Unutamıyorummm:(((

Agaricus

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
109
8
318
Bundan tam 3 ay önce rutin kontrole gittiğim de bebeğimin açık spina bifida ve hidrosefalisi olduğunu öğrendim o duyguları anlatmam İMKANSIZZ :(DÜNYA BAŞIMA YIKILDI VE ÇARESİZLİK kelimesinin ne demek olduğunu dibine kadar yaşadım doktorların tavsiyesiyle 22 haftalık hamileliğim normal doğum yaparak sonlandırıldı:(( OĞLUM UN AĞLAMASINI UNUTAMIYORUM :(((tam 3 kere ağladı bakmadım bakamadım oğluma:((odada tek başımaydım doğunca ilk ağlama sesini duydum ebelere bağırdım geldiler sana öyle gelmiştir ağlamamıştır dediler göbek bağını ebe kesip götururken iki kere daha ağladı:((göremedim oğlumu zorla kopardım onu benden BEN NASIL BİR ANNEYİM NE ÇABUK VAZGEÇTİM OĞLUMDAN VİCDANIM RAHAT DEĞİL PİŞMANIM HER ŞEYE RAĞMEN DOĞSAYDI OĞLUM SUÇLUYORUM KENDİMİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMİCEM:(((şimdi bu ayın sonunda doğum olacaktı haziran annelerin topiğini okuyorum hep onların sevinçlerini görünce içim sızlıyor NE OLDU NASIL OLU?HALA İNANAMIYORUM oğlum un mezarının yakınından geçerken feryat edesim geliyor biz geziyoruz onu oraya terketmişiz gibi ALLAH IM ÇOK CANIM YANIYOR NASIL DİNECEK BİLEMİYORUM :((psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ama OĞLUMU BİR AN OLSUN AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM evden dışarı çıkasım yok temizlik yapıp duruyorum benim neyime gezmek ,neyime giyinip suslenmek diyorum hakketim mi sanki OĞLUM MEZARDA YATARKEN ben nasıl gülebilirdim ki O AĞLAMASI AKLIMDAN ÇIKMIYOR anne ne yaptın der gibi AFFET BENİ OĞLUM BİLEMEDİK BİLEMEDİM O KADAR OLUMSUZ KONUŞTU Kİ DOKTORLAR OFFF! dışarıda hep engelli çocuk arıyor gözlerim .Birde gözlerim radar gibi hep hamileleri görüyorum:((kalbim şişti derdimi anlatamıyorum kimselere kimse bahsetmiyor unuttum zannediyorlar belki ama BİR AN AKLIMDAN ÇIKMIYOR OĞLUM ÖLÜNCE BANA ŞEFAAT DEĞİLDE HESAP SORACAKSIN BELKİ AMA OLSUN YETER Kİ SENİ GÖREYİM DE O BANA YETER oğlum rüya olsaydı yaşananlar KEŞKEEE....

çok uzuldum canim :( ba$in saolsun .. :(

çivin çiviyi soker misali
bu derdin dermani yeni bi bebek olacakdir , doktorlar uygun gordugunde tekrar anne olabilirsin in$allah ..

Başınız sağolsun arkadaşım.bende erken doğum yüzünden ikiz bebeklerimi kaybettim.üstünden bir sene geçti hala aklımdalar.gözümün önündeler sürekli.inan hiç bir kelime teselli etmeye yetmez :14:

başın sağolsun allah sabır versın

geçecek bu gunlerde böyleymiş hayırlısı bunuda yaşaman lazımmış bende buna benzer bı acı yaşadım başlarda sneın gıbı düşünyordum gezmek eğlenmek neyıme dıyordum bu acı ancak yenı bebek olunca azalıyor ama tabıkı unutulmuyor benım ıkızler 21 haftalıktı hiç seslerını duymadım öylece gittiler hala mezarlarına gıttığımde eşimde bende ağlarız dedimya unutulmuyor dıye allah tez zamanda sana sağlıklı bır evlat nasip etsın

aldırmasaydım doğurmasaydım dıyede düşünme çünkü geçmiş zaman gerı dönemıyceksın boşuna kahretme kendını

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun cok üzüldüm bende 9 ay önce ikizlerimi kaybettim acıları beni mahvetti bende kendimi suçluyorum o aralar biraz yordum kendimi ama inan sonra düşündüm ki ben kendimi damdan bile atsaydım o bebeklerin yaşayacağı olsaydı yaşayacaklardı sende kendini suçlamayı bırak sonuçta güle isteğe vazgeçmedin oğlundan cektiğin acıyı allah biliyor bir an önce toparlan ve folik asit kullanmaya başla allah en kısa zamanda acını hafifletecek bir evlat versin sana

Bundan tam 3 ay önce rutin kontrole gittiğim de bebeğimin açık spina bifida ve hidrosefalisi olduğunu öğrendim o duyguları anlatmam İMKANSIZZ :(DÜNYA BAŞIMA YIKILDI VE ÇARESİZLİK kelimesinin ne demek olduğunu dibine kadar yaşadım doktorların tavsiyesiyle 22 haftalık hamileliğim normal doğum yaparak sonlandırıldı:(( OĞLUM UN AĞLAMASINI UNUTAMIYORUM :(((tam 3 kere ağladı bakmadım bakamadım oğluma:((odada tek başımaydım doğunca ilk ağlama sesini duydum ebelere bağırdım geldiler sana öyle gelmiştir ağlamamıştır dediler göbek bağını ebe kesip götururken iki kere daha ağladı:((göremedim oğlumu zorla kopardım onu benden BEN NASIL BİR ANNEYİM NE ÇABUK VAZGEÇTİM OĞLUMDAN VİCDANIM RAHAT DEĞİL PİŞMANIM HER ŞEYE RAĞMEN DOĞSAYDI OĞLUM SUÇLUYORUM KENDİMİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMİCEM:(((şimdi bu ayın sonunda doğum olacaktı haziran annelerin topiğini okuyorum hep onların sevinçlerini görünce içim sızlıyor NE OLDU NASIL OLU?HALA İNANAMIYORUM oğlum un mezarının yakınından geçerken feryat edesim geliyor biz geziyoruz onu oraya terketmişiz gibi ALLAH IM ÇOK CANIM YANIYOR NASIL DİNECEK BİLEMİYORUM :((psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ama OĞLUMU BİR AN OLSUN AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM evden dışarı çıkasım yok temizlik yapıp duruyorum benim neyime gezmek ,neyime giyinip suslenmek diyorum hakketim mi sanki OĞLUM MEZARDA YATARKEN ben nasıl gülebilirdim ki O AĞLAMASI AKLIMDAN ÇIKMIYOR anne ne yaptın der gibi AFFET BENİ OĞLUM BİLEMEDİK BİLEMEDİM O KADAR OLUMSUZ KONUŞTU Kİ DOKTORLAR OFFF! dışarıda hep engelli çocuk arıyor gözlerim .Birde gözlerim radar gibi hep hamileleri görüyorum:((kalbim şişti derdimi anlatamıyorum kimselere kimse bahsetmiyor unuttum zannediyorlar belki ama BİR AN AKLIMDAN ÇIKMIYOR OĞLUM ÖLÜNCE BANA ŞEFAAT DEĞİLDE HESAP SORACAKSIN BELKİ AMA OLSUN YETER Kİ SENİ GÖREYİM DE O BANA YETER oğlum rüya olsaydı yaşananlar KEŞKEEE....

Cok zor yasadıkların Allahım sabır versın sana , acıların en kısa sürede dinsin iyişallah

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar dilekleriniz için:16:benim oğlum da Allah tarafından ölseydi üzülürdüm tabiki de ama bu kadar yanar mıydım bilemiyorum sonuçta Allah aldı derdim bizim kararımız la olması tercih yapmak ZORUNDA KALMAK vicdanımı sızlatıyor sonuçta doğsun deseydik doğacaktı ama ne şekilde olurdu bilemiyorum hidrosefalisi artar o artar bu artar yaşamz dediler de dediler RİSK alamadık alsaydım diyorum şimdi CANIM DAN VAZGEÇMESEYDİM diyorum görseydim koklasaydım ne bileyim işte kızlar duygularım çok karışık doktorlar mantıklı olanı yaptınız diyorlar ama işin içine ANNELİK girince duygularım daha önde 5.5 aylık bağımız vardı çok zor günleri atlatmıştık çok aşermiştim konuşamıyordum bile işaretle anlatıyordum konuşmaya başlayınca kusuyordum en zor günlerimiz geride kalmıştı oğlum beni bırakmadı BEN BIRAKTIM ONU :(((yawww ben nasıl toparlanıcam kaçıp gitsem bir yerlere acım içimde kurtuluşum yok diğer çocuklarım var (oğlum,kızım)onlarla ilgilenmem lazım ama yapamıyorum kalkamıyorum böyle bir karar vermek zorunda kalmak çok acııı :(((kızlar ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

Son düzenleme:
“Düşenin dostu olmaz” derler. Hâlbuki düşkünlerin, gariplerin, kimsesizlerin, dostu Allah’tır. Kimini sıkıntılarla imtihan eder. Kimini elindeki imkânlarını genişleterek, bol bol vererek imtihan eder. Kimini sevinçle, kimini de üzüntüyle imtihan eder. Önemli olan her halde teslim olmaktır O’na. O (c.c.) dert verir ki, kulu kendisini ansın. Kendisine herkesten çok yaklaşsın. Ellerini açıp sadece ve sadece O’na yalvarsın yakarsın. Aczini anlayarak, kudreti sonsuz olana halini arz etsin.

başınız sağolsun gözlerim doldu okurken.
sizin bir suçunuz yok kendinizi harap etmeyin
meleğiniz sizi cennette bekliyor olacaktır bunu düşünüp mutlu olmaya bakın
ağlayıp sızlayarak onun minicik bedenine acı çektirmeyin :((

“Düşenin dostu olmaz” derler. Hâlbuki düşkünlerin, gariplerin, kimsesizlerin, dostu Allah’tır. Kimini sıkıntılarla imtihan eder. Kimini elindeki imkânlarını genişleterek, bol bol vererek imtihan eder. Kimini sevinçle, kimini de üzüntüyle imtihan eder. Önemli olan her halde teslim olmaktır O’na. O (c.c.) dert verir ki, kulu kendisini ansın. Kendisine herkesten çok yaklaşsın. Ellerini açıp sadece ve sadece O’na yalvarsın yakarsın. Aczini anlayarak, kudreti sonsuz olana halini arz etsin.

başınız sağolsun gözlerim doldu okurken.
sizin bir suçunuz yok kendinizi harap etmeyin
meleğiniz sizi cennette bekliyor olacaktır bunu düşünüp mutlu olmaya bakın
ağlayıp sızlayarak onun minicik bedenine acı çektirmeyin :((

sağol canım acaba beklicek mi hesap soracak bana diyorum neden anne derse ne dicem:(((hem görecek miyim onu acaba oğlummmmmm deyip doyasıya sarılacak mıyım ölüm kavuşturacaksa her şeye razıyım:2:

sağol canım acaba beklicek mi hesap soracak bana diyorum neden anne derse ne dicem:(((hem görecek miyim onu acaba oğlummmmmm deyip doyasıya sarılacak mıyım ölüm kavuşturacaksa her şeye razıyım:2:

Bak arkadaşim sen su anda kendini toparlamaya degl daha cok yikmaya calisiosun her sekilde anliyorum seni bu dunyada sahip oldugumuz en degerli varliklarimiz onlar Allaha sigin ondan yardim merhamet guc dile ve diger yavrularinla acini hafifletmeye calis

ne diyeceğimi bilemedim inanın... allah dayanma gücü versin yardımcınız olsun...diğer çocuklarınızın sağlığı ve psikolojisi için biran önce toparlanmalısınız...

ya birde neden bana acı çektirdin neden bu kadar ağladın anne derse ne cevap vereceksin.
bak bende kürtaj oldum 2 doktorun birbirini onaylaması sonucu karar verdim ve oldum.
sonrasında 3 gün boyunca rüyamda kızımı gördüm.
kızımı diyorum ama ccinsiyetini bile bilmiyordum.
hep ağladı ve bana hesap sordu neden beni bıraktın anne beni hiçmi sevmedin dedi.
kızım seni ben bırakmadım Allah böyle olmasını istedi ben seni hep sevdim ve sevmeye devam ediyorum dediğimde geldi sarıldı boynuma
doya doya koklamama izin verdi.
o güne kadar sürekli ağlayan çocuk son gün Allah istedi dedim diye tamam o zaman dedi kendini sevdirdi ve bana el sallayıp gülerek gitti.
biliyorum psikolojik bunların hepsi
ama sende Allah ın takdiri olduğuna kendini inandırmaya çalışırsan emin ol herşey daha güzel olacaktır.

Back
X