unutmak istedikce unutamamak

AhlaDoniaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
17
1
16
Ankara
ne yaptıysam ne ettiysem hic bir sekilde sevdigim adamı unutamadım bugün onu görmeyelii 1seneden cok oldu ama bu acı bitmiyor kimseyle tanısmadım herseyde onu hatırladım unutamyı cok istyorum ama onu icimden atamıyorum artık cok yoruldum 1seneden beri bir kez bile görmedim konusmadım ama hala her günüm onu hatırlamakla geciyor icime islems gibi bu acı ne zaman gecer bilmyorum bence gecmez her gün unutmk icin dua ediyorum ama olmuyor 2 gün unuttum sanıyorum sonra hersey basa dönüyor yeniden sevmek imkansız gibi icim hayata karsı nefretle dolu inşallah unuturum insallah bunu buraya yazıyorum cünkü gün gectikce belki bu yazdıgıma gülümserim cünkü bnm suan hayata karsı hic bi ümidim yok

bence 1 yıl uzun bir süre bir de hiç görmemişsin.
acaba çok takıldığın için onu çok mu düşünüyorsun
çevreden kendini soyutladığın sürece de unutamayacaksın.
ilk önce kendinle bir anlaşma yap. unutma sana bu iyi geliyorsa unutma. ama sende kendine bu kadar eziyet etme, seni senden başka koruyan olmayacak.
önemli olan bence unutmak değil şu durumda kendi hayatına yani önüne bakıp yürüyebilmek.
eğer şu an o aklındayken rahat ediyorsan onun anısıyla devam et, yolda bir yerde sana yardım edecek biri olacak; tanımak isteyeceğin, hayatına almak isteyeceğin.
ve orada bir de çöp kutusu olacak. aklındaki o insanı atman için. çünkü sen şu an onun için öylesin. o yoluna baktı belki de. sen onu en güzel yerde saklarken o ise çöp kutusuna attı seni.

bence kendine yeterli zamanı vermişsin ama unutamadım diyorsun
bu artık saplantı haline gelmiştir aşktan, sevgiden ziyade.
bende senin durumundaydım, hiç haber almadıgım görmediğim halde 1 buçuk yıl unutamamıştım. hayatımı mahvediyordum
en son hayatıma iyi bir insan olduğunU düşündüğüm birisini aldım.
aşık olmadığım halde onu tanımaya çalıştım, ön YARGIYLA DAVRANMADIM,SABRETTİM
ilk 4 ay çok zor oldu, bu ADAMLA işim ne diyordum kendime. ayrılmak istiyordum ama yapmadım. inat ettim kendimle resmen.
sonradan bİ baktım ona alışmışım, seviyorum, ve onunla mutluyum.
eskiyi ara ara hatırlıyordum ama sonradan oda geçti, şimdi evliyim ve bEBEĞİM OLUCAK.
açıkçası ÇAREsizsen ÇARE SENSİN...

Unutmak istediğin için unutamıyorsun zaten. Ayrıca karşına kafa dengi biri çıkarsa bi şans vermelisin bence.. Hayatına biri girerse onu unutman daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Onu unutmak için hayatına birini alma tabi ki ama hayatına biri girerse sana iyi davranıp sever değer verirse bence unutabilirsin.. Bunlarda zamanla olucak şeyler tabii. Ayrıca resim ve hatıra olan şeyler varsa hiç düşünmeden at gitsin.. Şu aşamada onlarda çok etkiler seni çünkü beynin iyce yönlenmiş durumda.. Birde kafa dağıtıcak şeylerle meşkul olmalısın mesela arkadaşlarınla takıl eğlen gez toz.. Karamsarlığa bürünme böyle.. Hayat sadece o demek değil ki.. Heba etme kendini böyle değmez inan ki.. Değicek olsa zaten şuan yanında olurdu geçmişinde değil :34:

Neden unutmak istiyorsun ki unutma.İnsan kalbi tuhaf ,bir insanı severken başka birine de kalbinde yer açabiliyor..
Artık başka birisini sevme zamanı gelmiş düzgün birini bulabilirsen sevmeyi dene onu.Alışmak insanlar içindir senin durumun farklı bir yere gitmiş.

Beni seneler oncesine goturdun ((=

Nasil asiktim, nasil seviyordum.. Onu gorunce, onunla beraberken kalbim bir kus gibi oluyordu. Agzimi her acisimda onu konusuyor, sustugum her an onu dusunuyordum. Ama bitti ayrildik. Ben uzaklara tasindim. Ismi her gectiginde nefesim gesiliyordu, icim oyle cok yaniyordu ki cok net hatirliyorum hani bi an onurda aklindan gecer ya bi dusunce.. Kar yagmisti ve bende icimden soyle gecirmistim "acaba icimi acip su kara yatsam, o zaman bu yangin gecer mi?" bunu dusundugumde onu gormeyeli en az 8 ay falan oluyordu. Gunler, haftalar, aylar, seneler gecti.. Onu gormeden gecen iki sene sonra bir anda yine karsima cikti.. hala seviyordum. ama olmayacagi belliydi. seviyordum ama onsuzluga, aski onsuz yasamaya alismistim. sonra yine gittim. yine onsuz gecen gunler. ve sanirim 2,5 - 3 sene sonra bitti. Bitti ama ozel bi insan olarak kaldi tabi. Ama yine zaman gecti ve o ozelligini de yitirdi. Simdi o kisi degil ama yasadigim duygular benim icin cok ozel, cok kiymetli. O benim hayatimin aci tatli, en guzel hatirasi olarak kaldi.

O duygulari yasadiktan sonra, o kadar buyuk aski tadip, bi sekilde bittigini gordukten sonra baska hic kimseye o denli buyuk bir ask hissetmedim. zaten zaman gectikce kriterler de artmaya basladi. Oyle. Unutuluyor. 1 sene neymis ((= o takvimin yapraklari daha cok kopacak..

ne yaptıysam ne ettiysem hic bir sekilde sevdigim adamı unutamadım bugün onu görmeyelii 1seneden cok oldu ama bu acı bitmiyor kimseyle tanısmadım herseyde onu hatırladım unutamyı cok istyorum ama onu icimden atamıyorum artık cok yoruldum 1seneden beri bir kez bile görmedim konusmadım ama hala her günüm onu hatırlamakla geciyor icime islems gibi bu acı ne zaman gecer bilmyorum bence gecmez her gün unutmk icin dua ediyorum ama olmuyor 2 gün unuttum sanıyorum sonra hersey basa dönüyor yeniden sevmek imkansız gibi icim hayata karsı nefretle dolu inşallah unuturum insallah bunu buraya yazıyorum cünkü gün gectikce belki bu yazdıgıma gülümserim cünkü bnm suan hayata karsı hic bi ümidim yok

Hayatinda biri olmadigi sure,bence hep onu dusuneceksindir.

hayatina, kendine bir sans tani onu unutmak icin.. baska birisinide seve bilecegini ozaman anlarsin.
Yani birisinden hoslanmaya calis..

cok eski bir arkadasim tam 4 sene sonra.. bir baskasina sans vererek, kendiside birden o kisiya asik olmusdu..

gercekden olmayacak, unutamam diyorsan..
bir gun bu yontemi denersin.. zadece biraz hoslandigini dusundugun birine sans tani.
Boylece hem o kisiye, hemde kendine sans vermis olursun.

Birini çok seviyorsun bir rüyada gibi hissediyosun kendini fakat her şey bitiyor elinde kalan sadece hatıralar oluyor ve unutmak zorunda oluyorsun...
Çok zor bi durum ve uzun bir süre geçmiş üzerinden ilk önce kendini soyutlama arkadaşlarınla çık gez eğlen hayatını onsuzda yaşamaya mutlu geçirmeye bak ve birine şans ver senden hoşlanan birine belkide her şey daha iyi olucaktır...

bende unutamıorumm bi baskasıyla çıksaa gidip bende çıkıcam ama kahrolurum ole bişi yaparsaa gerçekten asık olmsm sanırım 1.5 sene sürdü 3 ay oldu ayrılalı hergn dua ediorm adam olup dönsn diyee :/

bence kendine yeterli zamanı vermişsin ama unutamadım diyorsun
bu artık saplantı haline gelmiştir aşktan, sevgiden ziyade.
bende senin durumundaydım, hiç haber almadıgım görmediğim halde 1 buçuk yıl unutamamıştım. hayatımı mahvediyordum
en son hayatıma iyi bir insan olduğunU düşündüğüm birisini aldım.
aşık olmadığım halde onu tanımaya çalıştım, ön YARGIYLA DAVRANMADIM,SABRETTİM
ilk 4 ay çok zor oldu, bu ADAMLA işim ne diyordum kendime. ayrılmak istiyordum ama yapmadım. inat ettim kendimle resmen.
sonradan bİ baktım ona alışmışım, seviyorum, ve onunla mutluyum.
eskiyi ara ara hatırlıyordum ama sonradan oda geçti, şimdi evliyim ve bEBEĞİM OLUCAK.
açıkçası ÇAREsizsen ÇARE SENSİN...

bnde aynı sekıldedyım..:(( ayrılaı 4 yıl oldu unutamadım bazen ahlen içim sızlıyor ama sımdı 1 yıllık bı ilişkim var güvndığım sağlam karakterlı bı adam inş.. evlenırsekk bnde mutlu olabaılırım sevıyorum ama aşık deılım ..

Bir hafta degil bir ay degil bir yil degil seneler oldu...
O gittigi gun bi bebek dogsaydi eger suan ona olan sevgimi anlayacak yasta olurdu..
Ama ben hala unutamadim
Bilmem anlatabildim mi..?

Bir hafta degil bir ay degil bir yil degil seneler oldu...
O gittigi gun bi bebek dogsaydi eger suan ona olan sevgimi anlayacak yasta olurdu..
Ama ben hala unutamadim
Bilmem anlatabildim mi..?
Kaç yıl oldu evlimisiniz bu arada

Bende aynı durumdayım 1.5 yıldır görmedim hiç dediklerinizi yaptım yeni birini tanımaya çalıştım ama hepsinde sevdiğim kişiyi aradığımı farkettim ve ona da zarar vermemek için konuşmayı kestim. Şimdi aynı üniversiteye gideceğiz ancak farklı kampüslere beni unuttuğuna inanmıyorum arkadaşlarım bana öyle diyor yani unutmaz o seni çok sevdi vs. Yeniden olmak istiyorum ama korkuyorum 1.5 yılda değişti mi aynı mı ? Ama hayatımda ilk kez bu kadar birini sevdiğimi hissettim. Unutmak istemiyorum ama bazen çok fazla geliyo üzülmek. Aynı çıkmazlardayım takıntı değil bence bu ilk defa birini bu kadar sevmek diye adlandırıyorum ben.

Benimki sevmek degil aslinda..
Evet sevmeye sevdim deli gibi ölür cesine..
O aklima geldiginde damarlarim cekiliyor..
Gozlerimde hemen iki damla yas..
Nefesim kesiliyor yutkunamiyorum..
Ama benimki sevmek degil artik takinti hic degil..
Ben sadece onla yasadigim gunleri ozledim.Yada yasayamadigim..bilmiyorum ama cookkkk ozledim...
Bunca yil unutmadiysam bundan sonrada unutamicam biliyorum.Unutmayi denemeyide biraktim zaten..
Artik sadece dua ediyorum ahirette olsun goruseyim...

Kimler ne alemde.
Var mi unutan...
Unutmayi basaran...
Yada basaramayip unutmaktan vazgecen...

Back
X