- Konu Sahibi GencAnne01
kocam beni aldattı ve unut mak istiyorum neyaparımda birazda ol sa unuturum:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem kabullendin kendini zamana bırakmaktır en iyisikocam beni aldattı ve unut mak istiyorum neyaparımda birazda ol sa unuturum:1no2:
ne yapsam olmuyor olmuyor bıraktım geri aldı bidaha asla diyo ama her dakika her saniye aklım da cıkmıyo :umursamaz:bena her şeyi yapsaydı unuturdum ama bunu unutamıyorum çok canım yanıyor çok.:a015:
ne yapsam olmuyor olmuyor bıraktım geri aldı bidaha asla diyo ama her dakika her saniye aklım da cıkmıyo :umursamaz:bena her şeyi yapsaydı unuturdum ama bunu unutamıyorum çok canım yanıyor çok.:a015:
Sadece zamana bırakacaksın .
Acıların azalmasada yaşam devam edecek çünkü ,,
hisediyosun saten sorduğunda ben delimiyim senden başkasına bakarmıyım diyo seytanları kuvvetli bunların bide şunu itiraf etti aldatmayan erkek yoktur dedi bide beni 6 sene önce aldatmış bu herkesin başında dedialsanaalsanasmile
Sevgili ank06, ben ne yazik ki sana hic katilmiyorum,aldatilmayi en guzel (!) sekilde yasamis biri olarak zamanin hicbirseyi cozemedigini hatta tam tersi, insani cok daha kotu duygulara yonelttigini soylemek isterim, tecrubeyle sabittir! Dilerim Allah hicbirinize yasatmaz..