çok zoruma gitmişti

Back
X