unutamiyorum...

nayso

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
43
4
13
28
Siz de hic artik sizin olmayan biriyle saatlerce dalip tavana sohbet ettiniz mi ...ben ettim
Yilmadan siklmadn usanmadan ...her acimi mutlulugumu paylastim ...ve bu kisi bana hayatimin en aci gunlerini yasatandi :/ ...ne yaparsam yapyim anilar rahat birakmiyor ...ne yapicagim ? ..kendime soyleyemdiklerim nefesi.i kesio artk

ay bir an bu başlığı görünce demin bdv ye siyaset başlığı açtım sandım ürperdimdi

"İlişki siyaseti" için arkadaşa yardımcı olalım lütfen. asdf.

Arkadas biraz daha aciklarsa yardimci olabiliriz. Basrolde erdogan mi var, yoksa Kilicdaroglu mu? Ona gore yorum yapiciim..

Sakayi birakalim ciddiyet kizlar
canim biraz daha acarsan anlarz ne konustun niye konustun yani aci gunlerini yasatansa herseyini nie paylasiyorsun anlamadim ben

Nese arkadaslar siz daha kendinize cekiduzen verememissiniz siyaseti mi cozucegnz ..ne insanlara kaldik bee ...sonradan ilgilenenlere de tesskrler sizn giblr az kaldi ....

Nese arkadaslar siz daha kendinize cekiduzen verememissiniz siyaseti mi cozucegnz ..ne insanlara kaldik bee ...sonradan ilgilenenlere de tesskrler sizn giblr az kaldi ....
Konunu siyaset meydani'na kendin acmissin, tartismalarin yasandigi cavcavli ortamin icine... Hala da konu "siyaset meydani"nda acik, her ne kadar iliskiler topic'ine tasinmis olsa bile.. bu konuyu kapattirip Bir derdim var'da yeniden acarsan orada kafana uygun cevaplar alabilirsin, burada kaldigi muddetce milletin stres topuna donersin.. Benden soylemesi..

neden ayrıldınız
Uyarin icin sagol...dileyen diledigini yazip stresni atabilir onlara da eglence cikti bos takilmaya devm ederler ...burda yeniyim hic kullanmamstm yanlslk olmus ...

konu yanlış yere açılmış dalga geçecek ne var bunda bu kadar yahu konu sahiibi arkadaşım yöneticilere mesaj at bir derdim var a taşısınlar daha akılcı yorumlar arabilirsin böylece. zamanla neler geçmiyor ki...

Cok tesrkrler aceba yoneticilere nasl ulasabilirim

Zaman geciyor ama bir cok seyi benden aliyor ..hic biseye odaklanamiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…