- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Cileklipudingg
merhaba ablalarım. Önceki konumdan hatırlarsınız ki sorunlu bi adama aşığım. Canım yanıyor. Bugün konuştum. Beni bu hale sen getirdin diyor. (İçki içiyor berbat şekilde davranıyor insanlara ve saçma sapan bi tavrı var. Bahsettiği hal bu). Zaten hep beni suçlar. Ağladım ağladım. Annem dedi ki "içkiyi eline sen vermedin. Karakterini sen boz demedin. Sen de ağladın senin de canın yandı. O sana güvenmediğini söylerken "kuyruk sallıyo" derken sen de çıkıp karakterini zedeleyip öyle sallanmaz böyle sallanır diyebilirdin yapmadın. Şimdi onun suçlamalarına mı ağlıyorsun ?" Ablalarım canım çok yanıyor. Kendisine saygısı olan insan artık onunla sevgili olmaz zaten. Bugün yine kırdı dağıttı. 6 ay mahvettin beni dedi. O altı ay noldu hiç bilmiyorum. Kendi içinde triplerde. Yardım edin nolur. Nasıl aşıcam bunu. Canım çok acıyor. Ağlamaktan içim söküldü. Yaşadığım çaresizliği anlatamam. Muhakkak yaşamışlarınz vardır. Ben nasıl unutucam ? Bir de şu var ki unutmak istemiyorum. Hala umut vardır gibi geliyor. Kalp söz dinlemiyor. Nolur biraz konuşun benimle mantığımı öne çıkarın. Allaha sığınıyordum en çok acılardan. Onu bana versin diye dua ediyordum. Adetliyim namaz da kılamıyorum. Yapayalnız hissediyorum. Nolur yardım edin. Size ihtiyacım var.