• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutkanlık

Püre de sana selam söylüyor ablasi :)

Evet bencede bende eksik çok. Ama pekte şikayet etmiyorum işin asli. Hayat bazen bazı şeyleri hatirlamayinca daha güzel.

Bi zamanlar bi kitap okumuştum. Zar adam diye. Yazarı ni unuttum o ayrı ama kitap sanki ilk okuldan kalma gibi. Hiç birsey yok aklımda. Unuttugun kitap olsun. Ben bi gun evden çıktım dışarı cikicaz eşimle arabaya bindim. Gülüyor bana kis kis. Tabi anladım birsey var. Ben sanıyorum ki saçım basım makyaj falan kotu olmuş. Bana demesin mi keşke pembe terliklerini giyseydin. Ayakkabı yok ayagimda. Ev terligi ile çıkmışım. Tabi aceleden oldu ama sonuçta unutkanlık iste :)
Bazı şeyleri hatırlamamak iyiymiş ama terlikleri ne yapacağız? :) Şaka bir yana ihmal etmeyin, yoksa burdan sizi dürter dürter dururum :KK48:

cok etkilendigim kitaplari hic unutmam
ama bende herhangi bir iz birakmayanlari unutuyorum anca biri baya bi bahsetcekde o zaman aaa okumustum brn onu derim yoksa hic hatirlamam

Bazı şeyleri hatırlamamak iyiymiş ama terlikleri ne yapacağız? :) Şaka bir yana ihmal etmeyin, yoksa burdan sizi dürter dürter dururum :KK48:

Sürekli dürtülüyorum zaten :D bi sen dürtmüşsün çok mu :D valla zaten ihmal edemem artık. Sonuçta tek kişilik bi beden değil tasidigim. Sağlıklı hissediyorum sanırım :)

iyi en azindan okudugunu biliyormusun. ben yariya kadar okuyorum sonra oturup düsünüyorum sanki ben bunu bi yerde duymustum diye. sonra son sayfaya geliyorum.... aaaa ben bunu okumustummm oluyorum. filmlerdede bi kac kere oldu

Back
X