Unutma vakti geldi

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
merhaba ablalarım. Önceki konumdan hatırlarsınız ki sorunlu bi adama aşığım. Canım yanıyor. Bugün konuştum. Beni bu hale sen getirdin diyor. (İçki içiyor berbat şekilde davranıyor insanlara ve saçma sapan bi tavrı var. Bahsettiği hal bu). Zaten hep beni suçlar. Ağladım ağladım. Annem dedi ki "içkiyi eline sen vermedin. Karakterini sen boz demedin. Sen de ağladın senin de canın yandı. O sana güvenmediğini söylerken "kuyruk sallıyo" derken sen de çıkıp karakterini zedeleyip öyle sallanmaz böyle sallanır diyebilirdin yapmadın. Şimdi onun suçlamalarına mı ağlıyorsun ?" Ablalarım canım çok yanıyor. Kendisine saygısı olan insan artık onunla sevgili olmaz zaten. Bugün yine kırdı dağıttı. 6 ay mahvettin beni dedi. O altı ay noldu hiç bilmiyorum. Kendi içinde triplerde. Yardım edin nolur. Nasıl aşıcam bunu. Canım çok acıyor. Ağlamaktan içim söküldü. Yaşadığım çaresizliği anlatamam. Muhakkak yaşamışlarınz vardır. Ben nasıl unutucam ? Bir de şu var ki unutmak istemiyorum. Hala umut vardır gibi geliyor. Kalp söz dinlemiyor. Nolur biraz konuşun benimle mantığımı öne çıkarın. Allaha sığınıyordum en çok acılardan. Onu bana versin diye dua ediyordum. Adetliyim namaz da kılamıyorum. Yapayalnız hissediyorum. Nolur yardım edin. Size ihtiyacım var.

Canım erkekler olayların sonunda suçlu YADA değil cirkinlesirler.yavas yavaş unutursun.kurtulduguna şukret allah korumus

Canım erkekler olayların sonunda suçlu YADA değil cirkinlesirler.yavas yavaş unutursun.kurtulduguna şukret allah korumus
Bugün onun çok yakın bi arkadaşı var idil, dedi ki senden iyisini bulamaz o sen bulursun ama o bulamıycak bu karakterle sırf o yüzden barışın istiyorum. Yani kendi çevresi bile farkında. Ama kalbim çok acıyor abla. Ateş koymuşlar gibi.

Canım benim,kendin zaten farkındasın demişsin bu adamla ilgili denilecek her şeyi bu yüzden sana bu konuda tavsiye vermeyeceğim. Ama unutmak konusunda ilk adımın onun numarasını silmek ve sosyal medyada hem onu hem de ortak arkadaşlarınızı takipten çıkarmak olmalı. Ergence deme,göz görmeyince unutmak daha kolay. İkinci olarak da kafanı dağıt,kulüplere falan katıl mesela tiyatro kulübü gibi.. Allah yardımcın olsun

Annen sana gereken teselliyi vermiş olmalı diye düşünüyorum, bence anneni dinle aşk acısı zordur ama eğer karşındaki degiyorsa...

Ben herşeyin farkındayım abla. Mantığım işliyor. İçiyor. Acımasız ve saygısız. Herkese karşı. Ve onun yüzünden ayrılmış olmamıza rağmen beni suçluyor. İlk ayrılıktan sonra değişti. Başlarda çok güzeldi herşey. 10 ay mükemmeldi. Sonra bi ayrıldık. Böyle biri olarak döndü. Dayanamadım ayrıldım. Severken hemde. Ben hata yaptım evet. Her ilişkide olabilen hatalar. Kim kusursuz ilerliyor ki ? Üstelik yaşım da küçük. İkinci ilişkim o. Takıntılı ruh hastası sanki beni biriyle yatakta yakalamış gibi davranıyor. O kadar suçluyor ki psikolojim bozuldu. Suçluluk duygusundan ağlıyorum bazen. Annem de diyor. İleride aldatıcak seni sonra diycek ki sen karılık yapamadın diye aldattım. O kadar sindirdi. Sağlıklı bi ilişki olmaz yani artık.

Annen doğru söylüyor. İleride evlenip mutsuz olup ayrılacağına yolun başında ayrılman daha hayırlı. Adam sorunlu, kendi içinde problemleri var. Böyle sorunlu bir insandan kurtulduğun için şükret. Acı çektiğinde bu da bir gün bitecek de, hiç bir acının sonsuza dek sürmediğini hatırla. Daha çok gençsin, karşına hakettiğin gibi birisi mutlaka çıkacaktır.

Çok teşekkür ederim. Lütfen beni rahatlatın

Annen ne guzel soylemis.Ne dogru soylemis.Anneni dinle.Ask acisi zamanla yavaslar hatta unutulur.Sadece ilerde duduncelerden ibaret olur.Ilk zamanlar yanarsin ama sonra Allah oyle guzel ferahlatir ki.Bosuna dememisler zaman en guzel ilactir diye.
Eger unutulmasaydi simdiye kadar butun insanlik mahvolmustu.

Umarım dediğiniz gibi olur

Hayatta bir şeyi ya da bir kişiyi çok istemek iyi değil bence. Neyi çok istediysem hep ordan yara aldım. Akışta olmak, teslimiyet duygusunu tatmak da güzelmiş. Anneniz haklı görünüyor, bu doğrular sizin de kalbinize sinerse daha rahat atlatırsınız bu süreci. İş sizde bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…