Unutmak için ne yapıyorsunuz?

Tam ısındım, sevmeye basladim, hayatimin odak noktasina koydum, hayaller kurmaya basladim demeye başlayacakken yarım kalmissiniz bi iliskiyi yasayamamissiniz tam olarak. Belki yasayip daha zor olacakti ayriliginiz belkide hevesinizi alip ayrildiginizda üzüntü olmuycakti Bence yasayamamiş olmanizda o kişiyi unutmaniza engel oluyor. İnsan ulasamadiginin delisi olur derler ya belkide öyle bi durum. Bence siz mesguliyetinizi artirin düşünmeyin yazmayin. Hemen hayatiniza birini almaya calismayin. Bekarken görüştüğüm kişi benden ayrildiginda kendime yediremezdim üzülürdüm aglardim hayaller kurardim ama sonrasinda o kişi döndüğünde ona karşı hissiyatimin kalmadığını yada hayallerimdeki gibi olmadigini anlar uzaklasir kaçardım

Amaaaağn çok da şaaaaapma 1 seneye kalmaz geçer . Hep geçtik o yollardan

öyle bence kesin yedek vardı ya da güvendiiği başka biri bende yoktu.Yani sadece aynısını yaşasın ne diyeyim çok kötü bir durum bi bayan için

akrep yükselen ikizler karşı tarafta ikizlerdi
Bence terk edildin diye hirs ettin .akrep kuyruğunu sokacak yer ariyor cocukta . genelde koçlar terk edilince hirs eder geri ister tanidiklarim öle idi... ne yapabilirsin adam gitti. Erkkler düz mantiktir biterse biter gider. geriye bakmaz acılarını kendi yasar ama asla disari belli etmezler .burda bazı mazielr okuduk 10 sene gecse unutulmuyor bazilari ama herkes kendi hayatinda oluyor malesef.eksik fazla. Onun yüzünden kendi muhakemeni kendin yap. Hirs mi ettin umutsuzluk mu kapladi zamana mi ihtiyac var

tam öyle oldu evleneceğim insan gibi gördüm ona da onunla evlilik istediğimi dolaylı yoldan ima ettim bende ki de deli cesareti ama hissimle hareket ettim 3 kez görüşmüştük ve kısa zamandı belki de o etken ama dilerim onun hiçbirşeyini aklıma bile getirmeyeceğim biri çıkar ama his işte evlenmek kafa dengini bulma isteğindeyim ama onun hissi hayatımı çalıyor şu an bitmiyor da yani aklıma gelmesi kötü

Ego dürtüleri kendinize ya da karşınızdakine zarar vermiyorsa tabi ki tedavilik bir durum değildir. Sadece kendinize yediremiyorsunuz bunu
En güzel çözümü de başka şeylerle meşgul olmak

hırs etmedim fotosu var

bakıyorum arada ama diyorum aslında hiç tipim değil öyle yakışıklı da değil ama fotoya bakınca hissimin daha yüksek olduğunu görünce fotosunu da sildim hırsım yok,sadece belki mutlu olacaktık neden yaşanamadı hissi de olabilir tuhaf bi duygu

Oda sizin elinizde getirmeyin akliniza hatta yaptiklari akliniza gelsin siniriniz bozulsun lanet olsun diyip yolunuza bakin.

Bence deseydin ki fotosuna bakınca yüzüne danalar iş…sin

sosyal medyadan bakmıyorum,uzak duruyorum,iletişime geçmiyorum ki geçsem şaka gibi gelir 5 ay oldu unutmuş bile olabilir önemsiz bir flörtt der geçer erkek sonuçta ama benim hissim beni üzüyor kimleri unuttun sen diyorum ne var bunda sabrediyorum ama evde kalacam korkusu geliyor sonra
Ego dürtüleri kendinize ya da karşınızdakine zarar vermiyorsa tabi ki tedavilik bir durum değildir. Sadece kendinize yediremiyorsunuz bunu
En güzel çözümü de başka şeylerle meşgul olmak

öyle bence kesin yedek vardı ya da güvendiiği başka biri bende yoktu.Yani sadece aynısını yaşasın ne diyeyim çok kötü bir durum bi bayan için
Ah canım ya. Dersin ki sevmese niye böyle yapsın, ama yaparlar. Kandırırlar, yalan söylerler, aldatırlar, utanmazlar. Kural 1.
Babana bile güvenme.

biz öpüştük buna evlilik imaları yaptım çok uyumluyduk o da dedi uyumluyuz sonra ben ona ima ettim evliliği ya bu arkadaş olarak devam edelim dedi hiçbirşey olmamış gibi bend sinirlendim kız kardeşi var aynısını kız kardeşine deseler ne yaparsın dedim hakaret ediyorsun dedi bitti yazma dedi engelledi çok kötü bir durum ben şok oldum tabi kendimi ifade etmek istedim engelledim manipülasyon sonra sonra baktım hislerim var onun umrunda değil sustum başkalarıyla denemeye çalıştım olmadı bitmiyorum hisler 5 ay oldu bana zarar bu hisler adam gitti yok artık yani
Ne dedin ki öyle hakaret gibi algılayıp her yerden sildi engelledi?

Spora yazılabilirsiniz resim çizebilirsiniz kısacası kafanızı meşgul etmelisiniz. Ayrılık acısı gerçek olan bir şeydir ve kimse sizi bu düşünceleriniz yüzünden yargılayamaz herkesin geçtiği süreçler bunlar. Elbette başka birini seveceksiniz ve bu hisleri hatırlamıcaksınız bile o zamana kadar kendinizi unutmaya zorlamayın merak ediyosanız bakın ama beklentiye girmeyin. Geçmeyen hislerin çoğu kabullenmediğimiz duygularımız oluyo genelde kabullenin ve acınıza da sarılmayı bilin, zamanla geçecektir. Şair oldum galiba

Daha sevgili bile değilken evlilik ima etmen pek olmamış. O da kaçmaya yer arıyormuş boşver gitsin.

artık oluru yok o yüzden bakmıyorum bana zarar diyorum bakınca sosyal medyasına ne geçecek o hayatını yaşıyor seni merak etmiyor,ölsem umrunda değilim kafam sürekli meşgul ediyorum ama durunca yine o geliyor tuhaf bir his sonra diyorum ne yaptı babaneyse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…