unutmak için ne yapmalıyım

çok üzüldüm arkadaşım yaa :(
yeni evlenecek biri olarak söylüyorum nişanlım aldatsa unutamazdım.
benim için tek yol ayrılıktır!

kocam beni aldattı ve unut mak istiyorum neyaparımda birazda ol sa unuturum:1no2:
madem kabullendin kendini zamana bırakmaktır en iyisi
hiçbir zaman o yaran kapanmayacak
ama kabuk bağlayacak ne zaman aklına gelse kanayacak
ömrün hep acaba sorusu ile geçecek Allah kolaylık versin arkadışm zor.
Zaman herşeyin ilacı derler

Allah yardımcın olsun...zor çok zor... eer unutmak istiyorsan başka şeylerle meşguliyet bul... başka şeylere kafanı ver... zaman herşeyin ilacı...

ne yapsam olmuyor olmuyor bıraktım geri aldı bidaha asla diyo ama her dakika her saniye aklım da cıkmıyo :umursamaz:bena her şeyi yapsaydı unuturdum ama bunu unutamıyorum çok canım yanıyor çok.:a015:

Zaman en güzel ilaç. anlıcaksın bunu canım inan, zamanın her ilerleyişinde ...

ne yapsam olmuyor olmuyor bıraktım geri aldı bidaha asla diyo ama her dakika her saniye aklım da cıkmıyo :umursamaz:bena her şeyi yapsaydı unuturdum ama bunu unutamıyorum çok canım yanıyor çok.:a015:

iyide görüştüğünüz müddetçe nasıl unutacaksınız...

canı evliyiz 10 senelik mecburen görüşüyoruz 2 çocuğumuz var bide şuna çok dikket edin kocanızın arkadaşına çünkü benim kocamı o kişi yoldan çıkarttı şimdide o kişiyle görüşmesini yasakladım ama çok geç

Unutamazsınız ki...
Hafıza kaybına uğrarsanız o başka tabii..
Boşanmayacaksanız durumu sindirmekten başka çareniz yok..
Zamanla alışılır mı bu acıya,yaşamadığım için bunu da bilemicem..

Ayakları yere basan, kendini bilen, doğruyu yanlışı ayırt edebilen, içi temiz, eşine ve çocuklarına bağlı birini bırakın arkadaşı, annesi babası dahi yoldan çıkartamaz.

eşinizin suçunu kimseye yüklemeyin bence.

unutma işine gelince, eşinizin yüzüne baktığınız her an hatırlıcaksınız bu acıyı, ve hergün onu affederek verdiğiniz mükafattan pişman olacaksınız. umarım tam tersi olur, ama bi bayan olarak ben bunları hissederdim sanırım..

hisediyosun saten sorduğunda ben delimiyim senden başkasına bakarmıyım diyo seytanları kuvvetli bunların bide şunu itiraf etti aldatmayan erkek yoktur dedi bide beni 6 sene önce aldatmış bu herkesin başında dedialsanaalsanasmile

unutamazsın canım acı ama gerçek. Çünkü ben unutamıyorum.Hala aklıma geldikçe kendimi kaybediyorum.Evet kocan doğru sölemiş ben artık benim kocam aldatmaz diyenlere gülüyorum.

Sadece zamana bırakacaksın .
Acıların azalmasada yaşam devam edecek çünkü ,,

Sevgili ank06, ben ne yazik ki sana hic katilmiyorum,aldatilmayi en guzel (!) sekilde yasamis biri olarak zamanin hicbirseyi cozemedigini hatta tam tersi, insani cok daha kotu duygulara yonelttigini soylemek isterim, tecrubeyle sabittir! Dilerim Allah hicbirinize yasatmaz..

Son düzenleme:
hisediyosun saten sorduğunda ben delimiyim senden başkasına bakarmıyım diyo seytanları kuvvetli bunların bide şunu itiraf etti aldatmayan erkek yoktur dedi bide beni 6 sene önce aldatmış bu herkesin başında dedialsanaalsanasmile

çok kaba birisiymiş kızmayın ama sizin gibi ince bi bayana daha doğrusu hiç bir bayana kimseye bu laf edilmez

zamana bırak hayatında o olmadan nasıl yaşıyodun düşün unutmak zordur ama çalışmalısın çok güçlü olduğunu ve böyle şeylerin üstesinden geleceğini bilinç altına yerleştir çevreye bak arkadaşlarınla takıl zaman herşeyin ilacıdır biraz zor ve geç olur unutmak ve herşeyi zamana brakmak ama adınıza üzüldüm
Allah yardımcınız olsun erkekler işte.... ne beklersinki....

İnşallah rabbim unuttursun sana aklına gelmez we eşin birdaha yapmaz
Allah yar we yardımcın olsun

Sevgili ank06, ben ne yazik ki sana hic katilmiyorum,aldatilmayi en guzel (!) sekilde yasamis biri olarak zamanin hicbirseyi cozemedigini hatta tam tersi, insani cok daha kotu duygulara yonelttigini soylemek isterim, tecrubeyle sabittir! Dilerim Allah hicbirinize yasatmaz..

Tamam haklı olabilirsin ama arkadaşın eşini terk etmek gibi bir sözü olmadı ona istinaden zamana bırak dedim .
Mutlaka kolay olmayacaktır bu durum derinden yaralanmış çünkü kolaycana atlatamaz bunu güveni kalmadı tabi eşine karşı.
Yok ben eşimden ayrılacağım deseydi düşüncelerim farklı olacaktı.
Belkide gidecek bir yeri yoktur görüyoruz bunlarıda mecbur kalıp evliliğine devam edecektir işte bunu bilmiyoruz.
Amin rabbim kimselere yaşatmasın bu durumu

çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun,sizin için elimden gelen tek şey dua etmek çünkü teselli sözcüğü bulamıyorum inanın..
belki bir takım mecburiyetleriniz var,katlanmak zorundasınız yorum yapamam o yüzden,Rabb'im hakkınızda hayırlı kararlara yönlendirsin,bol bol dua edin siz de...

Back
X