Unutmak

Kafamda kurgularim ben hep ya beni neden ekledin diye sorarsa ne cevap veririm diye tıkandıgim icin konuyu nasıl acacagimi bile bilmiyorum kii..

Bi çay içme teklifi yapabilirsin. Hayatın sonu değil. Tanıdığında pişman olmazsın ama hiç tanımazsan aklına takılır durur. En azından diyebilirsin, iyi ki tanımışım veya iyi ki ne mal olduğunu görmüşüm diye. ya seversin ya sevmezsin iki türlü de aklında kalmaz.

Kafamda kurgularim ben hep ya beni neden ekledin diye sorarsa ne cevap veririm diye tıkandıgim icin konuyu nasıl acacagimi bile bilmiyorum kii..

Bu kadar kurguladığın için olmuyor sorun orda. Çok kurgularsan hata yaparsın. İçinden geldiği gibi davransan akışına bıraksan belkide zafer senin olur.

Sevdiğin birini unutmak ne mümkün ki? Sadece sen unuttuğunu sanırsın o orda bir yerde kalır. Benim durumum iste o derece sevmeden unutabilmekk..
Allah öyle biri çıkarırki karsına su söyledıklerıne sen bile sasarsın bir kişi de takıntı yapmak bu kadar ıyı değil

Yok yok ben kesinlikle bunun adı aşk dememmm. Tanımadığım birisi haklısın, onun pesinden gitmek ne kadar doğru bunuda biliyorum fakat ondan farklı bir yerde yaşamak istemedigimi dusunuyorum hani onunla iliskim olmasa dahi aynı yerde bulunmak istiyorum.

Evet iste oda başka birinden hoşlanıyorsa bu durum iyice çıkmaza girer ama en azından vazgeçmek icin bir sebep daha çıkar. Faceden yazmak en doğrusu yoksa karşısına çıksam bile diyemem ben biliyorum. Olursa olur yoksa cabalamanin karşı tarafin ilgisi yoksa hicbir anlamı olmazki degilmi? Diger yol ne acaba kiiii??

sen faceten bu saatte yazma zaten bisey yarın sabah gunaydın dıye mesaj yaz gulucuk koy :) o zaten geri dönecektır neden ekledın dıye bu zamanda kımse okadar sormuyor sen faceten konusmaya bak zaten laf lafı açar zaten profil foton falan senın fotografların varsa boşta bırıyse yada ılgısını cekecek bırıysen fotograflarına bıle bakabılır kımmıs dıye ve belkı de o sohbetı devam ettırır sen sadecebır kelıme yaz senın ılgını cekebıldıgı kadar sende onun ılgısını cekıyorsan muhabbet koyulasacaktır

Son düzenleme:

Ben konuşmaktan cekinirken cay icme teklifi yapabilirsem eger özgüven patlaması yaşarım sanırım :) iki durumda benim icin yararlı olur aslında.. cesaretimi toplamam gerekiyor :)

sözlerin çok çelişkili geliyor bana canım.aşık olmadığın ve tanımadığın biriyle aynı yerde bulunmak istemek,farklı bir yerde yaşamak istememek bana tuhaf geliyor canım

Bu kadar kurguladığın için olmuyor sorun orda. Çok kurgularsan hata yaparsın. İçinden geldiği gibi davransan akışına bıraksan belkide zafer senin olur.

En çokta bundan dolayı başım ağrıdı benim ama nedense bu kurgudan vazgecemedim tamamen zihnimi boşaltıp rastgele yazsam hersey daha kolay, daha iyi olacakta iste

Faceden profil fotomuda kaldırmıştım onu yarın hallediyim diyordum o sekilde mesaj atarsam garip olur simdi :)

Ben konuşmaktan cekinirken cay icme teklifi yapabilirsem eger özgüven patlaması yaşarım sanırım :) iki durumda benim icin yararlı olur aslında.. cesaretimi toplamam gerekiyor :)
Yüzyüze demek zor olur, sanalda nerede eklediysen, bi iki laflayıp çay teklifi yapabilirsin.

sözlerin çok çelişkili geliyor bana canım.aşık olmadığın ve tanımadığın biriyle aynı yerde bulunmak istemek,farklı bir yerde yaşamak istememek bana tuhaf geliyor canım

Bende kendime çelişkili geliyorum.. böyle durumdayken iste bitiriyim kafamda dusunmeyim istedim ama diğer arkadaşlar konuş diyor simdide konussam mı diyorum sonra heralde duygularım netlesir?

bence bir adam atmaktan kimseye zarar gelmez
:

Son düzenleme:
Faceden profil fotomuda kaldırmıştım onu yarın hallediyim diyordum o sekilde mesaj atarsam garip olur simdi :)
Koy bence fotolarını ve günaydın :) gülücük yap tamam mı nereden ekledın nıye ekledın gıbı sorulara karsıda açıkça söyle birşey olmaz dogruya dogru konus sen hayatımda olması gereken bırı dıye dusunuyorsan durustol senı öyle benımseyen benımser yalana dolana cevırısen kendını göstermiş olmazsın zaten açık açık anlat hoslandıgından falan bahsetme erkekler sınsıdır farkederler bir nıyetın oldugunu yınede sorgularlar

Bence zor bir iliskiden ciktiktan sonra , aliskanliklarinin devam etmesi gibi birsey. Ayrica kimseye degil kendine guvenle baslar hersey. Kotu biten iliski sendromu bence... Bana aşk gibi gelmedi. Hoşlantı belki ama sanki takinti yapmıssın. Bence agır ve sakin yaklasimlarda bulun... Herşeyden önemli sensin unutma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kendime çelişkili geliyorum.. böyle durumdayken iste bitiriyim kafamda dusunmeyim istedim ama diğer arkadaşlar konuş diyor simdide konussam mı diyorum sonra heralde duygularım netlesir?
Birde hoslantıda olsa agırdan alacaksın cevap yazarsa bir ilişkisi varsa zaman ile sana söyleyecektır yada sana vaktı olmadıgı ıcın sohbetınız yarıda kalır bunlar hep ilgiisini çekip çekmediğiningeri donusudur ki sonra faceten silsen bile bır kere gunaydın yazmıs olacaksın bır ara görurp sana eklı olmasan bıle gerı donus yapacagı kapı bırakırsın

Kızlar sarjim bittiği icin bir itirafta bulunup çıkmam gerekiyorrrrr
Bu asistan bey dis hekimi ve ben dislerimi begenmiyorum dis hekimlerinin baktıkları ilk yer disler. Iste bundan dolayı bendeki bu özgüvensizlik
Yardimlarinizi esirgemeyin lutfennnn iyi gecelerrr

konuş o zaman rahatla canım.emin değilkende konusursan sonucu ne olur onu bilmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…