• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutkanlık

işte sorunun kaynağı tam olarak bu...
işlerine odaklanmak için kendini motive et..zaman tutarak be kendi kendine konuşarak yap bişeyleri..
biraz daha azalır umarım..
Teşekkür ederim bekar iken böyle bi sorunum yoktu evlendikten sonra eşimin ailesiyle baya bi sorunlar yaşadık daha tam anlamıyla anlatmış değilim herseyi kafaya takan biriyim bazen not alıyorum şu saatte şu yapılacak diye kendi kendine konuşmak ta olabilir denemek te fayda var

Teşekkür ederim bekar iken böyle bi sorunum yoktu evlendikten sonra eşimin ailesiyle baya bi sorunlar yaşadık daha tam anlamıyla anlatmış değilim herseyi kafaya takan biriyim bazen not alıyorum şu saatte şu yapılacak diye kendi kendine konuşmak ta olabilir denemek te fayda var
aynısını yaşadığım için empati kurabiliyorum canım..
bende bekarken daha iydim..
ahh şu evlilik..Allah yardmcımız olsun..

aynısını yaşadığım için empati kurabiliyorum canım..
bende bekarken daha iydim..
ahh şu evlilik..Allah yardmcımız olsun..
Amin canım... Evlenmezsin evde kalmış derler evlenirsin bir sürü sorun sıkıntı... Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun..

b vitaminine ve kan değerlerine baktır mutlaka
İyi geceler kızlar ya benim sorunum unutkanlığım son zamanlarda herşeyi unutuyorum eşyaları koyduğum yeri unutuyorum bişey almak için mutfağa gidiyorum neyi alacağımı unutuyorum almam gereken ilaçlar var onları içmeyi unutuyorum yemek hazırlıyorum mutlaka bişeyleri eksik getiriyorum bir kez iki kez de değil hep böyle oluyor hatta geçen gün ocağı açık unuttmuşum Allah'tan eşim evdeydi şans eseri farketti bi dünya fırça attı ya evde olmasaydım ya sana bişey olsaydı falan baya bi kızdı hakkaten düşünsenize ya evde olmasaydı ayy düşünmek bile istemiyorum napim ben ya :KK61::KK61:

Kullandığın karışımın ölçüsünü yazabilir misin.

tabisiii .:KK52:.oncelikle işe 800 gramlık kavanozda organık dogal keçiboynuzu pekmezını bularak başla..dut yada uzum pekmezı asiti fazla oldugundan mıdene zarar verebılır..ama asırı kansızsan o zman yıne gercek kara uzum pekmezi bulmayı dene canım

daha sonra ;bildiğin bir aktara git
100 gr zerdeçal
100 gr zencefil
100 gr siyah uzum çekirdeği(toz şekilde çekilmiş olursa daha ıyı )
100 gr keten tohumu
50 gram arı polenı
arı sutu( kesınlıkle bunun çakmaları cok o yuzden bilinen marka bir aktardan arı sutu al canım sağlık bakanlıgı onayı varmı kutusunda dıkkat et 17 20 tl arası..ama faydasını anlatamam...netten arastırınca hak verıceksın..

bunların hepsini pekmezin içine yavaşca dok..hepsini iyice yedır..gunde iki kere.hem sabah hem akşam.sabah aç karnına bir yemek kaşıgı tuket..yemeden once karıstır kı etkısı olsun...zorlanırsan suyla ıc..kı tadı kotu değil.emın ol...veee balık yağı...onu da sabah pekmezı yedıkten sonra ıç..1 ay sonra yaz bana merak ettım:KK76:

Hey maşallah valla çok sevindim Allah nazarlardan sakınsın :D pazartesi ilk yapacağım sey doktora gitmek inşallah senin gibi bende de iyileşme olur canım:KK37:

iyileşirsin canım.yeterki bitkilerden şaşma..bu arada boool boll cevız yee..doktordan sonra yaz merak ettim :)

tabisiii .:KK52:.oncelikle işe 800 gramlık kavanozda organık dogal keçiboynuzu pekmezını bularak başla..dut yada uzum pekmezı asiti fazla oldugundan mıdene zarar verebılır..ama asırı kansızsan o zman yıne gercek kara uzum pekmezi bulmayı dene canım

daha sonra ;bildiğin bir aktara git
100 gr zerdeçal
100 gr zencefil
100 gr siyah uzum çekirdeği(toz şekilde çekilmiş olursa daha ıyı )
100 gr keten tohumu
50 gram arı polenı
arı sutu( kesınlıkle bunun çakmaları cok o yuzden bilinen marka bir aktardan arı sutu al canım sağlık bakanlıgı onayı varmı kutusunda dıkkat et 17 20 tl arası..ama faydasını anlatamam...netten arastırınca hak verıceksın..

bunların hepsini pekmezin içine yavaşca dok..hepsini iyice yedır..gunde iki kere.hem sabah hem akşam.sabah aç karnına bir yemek kaşıgı tuket..yemeden once karıstır kı etkısı olsun...zorlanırsan suyla ıc..kı tadı kotu değil.emın ol...veee balık yağı...onu da sabah pekmezı yedıkten sonra ıç..1 ay sonra yaz bana merak ettım:KK76:

Çok teşekkür ederim. İnşallah iyi gelir, sonucu yazıcam.

Unutkanlığı önleyen çay var onu yapın derim.
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 çubuk tarçın
250 cc Kaynar Su
Tüm bitkiler cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fıncanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 4 fincan içebilirsiniz. KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Unutkanlığı önleyen çay var onu yapın derim.
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 çubuk tarçın
250 cc Kaynar Su
Tüm bitkiler cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fıncanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 4 fincan içebilirsiniz. KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.
Süpersiniz çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim :)

Back
X