- Konu Sahibi AhlaDoniaa
-
ne yaptıysam ne ettiysem hic bir sekilde sevdigim adamı unutamadım bugün onu görmeyelii 1seneden cok oldu ama bu acı bitmiyor kimseyle tanısmadım herseyde onu hatırladım unutamyı cok istyorum ama onu icimden atamıyorum artık cok yoruldum 1seneden beri bir kez bile görmedim konusmadım ama hala her günüm onu hatırlamakla geciyor icime islems gibi bu acı ne zaman gecer bilmyorum bence gecmez her gün unutmk icin dua ediyorum ama olmuyor 2 gün unuttum sanıyorum sonra hersey basa dönüyor yeniden sevmek imkansız gibi icim hayata karsı nefretle dolu inşallah unuturum insallah bunu buraya yazıyorum cünkü gün gectikce belki bu yazdıgıma gülümserim cünkü bnm suan hayata karsı hic bi ümidim yok
bence kendine yeterli zamanı vermişsin ama unutamadım diyorsun
bu artık saplantı haline gelmiştir aşktan, sevgiden ziyade.
bende senin durumundaydım, hiç haber almadıgım görmediğim halde 1 buçuk yıl unutamamıştım. hayatımı mahvediyordum
en son hayatıma iyi bir insan olduğunU düşündüğüm birisini aldım.
aşık olmadığım halde onu tanımaya çalıştım, ön YARGIYLA DAVRANMADIM,SABRETTİM
ilk 4 ay çok zor oldu, bu ADAMLA işim ne diyordum kendime. ayrılmak istiyordum ama yapmadım. inat ettim kendimle resmen.
sonradan bİ baktım ona alışmışım, seviyorum, ve onunla mutluyum.
eskiyi ara ara hatırlıyordum ama sonradan oda geçti, şimdi evliyim ve bEBEĞİM OLUCAK.
açıkçası ÇAREsizsen ÇARE SENSİN...
Kaç yıl oldu evlimisiniz bu aradaBir hafta degil bir ay degil bir yil degil seneler oldu...
O gittigi gun bi bebek dogsaydi eger suan ona olan sevgimi anlayacak yasta olurdu..
Ama ben hala unutamadim
Bilmem anlatabildim mi..?
Kaç yıl oldu evlimisiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?