İntolerans testi midemdeki rahatsızlıktan ötürü yaptırmıştım geçen sene glüten çıkmadı ama bilmiyorum tekrar bakılabilir, teşekkür ederim o saydıklarınızın çoğu var bende çocuklarımın adını unutmakGluten intoleransından unutkanlık olabiliyor. Sisli beyin dedikleri kelimenin resmî aklına gelip ismi gelmemesi, ben bu odaya niye geldim düşüncesi, dolabı niye açtım, insanların hatta çocuğunuzun bile yüzüne bakıp ismini diline getirememe ya da diğer kardeşlerin isimleriyle karıştırma. 6 hafta diyet deneyin isterseniz ama nörolojik bir muayeneyle diğer sorunları elemeniz daha iyi olabilir. Nörologdan randevu alın. Geçmiş olsun.
bayram ertesi gitmek lazım, daha 2 ay önce ameliyat oldum ne kadar sevmesem hastaneyi o kadar kurtulamıyorumNöroloji diye tahmin ediyorum ama herhangi bir hastaneye arayıp danışırsanız kesin bilgiyi verirler.
Geçmiş olsun şimdiden.bayram ertesi gitmek lazım, daha 2 ay önce ameliyat oldum ne kadar sevmesem hastaneyi o kadar kurtulamıyorum
Testlerde çıkmayabiliyor. Çocuğun adını iki bir iki saniye sonra dile getirebiliyorsun bazen diğer kardeşlerini saydıktan sonra.İntolerans testi midemdeki rahatsızlıktan ötürü yaptırmıştım geçen sene glüten çıkmadı ama bilmiyorum tekrar bakılabilir, teşekkür ederim o saydıklarınızın çoğu var bende çocuklarımın adını unutmakAllah korusun
Bu durumun unutkanlığa yol açtığını bilmiyordum. Bende çölyak hastasıyım ve çok unutkanım. Sürekli birşeyleri, kelimeleri unutuyorum. Gideceğim yeri, kalkacağım saati unutuyorum ve kalkınca neden kalktığımı hatırlayamıyorum. Acaba çölyaktada böyle problem olabilir mi? Doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi birde nörologa mı gitmeliyim?Gluten intoleransından unutkanlık olabiliyor. Sisli beyin dedikleri kelimenin resmî aklına gelip ismi gelmemesi, ben bu odaya niye geldim düşüncesi, dolabı niye açtım, insanların hatta çocuğunuzun bile yüzüne bakıp ismini diline getirememe ya da diğer kardeşlerin isimleriyle karıştırma. 6 hafta diyet deneyin isterseniz ama nörolojik bir muayeneyle diğer sorunları elemeniz daha iyi olabilir. Nörologdan randevu alın. Geçmiş olsun.
Haklısınız mutlaka uzmana görünmek lazım, teşekkür ederimTestlerde çıkmayabiliyor. Çocuğun adını iki bir iki saniye sonra dile getirebiliyorsun bazen diğer kardeşlerini saydıktan sonra.
Bu belirtiler birçok farklı sebepten olabilir. Uzmana görünün muhakkak.
Eğer gluten içeren şeyleri çok az da olsa bilmeyerek tükettiyseniz bu midede sindirilemeyip bağırsakta kana karışıyor ve damarlarla beyne geçip ileri tablolarda kalıcı sinir hasarına da sebep olabiliyor. Hafıza, el kol uyuşması bunlardan bazı belirtiler.Bu durumun unutkanlığa yol açtığını bilmiyordum. Bende çölyak hastasıyım ve çok unutkanım. Sürekli birşeyleri, kelimeleri unutuyorum. Gideceğim yeri, kalkacağım saati unutuyorum ve kalkınca neden kalktığımı hatırlayamıyorum. Acaba çölyaktada böyle problem olabilir mi? Doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi birde nörologa mı gitmeliyim?
Uyuşma gece 2 sefer oldu uyku arasında hissedip uyandım. Gündüz olmadı hiç, tiroit alındığı için ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanılacak, astım hastasıyım fısfısım var ve midem için ilaç kullanıyorum, göğsümdeki tümörler için de bitkisel ilaç kullanıyorumBu durumun unutkanlığa yol açtığını bilmiyordum. Bende çölyak hastasıyım ve çok unutkanım. Sürekli birşeyleri, kelimeleri unutuyorum. Gideceğim yeri, kalkacağım saati unutuyorum ve kalkınca neden kalktığımı hatırlayamıyorum. Acaba çölyaktada böyle problem olabilir mi? Doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi birde nörologa mı gitmeliyim?
El kol uyuşmamda var. Oğluma yemek yedirirken bazen fark etmeden unutup tadına bakıyorum. Diyetimi bozmasam bile oğluma ve eşime yemek yapıyorum. Misafir geliyor ister istemez buğday unu ile iç içe kalabiliyorum.Eğer gluten içeren şeyleri çok az da olsa bilmeyerek tükettiyseniz bu midede sindirilemeyip bağırsakta kana karışıyor ve damarlarla beyne geçip ileri tablolarda kalıcı sinir hasarına da sebep olabiliyor. Hafıza, el kol uyuşması bunlardan bazı belirtiler.
Küme tipi Migreni de tetikliyor. Uyku bozuklukları da malesef bunlardan biri. Bunlarçok yeni researchler. Ben kendim araştırıp doktora öyle gidiyorum Çünkü çoğu doktor hala kabul etmiş değil gluten gibi faydalı olması gereken bir proteinin bu kadar yıkıcı olmasını fakat dokunuyorsa çilek fındık fıstık bile insanlar için yıkıcı olabiliyor. (Çölyak ı kabul ediyorlar ama bu etkilerine hakim olmayan doktor ve hastalar çoğunlukta.) Ben yemeklerin Tadına bakıp tükürüp ağzımı çalkalıyorum .El kol uyuşmamda var. Oğluma yemek yedirirken bazen fark etmeden unutup tadına bakıyorum. Diyetimi bozmasam bile oğluma ve eşime yemek yapıyorum. Misafir geliyor ister istemez buğday unu ile iç içe kalabiliyorum.
Norologa gitmeliyim demi? Birde benim yaklaşık 5 aydır sürekli başım ağrıyor. Gözlerim yerinde fırlayacak gibi yanıyor çok fena. Uykusuz olmama rağmen uyuyamıyorum. Bunlar için hangi bölüme gitmeliyim?
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hayırlı bayramlar.Küme tipi Migreni de tetikliyor. Uyku bozuklukları da malesef bunlardan biri. Bunlarçok yeni researchler. Ben kendim araştırıp doktora öyle gidiyorum Çünkü çoğu doktor hala kabul etmiş değil gluten gibi faydalı olması gereken bir proteinin bu kadar yıkıcı olmasını fakat dokunuyorsa çilek fındık fıstık bile insanlar için yıkıcı olabiliyor. (Çölyak ı kabul ediyorlar ama bu etkilerine hakim olmayan doktor ve hastalar çoğunlukta.) Ben yemeklerin Tadına bakıp tükürüp ağzımı çalkalıyorum .
Tiroidde unutkanlık yapıyor bende tiroid hastasıyım ama bu aralar aşırı derecede unutkanlık başlamıştı bende çabuk yorulma kalp çarpımtım vs tekrar oluşmuştu zaten tiroid için kontrole gidecektim gittim, ben tiroid değerlerim yükseldi diye tahmin ediyordum doktora durumu anlattım vitamin değerlerinede bakalım dedi b12 eksik çıktı hatta çok düşük meğer ondanmış.Merhaba herkese, sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar dilerim. 1 aydır rahatsız olduğum bir durum var, konuşurken bazı kelimeleri unutuyorum, ama bildiğin kelime yok yani tümden gidik. Aklıma gelmeyen kelimeyi tarif etmeye çalışıyorum. En yakın zaman 1 saat önce güveç kelimesini unuttum. Anlatmaya çalışıyorum hani dolmaları pişirdiğimiz kazan vardı ya diye. Bu durum canımı çok sıkmaya başladı. İki seferdir de yüzümün sol tarafı uyuşuyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda? Sağlık sorunu belirtisi olabilir mi? Eğer öyleyse hangi sağlık birimine muayene olmam daha uygun olur? Teşekkür ederim şimdiden.
Taze ameliyatlı olduğum için aylık kontrollerim yapılıyor d vitamini düşük çıktı sadece damla kullanıyorum, tiroit operasyon sonrası elbette çok yükseldi ama ilaç dozu ayarlandı düşüyor. Umarım sadece buna bağlıdır çünkü zınk diye kelimenin tekini unutmak can sıkıcı oluyorTiroidde unutkanlık yapıyor bende tiroid hastasıyım ama bu aralar aşırı derecede unutkanlık başlamıştı bende çabuk yorulma kalp çarpımtım vs tekrar oluşmuştu zaten tiroid için kontrole gidecektim gittim, ben tiroid değerlerim yükseldi diye tahmin ediyordum doktora durumu anlattım vitamin değerlerinede bakalım dedi b12 eksik çıktı hatta çok düşük meğer ondanmış.
Uyuşma sadece bikaç gece oldu, yine de felç olabilir mi Allah korusunDilde karıncalanma yüzün bir bölümünde aşşagı dogru sarkma varsa kelımeler unutma varsa yüz felçidir bende oldum acil doktora gıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?