• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum.

evet bütün suçlu sensin.
adamın sevgilisi var farkındasın dimi ?
bide diğer sevgililerinden ayırdım beni seviyor falan demişsin.
seni sevse onlarla işi ne ?
sevdiği için başkasıyla çıkıyor şuan ?
bırak arama unutmaya çalış.
durup durup geri dön dersen unutamazsın tabi.
önce dene bi unutmayı unutamıyorum demek kolay.

tatlım bence bır an önce hayatına yön vermen gerektıgını dusunuyorum .bu ne sacma bır ılıskı turudur boyle .senı yargılamak ıstemem ama ,bu duruma kadınlık gururun nasıl el verıyor anlamadım .daha once de ayrılırdık sevgılılerınden o nu ayırmayı basarıp bana gerı donmesını saglardım dıyorsun :53: ne sacma bır ılıskı bu yahu .ee sımdı de sevgılısınden ayırmayı basardın dıyelım gerı dondu sonra ne olucak ne degısıcek ,daha once ne degıstı de sımdı ne degısecek.bır ayrılıkta daha o yıne yenı bırıne sevgılım dıyecek .sen yıne basa donuceksın .canım bence hayatına hemen bır yon ver bole sacma bırey yok yanı .sankı evlı barklı coluklu cocuklu bır bayansın .esını evıne dondurmeye calısıyorsun .canına kastın ne tatlım senın basına dert alıyorsun .bosver gıtsın yolunuza bakın ıkınızde .

evet bütün suçlu sensin.
adamın sevgilisi var farkındasın dimi ?
bide diğer sevgililerinden ayırdım beni seviyor falan demişsin.
seni sevse onlarla işi ne ?
sevdiği için başkasıyla çıkıyor şuan ?
bırak arama unutmaya çalış.
durup durup geri dön dersen unutamazsın tabi.
önce dene bi unutmayı unutamıyorum demek kolay.

Bin defa yazmam mı gerekiyo ? Beni seviyo demedim ! SeviyoDU dedim !

tatlım bence bır an önce hayatına yön vermen gerektıgını dusunuyorum .bu ne sacma bır ılıskı turudur boyle .senı yargılamak ıstemem ama ,bu duruma kadınlık gururun nasıl el verıyor anlamadım .daha once de ayrılırdık sevgılılerınden o nu ayırmayı basarıp bana gerı donmesını saglardım dıyorsun :53: ne sacma bır ılıskı bu yahu .ee sımdı de sevgılısınden ayırmayı basardın dıyelım gerı dondu sonra ne olucak ne degısıcek ,daha once ne degıstı de sımdı ne degısecek.bır ayrılıkta daha o yıne yenı bırıne sevgılım dıyecek .sen yıne basa donuceksın .canım bence hayatına hemen bır yon ver bole sacma bırey yok yanı .sankı evlı barklı coluklu cocuklu bır bayansın .esını evıne dondurmeye calısıyorsun .canına kastın ne tatlım senın basına dert alıyorsun .bosver gıtsın yolunuza bakın ıkınızde .

Kadınlık gururun nasıl el veriyor derken anlamadım ? Ha o ayırma olayını diyorsan eğer o zamanlar herşey farklıydı ve zorla ayırma gibi bişeyde yok.
Şimdide gururuma yediremediğim için arayamıyorum sevip sevmediğine dair hiçbişey bilmiyorum ama sevgilisini seviyodur belkide şuan onuda bilmiyorum.
Ve son dediklerinde haklısın hep başa dönüyorum.

aynı ben..
bnm pesımden cok kosmustu olmayınca baska bı kızla cıkmaya basladı bn dayanamadım aradım o da ayrılmıstı ondan.senın ne cektını cok ıyı anlıyorum suan ya o kıza asık olursa dıosun belkı ben arasam donucek neden o kızı sevmesı ıcın ızın verıorum bıseler yapmalıyım dıosun.suan bnde ayrıldım 1 hafta oldu acım cok yenı ve baskasıyla cıkıodur dıorum ama elımden bıse gelmez cunku reddedılırsem yedıremem kendıme daha once reddedılmedım ama bu sefer cıddı olarak bıttı yapamam artık ole bıse derse dayananamam. ama eger sen farketmez sansımı denemek ıstıyorum dersen o zaman konusalımmı son kez yaz ama gleıcek olan cvba hazır ol
evet kızlar bılıyorum bu dedıklerım bı kızın gururna yakısmıyo demı ama bnde yasadım aynı duyguyu aslında bızımkı asktan cok sanırım bızı artık onemsemıo olma dusuncesı bu dusuncenın vermıs oldugu sızı.onun ılgısıne asıktım ben

Ben orda doğru biçimde yazdığıma göre ? Anlayışınıza kalmış bişey.
@sagapoo Beni anladığın içinde teşekkür ederim ,bu saatten sonra olmaz gelirse eğer döner gelirse yine severim ama aynı hataları bıdaha yapmamam gerekiyor.

Ben orda doğru biçimde yazdığıma göre ? Anlayışınıza kalmış bişey.
@sagapoo Beni anladığın içinde teşekkür ederim ,bu saatten sonra olmaz gelirse eğer döner gelirse yine severim ama aynı hataları bıdaha yapmamam gerekiyor.

sendemı arayamam dıosun yanı..o zmn durumu kabullenmekten baska bıse gelmıyo elden zaten sevıyosa doner gelır bn ole dıorum eger sevdıyse bırazcık doner dıorum.ınsan ne bılım unuttumu bnı fılan dıye sınır olmazmı aramazsak blkı onlarda sınır olur.of bılmıorum suan tek bıldıgım canımın acıdıgı senınkı gıbı

Back
X