merabalar... bu bölümde açtığım bir başlık vardı isteyenler okuyabilir. bir kişiyle ilgili kısaca özetlersek, 3 ay boyunca bu kişiyle çıkıyo gibi olup çıkamamıştık. en son ben seni çekemycem artık baenden uzak dur dediğimde sonrasında teklif etmişti. çıkmaya başladıktan 3 gün sonra (ki 1 gün görüştük sadece) diğer görüşmemizde soğuklaşmıştı ve eski ilişkisinn yerine yeni bir ilişki yaşamaya alışmanın zor olduğunu söyledi.... dediğim gibi biraz karışık bi önceki konumda uzun uzun anlattım=( son olarak ben bunun üstüne onunla hiç görüşmeme kararı almıştım.
daha sonrasında bir gezi vardı ve ben buna katılıcaktım. daha sonrasında bu geziyi düzenleyen kişilerdenmiş ben tahmin edyodum ama emin değildim bana bir bahneyle(gezi ile ilgili) mesaj attı ve böylece onun geldiğini anlamamı sağladı. sonrasında ben ilk başta bişi olmaz dedim. ama daha sonra oraya giden kişileri de görünce, hepsi onun çok yakın arkadaşlaarı ve beni onun vasıtasıyla tanıyan kişiler, vazgeçtim. bu kişi bunu öğrenince beni aradı ısrar etti. ben hayır dedim. gitmedim.
onu görürüm unutmamı engeller diye yaptım. ama şu an içim acıyor. yne onu daha çok düşünüyorum. orda eğlenebileceğimi istesem çok iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum. sonrasında bide kesin resim ekliycekler malum siteye orda da görüp ah ah diyeceğim ben de olabilirdim. aslında o ona dönsem orda gidip desem hadi... ama ben onu seviyorum o beni sevmiyo... orda olduğunu bile bile, ona yakın olup deniz kenarında onunla oturabileceğimi bile bile burda bilgisayar başında olmak offff çok zor....
ben nasıl unutucam. zaten benim sevdiğim hiçbir zaman beni sevmycek gibi gelio. aşık olduğum. karşılıklı aşk var mı? ben hiç görmedim. bi taraf aşık oluyo diğeri onun sevgisine ilgisine alışıo sevilmeyi seviyo asla diğeri gibi olmuyo.... bunun yanlış olmasını istiyorum.