Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bütün suçlu sensin.
adamın sevgilisi var farkındasın dimi ?
bide diğer sevgililerinden ayırdım beni seviyor falan demişsin.
seni sevse onlarla işi ne ?
sevdiği için başkasıyla çıkıyor şuan ?
bırak arama unutmaya çalış.
durup durup geri dön dersen unutamazsın tabi.
önce dene bi unutmayı unutamıyorum demek kolay.
tatlım bence bır an önce hayatına yön vermen gerektıgını dusunuyorum .bu ne sacma bır ılıskı turudur boyle .senı yargılamak ıstemem ama ,bu duruma kadınlık gururun nasıl el verıyor anlamadım .daha once de ayrılırdık sevgılılerınden o nu ayırmayı basarıp bana gerı donmesını saglardım dıyorsunne sacma bır ılıskı bu yahu .ee sımdı de sevgılısınden ayırmayı basardın dıyelım gerı dondu sonra ne olucak ne degısıcek ,daha once ne degıstı de sımdı ne degısecek.bır ayrılıkta daha o yıne yenı bırıne sevgılım dıyecek .sen yıne basa donuceksın .canım bence hayatına hemen bır yon ver bole sacma bırey yok yanı .sankı evlı barklı coluklu cocuklu bır bayansın .esını evıne dondurmeye calısıyorsun .canına kastın ne tatlım senın basına dert alıyorsun .bosver gıtsın yolunuza bakın ıkınızde .
Bin defa yazmam mı gerekiyo ? Beni seviyo demedim ! SeviyoDU dedim !
Ben orda doğru biçimde yazdığıma göre ? Anlayışınıza kalmış bişey.
@sagapoo Beni anladığın içinde teşekkür ederim ,bu saatten sonra olmaz gelirse eğer döner gelirse yine severim ama aynı hataları bıdaha yapmamam gerekiyor.