İçimi yaşlandırdı
gerizekalı hakaret küfür hevesimi emdiYasin küçük gencsin güzelsin eee ne bu karamsarlık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerizekalı hakaret küfür hevesimi emdiYasin küçük gencsin güzelsin eee ne bu karamsarlık :)
Herşeyi unut bir gün aşık olacağın adamı ve sana katacağı güzellikleri dusun, geçmişi geçmişte bırak kime nefretin varsa affet.İçimi yaşlandırdı
gerizekalı hakaret küfür hevesimi emdi
Ah canim benim gel ablana gel :) eski sevgili die bisey yok canim eski diye bisey yok yakisikli dolu etrafİyi geceler arkadaşlar Bnm sorunum eski sevgilimi unutamamak bana çok çektirdi ama unutamıyorum onla evlenmiş olsam bıle bana hayati zindan eder biliyorum yaşım 25 onu düşünmekten kısmetlerimide tepiyorum bana dönmesini beklıyorum
Allah a havale ettim Bn içim rahat çünkü bunlarızhakedecek bşy yapmadım huzurluyum en azından kafam rahatHerşeyi unut bir gün aşık olacağın adamı ve sana katacağı güzellikleri dusun, geçmişi geçmişte bırak kime nefretin varsa affet.
Hiç suçum yoktu Bn masumken yaptı bunları en azından içim rahat Kimsenin hakkına girmedimUnutursun mihribanim diye bi turku var ac dinle :) hayatta neler neler unutulmuyo ki takma kafaya boyle seyleri 2 sene sonra gulersin haline.. bizimde asktan cook canimiz yandi hangi biri kaldi yanimiza .. sen guzel anilar biriktirmeye bak..
Valla doğru ztn KPSS sınavından sonra başlıyorum icraatlere o üzülsün Bnm gibi evlenilcek kızı kaybettiAh canim benim gel ablana gel :) eski sevgili die bisey yok canim eski diye bisey yok yakisikli dolu etraf
En güzel günlerimi onla geçirmiştim belkide o yüzden cok abarttım ama bana çektirdikleri ne cok bile katlanmışım bitti önüme bakıcam artıktakıntı yapmış olabilir misin?![]()
aynen oyle dusun.. bosver hayatta gecmeyen sey yokHiç suçum yoktu Bn masumken yaptı bunları en azından içim rahat Kimsenin hakkına girmedim
Dönmeye calışıyo ama sırf beni kullanmak için bişeyler yaşamak için artık yemem gözüm acıldıaynen oyle dusun.. bosver hayatta gecmeyen sey yok
Kesinlikleyerine başka birini koyunca eskisi aklına bile gelmez
Dönüyo ama bşyler yaşamak için bnde saf değilim anlıyorum böle olunca daha çok sinir oluyorumBoşuna bekleme dönmez, unutup hayatına bakmalısın.
Bana borcu vardı borcu bıle kapattım her ay muhatap olmamak için ödedim dedim her ay ödücem sana dio napıcam bilmıyorumEngelle sana ulaşamasın. Konuşmaya devam ederseniz senin unutman çok zor olur. Bir yıl iki yıl belki üç yıl aklından çıkmaz ama sonrasında unutur gidersin.