• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak istiyorum ama unutamıyorum :(

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
Kızlarrr yenii bi karar aldım her şeye yeniden başlıcam.Unutmaya karar verdim böylesi daha iyi olucak gibi artık kafama takmıcamm ve mutlu olucam inşallah.Ama bi sorun var Ben onu nasıl unutucam??? Unutmayıı çooook istiyorum ama bi türlü vazgeçemiyorum gördüğüm anda kalbim ilk günki gibi atıyor her seferinde.Aşırı seviyorum sanırım öyle böyle değil.Ama unutmam lazım, olucak gibi değil.İmkansızın peşinden gidemem bu bana zarar verir üzülürüm kırılırım.En iyisi unutmak onu ve ona ait her şeyi.Ama nasıl olucak bu?Kızlar yardımlarınızı bekliyorum nasıl unutabilirim tavsiyeleriniz..Sürekli aynı yerde oldugumuz için unutmam zor oluyor. :(

bir insanı unutmanın en iyi yolu onu yok saymaktır görsende görmemezden gelmektir
ayrıca bir insanı seven bir başkasınıda sever bunu da unutma ilerde sana daha uygun karılıklı sevebileceğin birimutlaka çıkacaktır

bir insanı unutmanın en iyi yolu onu yok saymaktır görsende görmemezden gelmektir
ayrıca bir insanı seven bir başkasınıda sever bunu da unutma ilerde sana daha uygun karılıklı sevebileceğin birimutlaka çıkacaktır

Bence Seni Umursamayanı Sende Umursama Sana Yazık Ortamlara Karış Kendini Hayata Ver Amaçlarının Peşinden Koş Kısacası Hayatına Kilitlen Başkası İçin Kendini Ziyan Etme Çünkü Ben Pişman Olanlardanım Kendime Geldim Unuttum Onu mutluyum :)

icine atmadan aglayaycaksin acini cekeceksin zamanlada alisacaksin onsuzluga...onu hatirlatacak herseyden uzak dur hüzünlü sarkilar dinleme onu gördügünde ise inadina sensizde nasil mutluyum oh hayat bana güzel imaji vereceksin neden ayrildiniz bilmiyorum ama seni mutlu gördükce o mutsuz olacaktir...zamanlada göreceksin ki kimse vazgecilmez degilidir ve ask acisindan kimse ölmez umudunu kayip etme ve dua et bol bol :16:

bence kendine bir liste yap. en çok yapmak istediklerim ve yaptığım zaman mutlu olacağım şeyler diye. ve sırayla bunları gerçekleştirmeye başla. hem kendin için birşeyler yaparsın amacın olur hem de mutlu olur onu aklından atarsın.

ah canım bu son 1 haftadır aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Biz ayrılmadık ama ayrılmanın eşiğinden döndük. Ben de onsuz yapabileceğimi bilsem 1 saniye durmam ama işte işin zor olan kısmı senin de dediğin gibi onu unutmak. tavsiyelere gelicek olursak yeni çevreler edin, yeni uğraşlar bul. Mesela kız arkadaşlarınla muhteşem bir kahvaltı yap düşünsene onları kim bilir kaç kere kırdın.. Ya da hemen kuaförüne gidip saçında değişiklikler yapıp tarzını değiştir! Öyle evde oturup hayata küsmekle olmuyor inan bana canım :)
Kısacası ondan iyisi olmadığını düşünüyosun ama emin ol herkesten daha iyisi mutlaka vardır. Yeni kişilerle tanışırsan ve yeni yerlere gidersen yeniden aşık olabilirsin :)

Kızlar süpersiniz,önerileriniz için teşekkür ederim.Biz hiç çıkmadık ben onu 3 senedir seviyorum.Konuşuyoruz da ama çok soğuk ve yakışıklı oldugu için de biraz ukala.Ayrıca ağır abi bi tip.Bir türlü açılamadım ve açılmıyıcamda açılması gereken erkektir.Kendimi hiç düşüremem.Onu o kadar seviyorum ki anlatamam unutabileceğimi hiç sanmıyorum ama zorundayımm gerçekten zorundayım...Onun biriyle oldugunu duysam gerçekten yıkılırım ve ilerde illaki olucaktır hayatından birisi.Şuan biriyle çıkmıyor ve çıkıcak gibi de gözükmüyor, kızlardan uzak bi tip, sevmeyen erkeklerdenmiş kendi öyle diyomuş öyle duydum birinden.Kızlardan şuan uzak oldugu için birazda rahatım aslında bi de kızlarla muhabbeti olsa hiç dayanamam yani.O yüzden kızlar mutlaka unutmalıyım anlıcagınız zor durumdayım aranızda beni anlayanlar vardır.Gerçekten ona olan bu sevgim bitmeli ama nasılll???

Bende 2 seneden beri seviyorum ve unutmam gerek baska birini seviyor cünki.
Nasil unutucagimi bilmiyorum ama nasil olsa unutucam.
Ve en önemlisi ona sakin bakma okulda falan nerde görüyorsan artik.
Birde Face'de falan takip ediyorsan onuda birak.
Onu düsünme diyecegim ama olmuyor biliyorum :5:

Bende 2 seneden beri seviyorum ve unutmam gerek baska birini seviyor cünki.
Nasil unutucagimi bilmiyorum ama nasil olsa unutucam.
Ve en önemlisi ona sakin bakma okulda falan nerde görüyorsan artik.
Birde Face'de falan takip ediyorsan onuda birak.
Onu düsünme diyecegim ama olmuyor biliyorum :5:

İstedigim şey de o zaten.Ama olmuyor.Gördüğüm yerrde bakmamak faceden takip etmemek falan biliyorum bunları ama gerçekten çok sevdiğim için sanırım hiç birini yapamıyorum vazgeçemiyorum ya.Anlıyorsundur sen beni :(

Cok iyi anliyorum canim.
Elinden geldigini yapiyorsundur eminim olmuyor biliyorum.
Yine sen mecbur degilsin ama canim belkide senden hoslaniyordur ?

umutmak zorundayım unutmak zorundayım diye sürekli kendine tekrarlarsan unutamazsın

zamana bırak onu facebooktan falan takip etme tut kendini onun olduğu ortamlardan uzak dur karşına çıktığında bakma ayrıl hemen ordan
hayatta seni sevecek ve senin de sevebileceğin bir sürü insan var ama sen hep bir yere bakarsan o insanları göremezsin ;)

Son düzenleme:
aynı ortamda bulunuyoruz demişsin, sanırım mecbur olduğun bir ortam yani ayrılmak gibi bir şansın yok. o zaman yapman gereken pek umursamamak. tabi ki sözde kolay biliyorum. ama muhabbetin olan, arkadaşın olan biriyse pat diye ilişkini kesmen de göze batabilir. uzaktan meraba meraba birisiyse de daha da uzaklaşabilirsin zamanla. oradan buradan takip etmek de seni yıpratacaktır. bu söylenenler hep laf biliyorum. eğer bir beraberliğiniz olsaydı ve bir şeyler yaşasaydınız belki unutmak daha kolay olurdu ama şimdi içinde kalıyor her şey. ya olsaydı nasıl olurdu diye düşünmekten kafayı yiyor insan. tek yapacağın şey zamana bırakmak. maalesef böyle şeylerin tek ilacı zaman. şu anda arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir ve daha fazla aktif ol, sosyal ol. yeni ortamlara gir ki karşına yeni insanlar çıksın. illa ki sevgili olarak değil, arkadaş olarak da yeni kişiler tanı ki aklın dağılsın, kendine güvenin yerine gelsin. o geri planda kalsın. başka da aklıma bir şey gelmiyor canım. umarım başarırsın.

Back
X