unutamadığım durumu sizlerle paylaşmaya çalışacağım.lise sondayken ilk defa bir sevgilim oldu.neden onu seçtiğimi bilemiyorum.dershanede tanıştık.ortak arkadaşarımız vardı.ilgimi çeken daha çok bana duyduğu sevgi olmuştu.herşey çok güzel gitti başladığıma pişman olmamıştım.malum o yıl öss sınavı vardı benim istediğim bölüm olmadı ve yine dershaneye yazıldım.o ise istanbulda bir üniversiteye yerleşti.yeni bi yıl daha başladı.o üniversiteye gidyordu bende tekrar hazırlanıyordum dönem içinde yol uzun olmasına rağmen sık sık geldı beni görmeye.her geldiğinde sevdiğim bişiler,beni mutlu edecek hediyeler alıyordu.bi yıl daha geçti.ben sınava girdim ve istediğim mühendisliği kazandım.tercih dönemindeydik.ilişkimiz başlayalı 2 yıl olmuştu.ve bir şoka uğrattı beni benden ayrılmak istiyordu.ondan hiç beklemezdim bekleyemezdim 2 yıl beni nasıl kandırabilirdiki.biraz gururumu kırıp yapma pişman olduğunda geç olacak bizi bitirme dedim güzellikle konuşmasına rağmen her söylediği küfür gibi geldi.kendince ikna edip kapattı telefonu kabus gibiydi inanamıyorum diyordum en sık kullandığım kelime olmuştu.annemlere perişanlığımı tercih telaşı diye açıklamıştım.sürekli yatıyordum uyuyordum.uyumak ne zordu.gece olmasın istiyordum.gece olunca krizler gelliyordu unutmak istiyordum olmuyordu face den bile silmedim onu.yakın arkadaşlarımdan destek almaya başladım çok zayıflamıştım üstelik bir haftada..ben zayıf biri olmamıştım ve bu durumlardan hep kaçınmıştım.ama olmuyordu nefes alamıyordum hiç aramadım onu o da beni aramadı.35 gün geçti hergün ağlamayla hergün biraz daha zayıflayarak geçti.üniversite başlayacaktı benim için..artık daha iyiydim hayata dönmüştüm en azından..35 günün sonunda face deyken payşatığım video yu beğendi.sonra nasılsın yazdı.o anki hissiyatımı açıklayamam elbet..ne var ne yok döktüm içimde neden yapmıştı bunu bana bir gerekçesi bile yoktu.beni çok sevdiğini ve benim iyiliğim için beni bırakmak zorunda kaldığını söyledi..neden diye hep sordum unutalım dedi o gün sabaha kadar konuştuk içimde ne var ne yok döktüm bana mesaj atma arama dedim.bi süre geçti biz barıştık kendi sağlığım için barıştım onunla onun için değil.üniversite başladı farklı yerlerde okuyorduk.biz barıştık ama ona hiçbir güvenim kalmamıştı.her moralim bozuk olduğunda yaptığını hatırlayıp ayrıldım ondan.hep sabırlı davrandı.bana olayı unutturmak için elinden geleni yaptı.neredeyse hergün ayrılıyorduk.yaptığını unutamıyorum unutmak istiyorum ama olmuyor diye karşılıklı ağlaştığımız çok oldu.onun beni bırakma diye ağladığı çok oldu.ben ona karşı dürüst olamıyorum her hareketim planlı.barışalı tam bir yıl oldu ilişkimiz başlayalı ise 3 yılı geçti.ben unutamıyorum.geceleri hala ağlıyorum bilmiyor ne yapacağım tek çare ayrılmak mı ?