Bundan tam 3 ay önce rutin kontrole gittiğim de bebeğimin açık spina bifida ve hidrosefalisi olduğunu öğrendim o duyguları anlatmam İMKANSIZZ
DÜNYA BAŞIMA YIKILDI VE ÇARESİZLİK kelimesinin ne demek olduğunu dibine kadar yaşadım doktorların tavsiyesiyle 22 haftalık hamileliğim normal doğum yaparak sonlandırıldı
( OĞLUM UN AĞLAMASINI UNUTAMIYORUM
((tam 3 kere ağladı bakmadım bakamadım oğluma
(odada tek başımaydım doğunca ilk ağlama sesini duydum ebelere bağırdım geldiler sana öyle gelmiştir ağlamamıştır dediler göbek bağını ebe kesip götururken iki kere daha ağladı
(göremedim oğlumu zorla kopardım onu benden BEN NASIL BİR ANNEYİM NE ÇABUK VAZGEÇTİM OĞLUMDAN VİCDANIM RAHAT DEĞİL PİŞMANIM HER ŞEYE RAĞMEN DOĞSAYDI OĞLUM SUÇLUYORUM KENDİMİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMİCEM
((şimdi bu ayın sonunda doğum olacaktı haziran annelerin topiğini okuyorum hep onların sevinçlerini görünce içim sızlıyor NE OLDU NASIL OLU?HALA İNANAMIYORUM oğlum un mezarının yakınından geçerken feryat edesim geliyor biz geziyoruz onu oraya terketmişiz gibi ALLAH IM ÇOK CANIM YANIYOR NASIL DİNECEK BİLEMİYORUM
(psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ama OĞLUMU BİR AN OLSUN AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM evden dışarı çıkasım yok temizlik yapıp duruyorum benim neyime gezmek ,neyime giyinip suslenmek diyorum hakketim mi sanki OĞLUM MEZARDA YATARKEN ben nasıl gülebilirdim ki O AĞLAMASI AKLIMDAN ÇIKMIYOR anne ne yaptın der gibi AFFET BENİ OĞLUM BİLEMEDİK BİLEMEDİM O KADAR OLUMSUZ KONUŞTU Kİ DOKTORLAR OFFF! dışarıda hep engelli çocuk arıyor gözlerim .Birde gözlerim radar gibi hep hamileleri görüyorum
(kalbim şişti derdimi anlatamıyorum kimselere kimse bahsetmiyor unuttum zannediyorlar belki ama BİR AN AKLIMDAN ÇIKMIYOR OĞLUM ÖLÜNCE BANA ŞEFAAT DEĞİLDE HESAP SORACAKSIN BELKİ AMA OLSUN YETER Kİ SENİ GÖREYİM DE O BANA YETER oğlum rüya olsaydı yaşananlar KEŞKEEE....