• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutkanlık

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
İyi geceler kızlar ya benim sorunum unutkanlığım son zamanlarda herşeyi unutuyorum eşyaları koyduğum yeri unutuyorum bişey almak için mutfağa gidiyorum neyi alacağımı unutuyorum almam gereken ilaçlar var onları içmeyi unutuyorum yemek hazırlıyorum mutlaka bişeyleri eksik getiriyorum bir kez iki kez de değil hep böyle oluyor hatta geçen gün ocağı açık unuttmuşum Allah'tan eşim evdeydi şans eseri farketti bi dünya fırça attı ya evde olmasaydım ya sana bişey olsaydı falan baya bi kızdı hakkaten düşünsenize ya evde olmasaydı ayy düşünmek bile istemiyorum napim ben ya :KK61::KK61:

İyi geceler kızlar ya benim sorunum unutkanlığım son zamanlarda herşeyi unutuyorum eşyaları koyduğum yeri unutuyorum bişey almak için mutfağa gidiyorum neyi alacağımı unutuyorum almam gereken ilaçlar var onları içmeyi unutuyorum yemek hazırlıyorum mutlaka bişeyleri eksik getiriyorum bir kez iki kez de değil hep böyle oluyor hatta geçen gün ocağı açık unuttmuşum Allah'tan eşim evdeydi şans eseri farketti bi dünya fırça attı ya evde olmasaydım ya sana bişey olsaydı falan baya bi kızdı hakkaten düşünsenize ya evde olmasaydı ayy düşünmek bile istemiyorum napim ben ya :KK61::KK61:

sürekli ağrı kesici mi kullanıyorsunuz ?

Yaaa bu bende de çok sık oluyor maalesef hatta bu yılın başında daha yoğundu tahminimce çok zor yoğun bir dönem geçirrince böyle oluyor ben 11. sınıfta derslerden çok yoğundum kafam bi doluydu 12. sınıfın başından sonuna hatta şuanda bi hatırlamama sorunu oluştu zamanla geçer diye umuyorum sizin içinde :KK43:

Yaaa bu bende de çok sık oluyor maalesef hatta bu yılın başında daha yoğundu tahminimce çok zor yoğun bir dönem geçirrince böyle oluyor ben 11. sınıfta derslerden çok yoğundum kafam bi doluydu 12. sınıfın başından sonuna hatta şuanda bi hatırlamama sorunu oluştu zamanla geçer diye umuyorum sizin içinde :KK43:
İnşallah çok zor oluyor böyle ya kendimi çok kötü hissediyorum:KK42:

Hayır tam tersi uzun zamandır hiç ağrı kesici kullanmadım

bir ara migrenimden dolayı çok fazla ağrı kesici kullanıyordum sonuç olarak konuşurken cümlemi yarıda kesiyordum insanlar yüzüme bakıp eee anlatmaya devam etsene diyordu bende aval aval bakıp neyi anlatıcam diyordum :D konuşurken cümlemi bile tamamlayamayacak kadar unutkan olmuştum ilaçlardan dolayı :) tabi yoğun stres ve uykusuzlukta unutkanlığa sebep oluyor yinede bir doktora görünmelisiniz bence

Vitamin eksikliginden ozellikle B vitamini kaynaklanabilir.
Onun disinda stres kanakli olabilir, bazi seyleri cok kafayi takinca maalesef unutkanliklar olabiliyor.

bir ara migrenimden dolayı çok fazla ağrı kesici kullanıyordum sonuç olarak konuşurken cümlemi yarıda kesiyordum insanlar yüzüme bakıp eee anlatmaya devam etsene diyordu bende aval aval bakıp neyi anlatıcam diyordum :D konuşurken cümlemi bile tamamlayamayacak kadar unutkan olmuştum ilaçlardan dolayı :KK66: tabi yoğun stres ve uykusuzlukta unutkanlığa sebep oluyor yinede bir doktora görünmelisiniz bence
En kısa zamanda gidicem inş sizede geçmiş olsun unutkanlık büyük sıkıntı

B vitamini eksikliği olabilir. Doktora gitmekte fayda var. Ben de mesela gecen gün masada kavun duruyordu, kardeşime bunun adi ne dedim. Kavunun adini unuttum ya :D bi ara bende gidicem bakalım ne zaman :D

Back
X