Unutamıyorum..

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
nerden başlıcağımı bilemiyorum.. çok sevdiğim iyide giden güzel bi ilşkim var yani ne iyi ne kötü.. ama ben sanırım hala eskideyim.. aylardır içimdeki duyguyu bastırıp ondan nefret etmiştim ve erkek arkadaşım sayesindede unuttuguma bile inandırmıştım kendimi.. nefret bile etmiyordm adını bile anmıyordumki.. ama rüyalarıma girmesine engel olamıyordum.. bugün nette gezinirken.. dayanamadım onun profiline baktım ve bi şarkı söylemiş.. güzel bi sesi var aynı zamanda en büyük hayranıydım zamanında.. dinledim. ve dinlerken onu nekadar özlediğimi anladım aslında bildiğim bişeyi yani özlediğimi zaten biliyordum.. ama bunu kendime söylemeye korkuyordm. çnkü gerçekten beni seven bi erkek arkadaş ve güzelde bi ilşkim var..ve bende onu seviyorum ama.. eskiyide özlüyorum.. ve bunu sanırım istemeden erkek arkadaşıma yansıtıyorum..napıcağımı bilemiyorum aslında yapıcak şey belli bu duyguyu zamanla yok etmek.. hiç açmamak o hiç olmamış gibi davranmak .. ama unutamıyorum.. yaşanılanları ve en çokda bana yaptıklarını.. yediremiyorum.. haketmiyordum .! paylaşıcak kimsem yoktu buraya içimi dökmek istedim.. neyse iyi geceler ..

takma canım yaa bence eskiden hayır olmaz sen erkek arkadaşına adapte ol onada sakın bahsetme erkekler böyle bişeyi anlayışla karşılamazlarr..

haklısın arkadaşm öyle yapmam gerek ama insanlar nerde imkansz nerde acı çekicek bişey var ona yönlenirler hep.. neden kendimize acı çektirmeye bukadar meraklıyızz.. rahat batıyor bize batıyor ama gönlüne söz geçiremiyor insan

senin durumunun aynısını bende yaşadım
unutmaya çalıştığım süre içinde erkek arkadaşımla tanıştım
o bana onu unutturdu onun bana yaptıklarını acılarımı
o ilişkimde ki kırgınlıklarımı hepsini unutturdu
hatta biz 2 yıl normal arkadaştık ve ben yaşadığım ilişkiyi acımı özlemimi ona anlatmıştım
zamanla ondan nefret etmekten vazgeçtim
sonra onu hatırlar ama özlemez oldum
3 yıllık bir ilişkiydi biten ilişkim
ama artık aklımın ucundan geçmiyor
yeni ilişkinden kopma sakın
onu özlediğini düşünürsen özlemeye devam edeceksin
onun sana neler yaşattığını nasıl bittiğini düşün o aklına geldiğinde
inan zamanla tamamen silinecek

ayenn öyle oluyo ne yazık ki ama sen kalbinin sesini dinle sonradan pişman olacağın kararlar alma derim. Allah kolaylık versin...

evet öyle bi modeliz biz acı çekecek şeyleri isteriz ama bu erkek arkadaşını kaybedersen bunun yüzünden acın bir kat daha artacak onu düşün bide..hem zamanla kesın unutursun mutlulukla herşey geçer gideerr adını anmak istemezsin zamanı gelince..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

sen özledikçe özleyeceksin çıkar artık onu içinden şimdiki ilişkine haksızlık yapma önüne bak arrkana değil geçeçektir mutlaka

şu an ayrı olduğunuz için daha fazla takıyorsun canım; ama arkadaşların da dediği gibi aklına getirmemeye çalışırsan zamanla kapanır gider her şey. olsaydı, eskiden olurdu zaten, ilişkini yıpratmaya değmez bu yüzden...

Erkek arkadaşınız hala eski sevgilisini düşünüp onu özlerken sizinle beraber olsaydı, siz hala onun paylaşımlarını izlediğini bilseydiniz kendinizi kullanılmış, haksızlığa uğramış hissederdiniz...

"Çivi çiviyi söker, eskisi yeniyi unutturur" tarzı yaklaşımların "içinin ne kadar boş" halinizden anlaşılıyor... Elbette severek ayrılsa bile yeni ilişkisinde gayet mutlu olanlar var... Fakat siz onu hala rüyalarınızda görürken, onu unutturacak ümidiyle başkasını sevmeye çalışmışsınız... Sevmek gayret etmekle, zorlamakla olmaz... Hem size yazık hem de "öncekini unutturma aparatı" durumundaki yeni erkek arkadaşınıza...

"Kafanızı dinleyip" kalbinizi boşaltmadıkça mutlu olamazsınız... Bu mutsuzluk bazen eskiyi özlemekle bazen de her şeyin anlamsız olduğu fikriyle baş gösterir... Neticede bu hislerle erkek arkadaşınızı mutlu edemezsiniz... Onu azat edin de o mutlu olsun bari... Evli değilsiniz ki "Belki zamanla sever, eskiyi unuturum" diye onunkini de kendi canınızı da sıkasınız?.. Neden zorla yürütesiniz bu ilişkiyi? Siz de hazır olduğunuzda mutlu olacaksınız... Aksi halde "Ne kadar severseniz o kadar sevilirsiniz" felsefesine göre de daha büyük bunalımlar kaçınılmaz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…