Unutamıyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler arkadaşlar Bnm sorunum eski sevgilimi unutamamak bana çok çektirdi ama unutamıyorum onla evlenmiş olsam bıle bana hayati zindan eder biliyorum yaşım 25 onu düşünmekten kısmetlerimide tepiyorum bana dönmesini beklıyorum
Ah canim benim gel ablana gel :) eski sevgili die bisey yok canim eski diye bisey yok yakisikli dolu etraf

Unutursun mihribanim diye bi turku var ac dinle :) hayatta neler neler unutulmuyo ki takma kafaya boyle seyleri 2 sene sonra gulersin haline.. bizimde asktan cook canimiz yandi hangi biri kaldi yanimiza .. sen guzel anilar biriktirmeye bak..

Herşeyi unut bir gün aşık olacağın adamı ve sana katacağı güzellikleri dusun, geçmişi geçmişte bırak kime nefretin varsa affet.
Allah a havale ettim Bn içim rahat çünkü bunlarızhakedecek bşy yapmadım huzurluyum en azından kafam rahat

Unutursun mihribanim diye bi turku var ac dinle :) hayatta neler neler unutulmuyo ki takma kafaya boyle seyleri 2 sene sonra gulersin haline.. bizimde asktan cook canimiz yandi hangi biri kaldi yanimiza .. sen guzel anilar biriktirmeye bak..
Hiç suçum yoktu Bn masumken yaptı bunları en azından içim rahat Kimsenin hakkına girmedim

Engelle sana ulaşamasın. Konuşmaya devam ederseniz senin unutman çok zor olur. Bir yıl iki yıl belki üç yıl aklından çıkmaz ama sonrasında unutur gidersin.

Engelle sana ulaşamasın. Konuşmaya devam ederseniz senin unutman çok zor olur. Bir yıl iki yıl belki üç yıl aklından çıkmaz ama sonrasında unutur gidersin.
Bana borcu vardı borcu bıle kapattım her ay muhatap olmamak için ödedim dedim her ay ödücem sana dio napıcam bilmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X