- Konu Sahibi evarologlu
kızlar nişanlıyım ve 3 senelik bir flörtümüz oldu ben ilk başladığımda çok yoğun duygularla başlamamıştım kendime yakıştıramıyordum ama zamanla sevgim arttı tabi sevgi artınca sahiplenme artınca haliyle kıskançlıklar da orta çıktı ve ben bugüne kadar ne telini nede mail facebookunu karıştırmamıştım mail şifremi bilior ama ben onun kisini bilmiyordum sadece ev numarasını olduğunu biliyordum ev telide kapanmış seneler önce ondan o numara bende yok neyse ortak arkadaşımızın telinden bu arada ortak arkadaşımız iş arkadaşım oluyor iş için telinden birinin numarasına bakıyordum ki nişanlımın ev numarsına denk geldim hemen hafızama kaydettim ve maillerine baktım benle görüştüğü sıra henüz daha yeni 4,5 aylıkken başka biriylede görüşmüş ve kızın mailleirni gördüm nişanlıma hakkını helal etmiyordu kızı bekletmiş ama ümitde vermiş ve daha sonra kızdan uzak durmuş kızda bunun hesabını soruyordu sonuçta benleyken olan birşeydi ve ben ozamanlar yani 1,5 2 yıl önce bu kıza facebooktan resimlerine yorum yamzıştı kim diye sorduğumda normal arkadaş demişti yalan söylemiş kalkıp sana alternatif oalrak görüştüğüm kişi diyemezdi haliyle,ben bende sakin bir tavırla kendiside aldatılmış biri olarak bunu nasıl bana yaptığını sordum ve maillerin kopyasını ona gönderdim açıklamasını istedim benle yeni yeni görüştüğü dönemlerdeyken herşey oturmamışken bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştırıldığı bir kızmış ben bir kaç gündür görüşmedim bitti dedim ama peşimi bırakmadı ve bi şekilde beni ikna etti şuan nişanlıyız ama o olayıda unutamıyorum arada laf sokuyorum ama o konuyu açtırmamk istiyor ne yapmalıyım herkezin ilk başlarda duygularından emin olamdığı kişilere alternatif oalrak birileriyle görüşmesini normalmi karşılamayım?