Unutmak ve Normale dönmek için tavsiyelere ihtiyacım var.

icimdekaldi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
11
3
1
Yıllar önce tanıdığım hatta çocukluğumuzu birlikte geçirdiğimiz ve kendisine hayran olduğum biri var. Hep bekledim acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu, bi adım atar mı diye. Bekledim çünkü benden yaşça büyüktü. (Ortalama 4 yaş) ama Onun kardeşinden dahi küçüktüm. Belki beni bi ufaklık olarak görüyordu...
Ama çoğu zaman bakışlarını yakalıyordum bu bende umut bırakıyordu. Yalnız zaman geçtikçe içimdeki bu hayranlık derinleşti. Derken o evlendi. Tamam dedim salak gibi neler düşünmüşüm. Tek taraflıymış toparla kendini. (Hatta beni bi arkadaşına tavsiye etmiş.) Ben de evlendim.
Ve geçen günlerde öğrendim ki o da bana çok derin duygular besliyormuş, ama annem karşı çıktığı için bana hiçbişey söylememiş. Zaten unutmak benim için çok zor olmuştu. Bunu duyduğumdan beri aklımdan çıkaramıyorum. Hep aklımda şuan bambaşka hayatım olabilirdi vs vs diye. Düşündükçe elim ayağım titriyor. Sizce bunu nasıl aklımdan çıkarabilirim

Ikinizde evli oldugunuzu unutmayin lutfen.

Çok utanıyorum şuan. Çok haklısınız. Ama bazen insanın toparlaması için böyle ikaza ihtiyacı oluyor demek ki

Kendinize gelin lütfen. İçinizde ukde bırakmış ama ikiniz de evlisiniz ve yolunuzu çizmişsiniz. Bir de eşlerinizin manevi hukukunu düşünün. Siz ister misiniz, eşinizin aklını eski sevgilisi meşgul etsin. Tabii ki hayır.

Kendinize gelin lutfen siz bihter ziya....neyse ...esiniz duysa ne yikici olur degil mi veya hissetse geri donusu olmayan yerlere gider evlilginiz ,suan hissettiklerinizden tiksinirsiniz cunku kaybetme korkusu baslar.Bos hayellere kapilmayin, adami arastirmayin, hakkinda bilgi sahibi olmayi istemeyin ki eski duygulariniz tamamen bitsin

Onun önceden sizi sevmiş olması bu kadar etkilemezdi normalde
Siz baya unutmadan evlenmişsiniz ilk haberde pırpır olmuşsunuz
Niye evlendiniz ki?

Çok utanıyorum şuan. Çok haklısınız. Ama bazen insanın toparlaması için böyle ikaza ihtiyacı oluyor demek ki
Ne güzel bak kendini savunmuyosun bir şeylerin farkına vardın belki. Hepimiz geçmişte bişeyler yaşadik büyük tutkulu aşklar vs. İstikrarlı,kalıcı ve sağlam olandır kıymetli olan uçucu hevesler gözünde büyümesin. Yuvanda mutlu ol

Kesinlikle bu konuda adım atmak ya da atılan adıma karşılık vermek gibi bi niyetim yoktu, olamaz da. Bu gibi imalar da geldiği için ifade etmek istedim.
Sadece kafamı toparlamaya ihtiyacım vardı. Bazen insan gerçekten sağlıklı düşünemiyor. Bunun için de ayrıca vicdan azabı çekiyorum.
Tüm yorumlar iyi geldi. Kendime geldim, herkese çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…