Unutmak İçin..

Merhabalar,benm bi sevdiğim vardı askerde şuanda..Çok bekledim onu hep bekledim ama yaptığı hatalar ve annemin ısrarı nedeniyle bitirmek zorunda kaldım.Benim için bitirmek zor oldu ama bitirdim.Aklım hala ondan ama annem yemin etti,asla ona vermem seni onu istersen sana kör iğne dahi vermem bu evden.Beni,babanı ve kardeşini unut ,hasret kalırsın aramam sormam.Naparsan yap dedi.O yüzden bişey diyemedim,bitirdm.Onu unutmak için bir başkasıyla çıkıyorum ama sevmiyorum çünkü çıktıgım çocugunda unutmak istediği biri var.Napıcam bilmiyorum hoşlanıyorm aslında ama çook değil.Bazen çok iyi davranıyor çıktıgım bazen bildigin odun :47: Napıcam yardım ediin :(

ikiniz de birini unutmak için birbirinizi kullanacağınızı sanıyorsunuz ama ikiniz de yaralısınız.. kim kimin yarasını saracak bu durumda? ya da karşındaki insanın kalbi boş diyelim onu sargı bezi olarak kullanmak ne kadar etik? tam tersi olduğunu düşünürsen durumun neler hissedersin? kendi yaranı kendin sarmalısın. sonra yola çıkmalısın

Anneler genelde hep haklıdır. Bence bunu zaman geçtikçe daha da iyi anlarsın ama eski sevgiliyi unutmak için bir baskasınla cıkmak da ne kadar faydalı olur bilemiyorum.Bence herseyi zamana bırakmalısın. Ve kalbin seni nereye götütüryrsa oraya yönelmelisin:70:

zerre kadar umrunda değil ama ' beni ne kadar silersen sil unutamayacaksın, aynalara baktığında beni hatırla ' neden diyosun ki?

sanki çok bişeyler hissediyomuş gibi bu kadar duygusal takılman sana da komik gelmiyo mu?

nasılsa o da beni kullanıyo oh bi güzel yarabandı oluyoruz birbirimize diye saçma sapan bişeyin içindesin.

böyle şeyler önceden ayıptı yahu, şimdi çiftler birbirlerinin unutamadıkları eski aşkları biliyorlar.

çok ilginç

Back
X