- Konu Sahibi Mayflower75
Bu aralar bende de var.
Bankadan para çektim ama aldimmi bankamatik ten bilmiyorum gitti para. Kırmızı ışıkta yola atlıyorum. Yoğurdu dondurucuya, balığı dolaba koyuyorum. Balığı arıyorum dondurucuda yok. Yoğurdu arıyorum dolapta yok. Oğlumu okuldan almaya7gidiyorum avm nin kapısında gözümü açıyorum burda ne işim var diye. Ve aman ha sakın unutmayim dediğim ne varsa unutuyorum. Anahtarı kapının dışında unutuyorum. Ama bana 20yıl önce arkadaş ortamında surda ne konuşuldu de unutmam. Geçtim 20 yi 2 3 yaşlarında aşı olduğum zamanı bile hatırlıyorum ve daha birsürü şey. Bana sorarsan geçmişle ilgili hafiza okadar dolu ki yenilere yer kalmıyor.
1 yıla yakın diyet yapıyorum diyetisyen e söyledim testler istedi bakalım şimdi onlara bakıcam.
Balık desen zaten diyet de bir numarada haftada3 yiyorum.
Bankadan para çektim ama aldimmi bankamatik ten bilmiyorum gitti para. Kırmızı ışıkta yola atlıyorum. Yoğurdu dondurucuya, balığı dolaba koyuyorum. Balığı arıyorum dondurucuda yok. Yoğurdu arıyorum dolapta yok. Oğlumu okuldan almaya7gidiyorum avm nin kapısında gözümü açıyorum burda ne işim var diye. Ve aman ha sakın unutmayim dediğim ne varsa unutuyorum. Anahtarı kapının dışında unutuyorum. Ama bana 20yıl önce arkadaş ortamında surda ne konuşuldu de unutmam. Geçtim 20 yi 2 3 yaşlarında aşı olduğum zamanı bile hatırlıyorum ve daha birsürü şey. Bana sorarsan geçmişle ilgili hafiza okadar dolu ki yenilere yer kalmıyor.
1 yıla yakın diyet yapıyorum diyetisyen e söyledim testler istedi bakalım şimdi onlara bakıcam.
Balık desen zaten diyet de bir numarada haftada3 yiyorum.
Merhaba hanımlar..evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere sorunum unutkanlık. .
Özellik le son zamanlarda o kadar unutkan oldum ki ve o kadar dalginim ki yaptığım hatalara artık ben bile gülüyorum ama ardından ben niye böyleyim diyede üzülüyorum..
Mutfağa giriyorum buzdolabından birşey alacağım kapısını açıp en az 5 dakika içindeki yiyeceklerle bakisiyorum..ne almak icin açtığımı unutarak..
Alışverişe çıkacam liste yapıyorum listeyi evde unutuyorum..
Dün dışarı çıkarken ev telefonu nü çantama atıp cep telefonunu evde bıraktım .
Evde giydiğim terlikle dışarı çıkmaya kalktığım da olmuştu daha önce. .
Bir yere bir eşyamı saklıyorum kaybetmiyim diye sonra sakladığım yeri unutuyorum.
Bir yere gidiyorum park yerinde arabamı park ettiğim yeri unutup araba arıyorum.
Birini aramam gerekiyor unutuyorum vs...Artık sıkıldım kendimden..bunlar erken bunama işaretleri de olabilir bilmiyorum
Omega 3 almaya başladım. .uyku düzenine de dikkat ediyorum.Birde kafamda ki şu gereksiz düşünceleri de silebilsem belki daha iyi olurum.
Sizinde bu kadar çok unutkan olduğunuz zamanlar oluyor mu yoksa ben kendimden korkmalimiyim?