• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamiyorum:((

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Merhaba kizlar. 2bucuk sene önce bir bucuk yil süren bir iliskim oldu. Yeni tanistigim biriydi ve msn adresini veren kendisiydi. Daha ilk gunden sabaha kadar konustuk msnde. Sonra mesajlar falan gerisi geldi. Hergun konusmaya basladik ama bigun ciddi bi iliski dusuncem yok dedi biz yanlis yapioruz falan dedi. Ben de tamam dedim ama cok bozuldum agladim. Gun güne ben arkadas davrandikca o sevgili olmak istedigini soyledi ama iste bu 5 ay sonra falan. Ve ara sira eski kiz arkadaslarindan bahsederdi erkekler aldatir bu normal falan derken bana hep ilginc ilginc sorular sorardi. Is ciddilesti ben ise girdim o da girdiginde evlenecektik yuzuk aldik falan filan. Benim bigun cok kotu kavga etmemle bitti ve affetmedi beni. O da atandi ve bu yaz evlenmis. Sizce beddua etmekte haksiz miyim. 1 sene sonra aradim konustuk hala ddioki bana seni aldatirdim ben:((( o nasil mutlu oluyo beni boyle birakti da. Ben onun icin herkesi reddetmistim.

Evlendiğini öğrendikten sonra mı aradın? :44:

yerinizde olsam -ki daha beterini gördüm- kendi kendime ağlar, söver, ondan sonra da verilmiş sadakam varmış der yoluma devam ederdim. :ssz:

Su an bende şöyle bir pismanlik var. Atandigim yere kadar gelmis hep oturacagimiz yerleri bile gormustuk. Hepsi yalan oldu. Ben onu affettim ama o beni affetmedi. Keske gururunu kıracak şeyler soylemeseydim:(( ama barismak icin aradigimda iste aldatirdim zaten seni dedi.

Esini aldatmayacagini nerden biliyoruz ? Forum aldatilan kadin dolu. Emin ol aldatilan esin acisi seninkinden benimkinden bin kat daha fazladir. Ya birak arkadasim adam mi yok piyasada bizi uzenleri deli gibi istiyoruz. Hayir devam etseydiniz aldatilgini ogrenseydin yine devam eder miydin baska kadinlari sana tercih edecek adami sevebilir miydin? Dua et,sukret. Rabbim kiymet bilen insanlarla karsilastirsin.

Saolun arkadaslar ben de öyle düşünüyordum ama gözümün icine bakardi her dedigimi yapardi. Ben oyle hemen sevemiyorum napayim derdi. Ayrilinca söylediği icin vicdan yapsin diye söylediğini dusundum canimi acitmak icin. Bir kere de msnden islettim konusmustu baskasi zannedip

biliyormusun son zamanlardaki bir çok evlilik böyleee oluyor 1-2 yıl birisiyle ciddi düşünüp ailesi bil biliyor vs. derken bir sinir anıyla bitirip hoppp diye birini sokuyorlar hayatlarına vee derkennn evleniyolar... asıl acıyı cefayı (öğrenciyse parasızsa işsizse o ilki ile derdi tasayı çekip)
ikinci gelen bu kişi ile mutluluğaaa yürüyolar be bacım.......
:16:

'Seni aldatırdım' diyen bir adama nasıl güvenebilecektin ki?
Güven olmazsa ilişki olmaz zaten, güven en önemli unsur.
Sevinmelisin, kurtulduğuna.

:(( cok beddua ediyorum kizlar ya. Ne aldattim ne de baskasiyla görüştüm o kadar dürüst davrandim. Bi kavgada bitirilecek bi iliski degildi. Ben ayrilmak cok istedim agladi yalvardi kiyma bize dedi:(((( ben tamam dedim kac kez ama o bitirdi

Merhaba kizlar. 2bucuk sene önce bir bucuk yil süren bir iliskim oldu. Yeni tanistigim biriydi ve msn adresini veren kendisiydi. Daha ilk gunden sabaha kadar konustuk msnde. Sonra mesajlar falan gerisi geldi. Hergun konusmaya basladik ama bigun ciddi bi iliski dusuncem yok dedi biz yanlis yapioruz falan dedi. Ben de tamam dedim ama cok bozuldum agladim. Gun güne ben arkadas davrandikca o sevgili olmak istedigini soyledi ama iste bu 5 ay sonra falan. Ve ara sira eski kiz arkadaslarindan bahsederdi erkekler aldatir bu normal falan derken bana hep ilginc ilginc sorular sorardi. Is ciddilesti ben ise girdim o da girdiginde evlenecektik yuzuk aldik falan filan. Benim bigun cok kotu kavga etmemle bitti ve affetmedi beni. O da atandi ve bu yaz evlenmis. Sizce beddua etmekte haksiz miyim. 1 sene sonra aradim konustuk hala ddioki bana seni aldatirdim ben:((( o nasil mutlu oluyo beni boyle birakti da. Ben onun icin herkesi reddetmistim.

bazen biz kadınları da anlayamıyorum . adam açık açık aldatırım demiş ben ş........ demiş ben bilmem nenin önde gideniyim demiş. ve hala aradığında aldatırım demesine rağmen unutamıyorum diyorsun . eee be canım ee be güzelim dünyada erkek soyu mu tükendi .. yani ne bileyim bana böyle bişey söylese ben o adamla konuşmaya devam etmem ki. sen ilişkim 1.5 yıl sürdü diyorsun ama çocuğun o 1.5 sene adam gibi adam oldu kaç ay var gülüm ? yapmayın bunu kendinize ya . bir kaç konu daha okudum bunun benzeri. değmeyen adamlar için bu kadar üzmeyin kendinizi. ölmezsiniz hiç korkmayın . ben kimlerin aşkından öleceğimi sanıyordum kimler benim aşkımdan öleceğini sanıyordu ne onlara ne de bana hiç bir şey olmadı . yani demem o ki kimler çıkar karşına bu yaptıklarına güler geçersin. acını yaşarsın da bu kadar hele ki böyle bir herif için lütfen yapmayın bunu kendinize. bir insan bir kadın bir birey olarak rica ediyorum sizden . senden ve senin gibi düşünen herkesten . bir laf vardır ÜÇ KURUŞLUK İNSANA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİYE KALAN 2 KURUŞLA SENİ SATAR .... al sana unutamadığın adamın kişiliğini açıkladım. sen yap hesabını şimdi

:(( cok beddua ediyorum kizlar ya. Ne aldattim ne de baskasiyla görüştüm o kadar dürüst davrandim. Bi kavgada bitirilecek bi iliski degildi. Ben ayrilmak cok istedim agladi yalvardi kiyma bize dedi:(((( ben tamam dedim kac kez ama o bitirdi

canım erkekler maalesef böyle .. benmde başıma geldi daha yeni başta çok yalvarmştı ben kabul ettm buluşacağımız gün ben istemiyorm uzak şehrlerde hasretlik çekemem dedi bitirdi .. artık üzülmeyeceğim değmiyor hiçbirine çünkü sende üzülme doğru kişi daha karşına çıkmamş demekki canım

Saolun kizlar siz soyledikce ben rahatliyorum. Iste aklimda benim icin agladigi endiselendigi gunler kaldi ondan yaniyor icim. Bana boyle deger veren ama tabiki de DURUST olan biri cikar mi acaba. Insallah cikar hemen de ben de onun gibi yoluma bakarim. Peki son bisey sorayim size. Cookk ilgi gosteren erkek sewiyor ilgi gostermeyen sewmiyor diyebilir miyiz??

Saolun kizlar siz soyledikce ben rahatliyorum. Iste aklimda benim icin agladigi endiselendigi gunler kaldi ondan yaniyor icim. Bana boyle deger veren ama tabiki de DURUST olan biri cikar mi acaba. Insallah cikar hemen de ben de onun gibi yoluma bakarim. Peki son bisey sorayim size. Cookk ilgi gosteren erkek sewiyor ilgi gostermeyen sewmiyor diyebilir miyiz??

Bir kere adam gurur yapmış sen ayrıldıkça ağlamış, seni döndürmüş son vuruşu da o yapmış.
Tamamen egosunu tatmin etmiş seni hiç sevmemiş adamdaki mantık ben bırakırım beni kimse bırakamaz mantığı.
Böyle insanlar hiç kimseyi sevmez yani.
Soruna gelince de çok ilgilenen hakkında kesin bir şey diyemem ama ilgilenmeyen kesinlikle sevmiyordur.

Hayır canım anlayamazsın..bence sırf seni elinde tutmak için öyle şeyler söylemiş başka birini bulunca da evlenmiş,seviyo olsaydı seni aldatırdım demezdi,yanından ayrılmamak için elinden geleni yapardı,bi insan sevmediği birini aldatır burdan anla işte,kurtulmuşsun inan ki..senin şu an kızdığın şey neden o kızla evlendi diye düşünmen..benim ne eksiğim vardı diyorsundur..böyle birinin çok büyük bir aşk evliliği yapacağını sanmam öylesine evlenmiş de olabilir,salla gitsin o yüzden o kızın yerinde olmadığına şükretmelisin..

Frezya insallah öyledir canım ya. Cikmaya basladigimizda soylemisti hatta baban bile anneni aldatmistir sen nerden bileceksin demisti ama ben deniyor, agzimi ariyor diye sacmalama deyip konuyu kapatmistim. Iste bir kere msnden islettim ve hic hayir demedi yani. Birsürü olayi ben affettim ama o affetmedi beni. Insallah o kizin yerinde olmadigim icin sansliyimdir.

Frezya insallah öyledir canım ya. Cikmaya basladigimizda soylemisti hatta baban bile anneni aldatmistir sen nerden bileceksin demisti ama ben deniyor, agzimi ariyor diye sacmalama deyip konuyu kapatmistim. Iste bir kere msnden islettim ve hic hayir demedi yani. Birsürü olayi ben affettim ama o affetmedi beni. Insallah o kizin yerinde olmadigim icin sansliyimdir.

canım o kızın yerinde olmadığına çok şanslısın emin olabilirsin böyle diyen insan evlendikten sonra aldatır çok net resmen zemin hazırlamış önceden söyleyip aldatmak için hiç değmeyecek biri ya vallahi üzülme artık biliyorum demekle olmuyor ama düşünmemeye çalış sevgini gerçekten hakkedecek biri çıkacaktır karşına canım inaşşalh :)

Su an bende şöyle bir pismanlik var. Atandigim yere kadar gelmis hep oturacagimiz yerleri bile gormustuk. Hepsi yalan oldu. Ben onu affettim ama o beni affetmedi. Keske gururunu kıracak şeyler soylemeseydim:(( ama barismak icin aradigimda iste aldatirdim zaten seni dedi.

Affetmemek bahane. Seni sevmemiş yeteri kadar. Mesele bu.
Ve oldukça da açık ama sen anlamak istemiyorsun maalesef.
Hala kendinde suç arıyorsun. :ssz:
Bitmiş artık. Takıntı yapma ve önüne bak.

Back
X