- 21 Ağustos 2022
- 11
- 3
- 1
- Konu Sahibi icimdekaldi
-
Ikinizde evli oldugunuzu unutmayin lutfen.Yıllar önce tanıdığım hatta çocukluğumuzu birlikte geçirdiğimiz ve kendisine hayran olduğum biri var. Hep bekledim acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu, bi adım atar mı diye. Bekledim çünkü benden yaşça büyüktü. (Ortalama 4 yaş) ama Onun kardeşinden dahi küçüktüm. Belki beni bi ufaklık olarak görüyordu...
Ama çoğu zaman bakışlarını yakalıyordum bu bende umut bırakıyordu. Yalnız zaman geçtikçe içimdeki bu hayranlık derinleşti. Derken o evlendi. Tamam dedim salak gibi neler düşünmüşüm. Tek taraflıymış toparla kendini. (Hatta beni bi arkadaşına tavsiye etmiş.) Ben de evlendim.
Ve geçen günlerde öğrendim ki o da bana çok derin duygular besliyormuş, ama annem karşı çıktığı için bana hiçbişey söylememiş. Zaten unutmak benim için çok zor olmuştu. Bunu duyduğumdan beri aklımdan çıkaramıyorum. Hep aklımda şuan bambaşka hayatım olabilirdi vs vs diye. Düşündükçe elim ayağım titriyor. Sizce bunu nasıl aklımdan çıkarabilirim
Gerçekten çok iyi geldi. TeşekkürlerO da evli sizde evlisiniz.
Bu cümleyi tekrar tekrar okuyun.
İyi gelecektir.
Adeta bir tokat gibi kendimi toparlamama yardımcı oldu.Ikinizde evli oldugunuzu unutmayin lutfen.
. (Hatta beni bi arkadaşına tavsiye etmiş.)
Hoşunuza gitmedi.Gerçekten çok iyi geldi. Teşekkürler
Hayır gerçekten iyi geldiHoşunuza gitmedi.
Tahmin etmiştim
Ne demeliydim?
Amannn boşver evliliklerinizi hemen buluşup bir çay için geçmişi konuşun bu hakkınız falan mı?
Umarım öyledir.Hayır gerçekten iyi geldi
Ne güzel bak kendini savunmuyosun bir şeylerin farkına vardın belki. Hepimiz geçmişte bişeyler yaşadik büyük tutkulu aşklar vs. İstikrarlı,kalıcı ve sağlam olandır kıymetli olan uçucu hevesler gözünde büyümesin. Yuvanda mutlu olÇok utanıyorum şuan. Çok haklısınız. Ama bazen insanın toparlaması için böyle ikaza ihtiyacı oluyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?