• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak mı

Rumuz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
14
0
1
32
Bir erkek düşünün. herşeyi ile sizi çok seven.sizinle birlikte güzel anılar yaşayan. Hayatında hiç kız arkadaşı olmayan ve ilk sevdigi aşkı siz olan ilk size dokunan. Uzun bir birlikteligin ardından sorunlar yaşayan. Bu insan tükürdügünü yalamamak için başka biri ile tanışsa yapabilir mi evlenebilir mi

Evlenebilir.Erkek milleti sonucta sen cok sevdi zanedersin ama oyle olmaz.
Iki yuzluluk kanlarinda var bacim.

Sorunlar yaşarsa sevgisi bitebilir.
Yeni birini sevebilir ve onunla da evlenebilir.
Bence bu normaldir.

Tabii ki evlenir. Erkekler bizlerden daha farkli duygularinu daha rahat bastirip birseylerin uzerine daha rahat cizgi cekiyorlar, biz daha duygusaliz

ilk sizsiniz diye son siz olacaksınız diye birşey yok. sevgisi bittiyse başkasını sevip evlenebilir elbet.

Unutur, evlenir. İlkler sonlar bişey ifade etmez. Hep söylüyorum. Evli çoluklu çocuklu insanlar boşanıp önlerine bakıyor. Kaldıki ilk kız arkadaşını mı unutup evlenmeyecek.

off tabi evlenir..
azıtmaya meyilliyse azıtır
sonra da ben seni unutamadım eşimle mutsuzum teraneleri başlar halbuki kadını ona evinde gül gibi bakıyodur. ama erkeklik yapacaklar yaa belalarını aramak onların işi

Evlenir. Onların acısı sevgisi çok sürmez.üstüne çocukta yapar:KK53:

Back
X