Unutmak için ne yapıyorsunuz?

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.720
903
123
Arkadaşlar merhaba,bundan yaklaşık 5 ay önce çok sevdiğim bir flörtüm vardı kendisi netleştirip sevgiliğe evrilemedi ve kendisine hakaret etmedim sitem ettim ve o bunu hakaret yerine aldı beni her yerden silip,engelledi.Tabi bende sildim ama unutamıyorum ona karşı duyduğum hisleri,onunla konuşmanın verdiği mutluluğu bulamıyorum.Yeni adaylara şans veriyorum ama o enerji,o çekim olmuyor artık nadasa bıraktım kendimi ama 5 ay geçti aklıma geliyor,onunla hissetiğim hisleri bir daha yaşamayacak gibi hissediyorum,takıntılı değilim,ulaşmaya çalışmıyorum çünkü sevse erkek çaba gösteriri biliyorum ama acaba ne yapıyor diyorum ve hiç mi aklına gelmiyorum diyorum kendi hayatımdayım,iletişimimiz bağımız yok.Siz nasıl aştınız,nasıl unuttunuz ne önerirsiniz?İyi akşamlar

Hiç aklina gelmiyorsunuz Gelseydi arardi sorardi. Lütfen sizde onu akliniza getirmeyin, guzel olan günleri degilde yasadiginiz kötü aniniz varsa sizi üzdüğü günleri hatirlayin. Hepsi gelip geçici bu durumun. Zamanla eski enerjiniz yerine gelecek sadece biraz daha zamana ihtiyaciniz var. Havanizi degistirin mesgul olun sürekli biseylerle, yeni hobiler gelistirin inşallah en kisa surede atlatirsiniz

Öncelikle üzgünüm ama bu unutamama hissi egonuzdan kaynaklanıyor. Bunu kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın her insanın az ya da çok egosu vardır, doğamız bu.
Yaşayamadıklarınız için egonuz hasar aldı, tercih edilmemiş olmak, sizin için çabalamaması falan bilinç altınızda sürekli acabalar yaratıyor.
Flörtleşmek çok doğal ve çok hoş. Ancak bir ilişkiniz bile olmamış yani gerçek manada hiçbir şey yaşamamışsınız. Kendinizi meşgul edecek şeyler bulsanız aklınıza bile gelmeyecek demektir bu

Haklısınız 5 ay oldu dile kolay engellemedim ben sildim istese yazar,arar ama engeli kaldırmadı bile.Kendime kızıyorum sen adam hakaret bile etmedin amacı farklıymış dedim.Aklına bile gelmiyorsundur dedim.Çok kitap okuyorum,tanışmak isteyenlere şans veriyorum bakıyorum olmuyor kibarca izah ediyorum ve kimsenin zamanını çalmak istemem.Ama 5 ay oldu bana yazık niye o kadar his oluştu kısa süre yazıştık konuştuk 3 kez buluştuk ne var yani o adamda diyorum ama içime anlatamıyorum.

egodan bence de ama o bana hissi olduğunu söyledi ve sonra sevgiliğe dönmesi için imalar da beni hakaretle suçladı çok saçmasapan ilişkiyi kesti yani bana sitemi bile çok gördü anlamlandıramıyorum tedavilik durumum yok çünkü iletişim isteğim yok karşı tarafla sadece hissim var ona karşı ve aklıma geliyor sürekli yıldım artık

flört aşamasında yakınlaştık yani öpüştüm sadece ten uyumu var gibi geldi ama cinsellik olmadı o mu etken diyorum ama değil daha önce de öpüştüm yani onları unuttum sanki hayat arkadaşımı kaybetmişim gibi bir his tuhaf bir his böyle olacağını bilseydim daha ılımlı olurdum ilk defa bu kadar uzun hisler içindeyim şa ara hep aklıma geliyor
daha 5ay olmus cok yeni zaman herseyin ilacidir. Yeni biriyle Tanismak icin zaten acele etme

onu bende ilk 1 ay denedim yazdım engellendim,arama da engellendim karşı taraf net olarak bitirdi beni yani vazgeçildim yani terk edildim tam da hislerim güçlüyken ondan mı öyleyim diyorum

nasıl geçer acaba
Başka uğraşlar bulun mesela. Kalın ve sürükleyici bi kitaba başlayın . Değişik etkinlikler yapın. Arkadaşlarınızla vakit geçirin.
Hiç biri kar etmiyosa psikoloğa gidin. 5 ay bu kadar takılmak bağlanmak için çok kısa bi zaman çünkü . Takıntı değil diyosunuz ama takıntı bu

ama asla bakmama çalışıyorum sosyal medya da bakıyordum bi ara daha kötü oluyordum dedim sana zarar adam belki üstüne kaç gül kokladı yani
Senin karakterinle alakali. sonrasi Zamana yedik düşüp alisacaksin .. o seni biraktiysa birazda hirs etmis olabilirsin. İnan geri donse eskisi gibi olamazsın

işte asıl mesele o demekki herşey boşmuş o hissi,seni seviyorum dedi o yalanmış yani hemen dinlemeden silip engellemesi çabuk vazgeçmesi onları aklıma getiriyorum o kadar kolay vazgeçen biri için mi diyorum ki beni sevgililiğe bile layık görmedi ilk defa başıma geldi belki de o ego zedeledi ama his işte ölmüyor
Değer verse iki trip attın diye heryer den silmezdi. Salla gitsin ya hu neyini unutamıyorsun.

E aynen öyle değer vermiyor. İşe bunu kabullenmekle başla. Her seviyorum diyen sevmiyor. Hatta bu kadar kolay olduğuna göre yedekte biri bile olabilir. Romantik düşünmeyi bırakıp önüne bak insan neler görüyor bu hayatta.

çok kitap okudum onunla bir gelecek ya da o gelsin istemiyorum çünkü kötü davrandı bu bir gerçek ama onunla olan his onu uzaktan gördüm geçen o değişik hisler bende hiç bitmeyecek gibi çok tuhaf bi durum sene sonuna kadar bekleyeceğim uzak duruyorum psikolog da şuan ki yaptıklarımı öneririr kendini sev kendine değer ver kendine yönel öleyim zaten ama hissi bulamıyorum aynı his yok ne bileyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…