- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.611
- 798
- Konu Sahibi BayramSekeri
-
bende senin durumundayım çok kötü birşey ya önceden her ayrıntıyı hatırlardım şimdi isimleri bile unutuyormOf bende insanlarin isimlerini hic ama hic aklimda tutamiyorum. Insanlar beni gerizekali falan saniyorlardir heralde. Akrabalarin bile ismi aklimda kalmiyo cok yakin olanlar haric. Iki yildir evliyim esimin akrabalarinin surekli isimlerini unuturum. Rezil oluyom valla insanlara.
Canım B12 vitamini alman lazım.Bide en yakın zamanda nöroloji doktoruna görün derim ciddiye al derim biran önce geçmiş olsun...İyi geceler kızlar ya benim sorunum unutkanlığım son zamanlarda herşeyi unutuyorum eşyaları koyduğum yeri unutuyorum bişey almak için mutfağa gidiyorum neyi alacağımı unutuyorum almam gereken ilaçlar var onları içmeyi unutuyorum yemek hazırlıyorum mutlaka bişeyleri eksik getiriyorum bir kez iki kez de değil hep böyle oluyor hatta geçen gün ocağı açık unuttmuşum Allah'tan eşim evdeydi şans eseri farketti bi dünya fırça attı ya evde olmasaydım ya sana bişey olsaydı falan baya bi kızdı hakkaten düşünsenize ya evde olmasaydı ayy düşünmek bile istemiyorum napim ben ya
İyi geceler kızlar ya benim sorunum unutkanlığım son zamanlarda herşeyi unutuyorum eşyaları koyduğum yeri unutuyorum bişey almak için mutfağa gidiyorum neyi alacağımı unutuyorum almam gereken ilaçlar var onları içmeyi unutuyorum yemek hazırlıyorum mutlaka bişeyleri eksik getiriyorum bir kez iki kez de değil hep böyle oluyor hatta geçen gün ocağı açık unuttmuşum Allah'tan eşim evdeydi şans eseri farketti bi dünya fırça attı ya evde olmasaydım ya sana bişey olsaydı falan baya bi kızdı hakkaten düşünsenize ya evde olmasaydı ayy düşünmek bile istemiyorum napim ben ya
Hey maşallah valla çok sevindim Allah nazarlardan sakınsınaynısı bende de vardı...telefonumu cuzdanımı anahtarımı sureklı kaybederdım.ocakta yemek unuturdum,ütüyü prizde bırakıp işe gıderdım..vucutta omega b vitamınıne daır bsy yoktu;test yaptırdıgımda doktorrr bu neee demısti..sonuc: 6 yıldır benexol kullanıyorum..ınanılmazz kendıme getırdı benı.keçiboynuzu pekmezıne arı poleni,keten tohumu,siyah uzum çekirdeği,zerdecal katıp her sabah ac karnına 1 kaşık yıyorum..yemın ederim ki cin gibi gezıyorum.uyku delisi olmadıgım halde uyku sorunu cekerdım.artık saat calmadan yarım saat once sabah 7 de zombı gıbı kalkıyorum.enerjım arttı hafızam on numara..ve bu arada eşim bebek için ısrar ettıgınden dolayı 3 gundur balık yagı kapsulu ıcıyorum..dehset harıkayım...kılo falan da almıyorum..kı kılo almaya elverıslıyımm.bunları dene sonucu yaz bana canım
Teşekkür ederim öyle yapacağım zaten çünkü bu durumdan çok sıkıldımCanım B12 vitamini alman lazım.Bide en yakın zamanda nöroloji doktoruna görün derim ciddiye al derim biran önce geçmiş olsun...
Sanada geçmiş olsun canım kan değerim çok düşük pekmezi sulandirip şerbet gibi içiyorum kuru üzüm yiyiyorum son çare olarak zaten doktora gideceğimBen de yakın zamanda böyle bir konu açtım. Sonuç, B12 vitamini kullanıyorum daha iyiyim
Sağlık ocağından hemen tahlil yapılıyor canım,sen de baktır kan değerlerine derim
Geçmiş olsun Allah iyiliğini versin emi güldürdün beniB vitamini eksikliği olabilir. Doktora gitmekte fayda var. Ben de mesela gecen gün masada kavunduruyordu, kardeşime bunun adi ne dedim. Kavunun adini unuttum ya bi ara bende gidicem bakalım ne zaman
Ahaha ilahi ya sanada çok geçmiş olsun her halimize bin şükürbende çok unutkanım neyi nereye koyduğumu unuturum, bir odadan diğerine niye geçtiğimi unuturum, kime ne anlattığımı unuturum en kötüsüde bu hayır karşımdakiler de kibarlıklarından galiba seslerini de çıkarmıyolar benim sonradan aklıma geliyor ama iş işten geçmiş oluyor...
bir kötüsüde ağzımdan çıkan laf bazen söylemek istediğim olmuyor yani beynimle ağzım aynı anda çalışmıyor şöyleki iyi günler diceğime iyi geceler merhaba dediklerinde iyiyim siz nasılsınız diyebiliyorum (bunlar yaşadığım örnekler )
dr gittim b12 eksikliği felan yok herşey normal dedi neresi normal doktor bey doktor deseymişim iyi olucakmış...ama onu demeyide unutup çıkmışım
bence haline şükret bak beterin beteri var
aynısı bende de vardı...telefonumu cuzdanımı anahtarımı sureklı kaybederdım.ocakta yemek unuturdum,ütüyü prizde bırakıp işe gıderdım..vucutta omega b vitamınıne daır bsy yoktu;test yaptırdıgımda doktorrr bu neee demısti..sonuc: 6 yıldır benexol kullanıyorum..ınanılmazz kendıme getırdı benı.keçiboynuzu pekmezıne arı poleni,keten tohumu,siyah uzum çekirdeği,zerdecal katıp her sabah ac karnına 1 kaşık yıyorum..yemın ederim ki cin gibi gezıyorum.uyku delisi olmadıgım halde uyku sorunu cekerdım.artık saat calmadan yarım saat once sabah 7 de zombı gıbı kalkıyorum.enerjım arttı hafızam on numara..ve bu arada eşim bebek için ısrar ettıgınden dolayı 3 gundur balık yagı kapsulu ıcıyorum..dehset harıkayım...kılo falan da almıyorum..kı kılo almaya elverıslıyımm.bunları dene sonucu yaz bana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?