Unutmak mümkünmüdür..

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
Unutmak ne zor şeymiş.. ne garip aradan seneler geçer.. sen unuttum sanırsın.. çünkü unutmak istersin..
çünkü çok acı vermiştir.. çünküü unutman gerekir.. unutmak zorundasındır.. çünküü çünkü... bu böyle uzar gider.. hayatına devam edersin.. o olmadan sanki hiç varolmamış gibi.. sanki hiç onla vakit geçirmemişssin gibi.. o hayatına hiç girmemiş gibi.. alışırsın yokluğuna sonraa biri girer hayatına.. seversin çokda seversin ilaç olur sana ilk başlarda belki ona benzetirsin davranışlarını onu görürsün sonra alışırsın geçer.. unuttuğuna iyice ikna olursun.. sonra bi gün olur hiç ummadık birşey onu hatırlatır sana.. ve sanki daha dünmüş gibi onu özlediğini hissedersin.. acaba ne yapıyor şuan? nerde? biriyle beraber oldumu..? ben hiç aklına geliyormuyum? beni unuttumu..? başka tenlerde mutlumu..? yada nasıl aklına gelmem nasıl unutur beni... o yaşadğımız günlerin hiçmi önemi yok.. nasıl bukadar kolay siler beni diye isyan edersin.. geçirdiğin zamana yanarsın.. ama özlersin işte gözleri gelir aklına... hayran olduğun o güzel gözleri.. sonra ondan bi haber almaya çalışırsın bi yanın istemez bunu.. çnkü onu görnce eski küller yeniden alevlenebilr..
neden biz kızlar kendimize bukadar acı çektirmeye meraklıyızki.. bize rahat batıyor rahat.. sizi çok seven bi sevgiliniz var ve siz hala eski defterleri açıyoruz dönem dönem.. neden unutmak bukadar imkansız.. eskisi kadar acı vermiyor ama unutmak diye birşey yok bence arkadaşlar.. sadece alışmak var.. ve hayata devam etmek.. niye böyle bişey yazma gereği duydum bilmiyorum sanırım kendimden bile sakladğım düşüncelerimi sizle paylaşmak istedim.. iyi geceler..

canım sen kötü bi anındasın galiba.beynini yormuşsun epeyce.ama hayatta bazı şeylerin hatta birçok şeyin cevabı yok.neden nasıl diye soruyorsun kendine ,her şey için sadece özel ilişkiler değil,cevap alamıyosun.işte bi zaman sonra da öyle olması gerekiyormuş cümlesi hayatta en çok kullandığın cümle oluyor.
yat uyu dünlen sabah da seni çok seven sevgilini düşünerek yeni güne başla.iyi geceler...

Rahatlatır mı bilmiyorum ama bilime göre unutmak 17 ay alıyormuş.
Teknik olarak 17 ay sonra kokusunu ya da sesinin tınısını unutuyoruz.
Zaman zaman insanın karşısına gelir anıları, ama yüz vermemek lazım.
Allah hayırlıysa verir, vermediyse vardır bir hikmeti.
Sen içini ferah tut, hayatına devam et.

öncelikle siz unutmak istememişsinizki.. bakın hala daha onu düşünüyorsunuz..acaba nerde neyapıyor beni aklına getiriyormu gibilerine.. yani kalbinizden çıkartmamıssınız ki aklınızdan çıksın

öncelıkle kalbinizden çıkartabilmek için kıyabilmeniz gerekmektedir ona..

benimde platonik vardı bi tane ortaokul zamanları çocukluk aşkları belkide o cocuktan vazgectıgım an 7yıl sonra ancak unutabildim düşünebiliyomusun,kıyamadım bi turlu kalbimden atmaya..sımdıyse sadece esmer tenli oldugunu hatırlıyorum kaşı-gözü nerdeydi onu bile hatırlamıyorum..

böyle uzun uzadıya kendine acı cektırmek istemıyorsan biraz gaddar olacaksın..iyi gunlerınızı değil kötü gunlerınızı dusuneceksın mesela ona kızdıgın yeri geldiği nefret ettiğin filan..ozaman daha cabuk sogursun inan bana.. bide artık önünüze bakacaksınız..o sayfa gecmıs gıtmıs kapanmıs değilmi.. belkide içinizde keşkelerınız var ondan dolayı boyle surekli aklınızda unutamadınız..

belkide böylesi sizin için daha hayırlıdır kimbilir

unutuulur unutulur

sadece gerçek aşk unutulmaz.. zaten gerçek olsaydıda bitmezdi öyle düşün..hele hele 2.kez bitmezdi (benim öyle oldu )

yalanlar unutulmalı..yoksa sadece zarar veriyor..oysa gerçekler hep varlar hep ruhumuzla birler

hayatımızda bir sürü aşk bulabiliriz tabi yalan olcaklar..o an doğru olsalarda

sonra gerçek aşk gelecek ve hepsini unutucaz

bazılarına erken gelir bazılarınaysa geç..ama mutlaka gelir

o yüzden bu kadar düşünmemek lazım..bazen kader ayırıp tekrar birleştirebilirde ama onlar gerçekten ayrılmamış olanlardır

kimse farkında değil ama çoğu aşk hoşlantı dediğimiz şeyler aslında saplantı..ne zaman saplantıdan kurtulursak zamana bırakırsak unuturuz inan bana 2 kez çok hoşlandığım ve çok sevdiğim(i sandığım) kişileri unuttum o yüzden rahatım ben onları unuttuysam diğerlerinide unuturum :) o yüzden saplantı yapmıyorum artık çok rahatım

Unutulmazlığın sebebi yarım kalmışlıklardır sadece.
Eğer her istediğini sevdiğinle geçmişte yapabilmiş olsaydın unuturdun, içinde kalmazdı.
Ama öyle olmayınca insan büyütüyor da büyütüyor kafasında.
Bence çok fazla dramatize ediliyor.

Ayrıca kendisini çok seven bir sevgilisi olması yetmez ki insanın, sen de çok seveceksin karşındaki adamı.
O zaman gör bak geliyor mu eskiler aklına...
Doğru insan için beklemek lazım. Çok sevmediklerimizi de boşa yormamak lazım.

Uzatmanın, geçmişe dönüp durmanın nedenleri bunlar. Boşluk hissi vs. Yoksa gerçekten bu kadar romantik,dramatik değil bu durumlar aslında.

AŞKtan gebersende unutursun..

yeterki gönulden iste bunu.. en zoruda bu zaten..

başarabılen çok az..

önce doğumgunu sonra hayalı sonra dığer anılar uçar gıder..

yeterkı ıste..en zoru bu..

kötü anları da getirsem aklıma nefret edemiyorum bir türlü. içim yanıyo nasıl unutucam kolay değil. çok iyi anlıyorum ben seni

kötü anları da getirsem aklıma nefret edemiyorum bir türlü. içim yanıyo nasıl unutucam kolay değil. çok iyi anlıyorum ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…