Açık açık bir şeyler söylemene gerek yok. Hafiften bir sohbet açmayı dene eğer dikkatini çekersen zaten konu kendiliğinden ilerler baktın bir şey olmuyor o zaman sende yoluna bakabilirsin. Ama aksi halde hep belkiler olacak kafanda. Konuşsam belki bir şeyler değişirdi ne kaybederdim diye sorgulayıp duracaksın.
Bi çay içme teklifi yapabilirsin. Hayatın sonu değil. Tanıdığında pişman olmazsın ama hiç tanımazsan aklına takılır durur. En azından diyebilirsin, iyi ki tanımışım veya iyi ki ne mal olduğunu görmüşüm diye.Bende ondan bir adım geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.. duygularımdan emin değilim unuturum degil mi zamanla? Ama ben simdiden onun gidecegi sehre atanma planları yapıyorum sanki ona bağlı gibi hersey ona gore olmalı. Cok mu takıntı yapmışım ki acaba?
Kafamda kurgularim ben hep ya beni neden ekledin diye sorarsa ne cevap veririm diye tıkandıgim icin konuyu nasıl acacagimi bile bilmiyorum kii..
Allah öyle biri çıkarırki karsına su söyledıklerıne sen bile sasarsın bir kişi de takıntı yapmak bu kadar ıyı değilSevdiğin birini unutmak ne mümkün ki? Sadece sen unuttuğunu sanırsın o orda bir yerde kalır. Benim durumum iste o derece sevmeden unutabilmekk..
hemde çok takıntı yapmışsın canım.beğenmişsin bunuda aşk sanmışsın.duygularından emin değilsin ama onun gideceği şehre atama düşünüyorsun bu mantıklı mı sence.tanımadığın birisi için hayatında kesin kararlar alman sonrasında üzülmene sebep olabilir.
Açıkcası onunda bir sevdiği varsa bosu bosuna kendını yıpratmıs olmazmısın kendinden utanıyor isen yuzune bakmak tekrar istıyorsan kendıni açamıycak kadar guven sorunun varsa face i de varmıs ya kendin çıkacaksın karsısına böyle böyle dıyeeceksın onunda ne oldugu ortaya cıkacak ki senden haberi varmı yokmu bunu bile tam bilmıyorsundur belkı o daolumluysa zaten anlasırsınız hayatını paylasacagın kişi oysa onu kazanırsın yada sana o kişi olmadıgını belli eder ve yolunabakarsın böylece bos bos kendını sıkmazsın zaten o kişi değilse unutmaya bakarsın böyle aklını kurcalayacagına bosver dırek söyle hersey olacagına varır baska biir yolu daha var ama bence kendı guvenınle bazı seylerı acıga vurmak daha ıyı öbür yolu yazmak ıcımden gelmedi
sen faceten bu saatte yazma zaten bisey yarın sabah gunaydın dıye mesaj yaz gulucuk koy :) o zaten geri dönecektır neden ekledın dıye bu zamanda kımse okadar sormuyor sen faceten konusmaya bak zaten laf lafı açar zaten profil foton falan senın fotografların varsa boşta bırıyse yada ılgısını cekecek bırıysen fotograflarına bıle bakabılır kımmıs dıye ve belkı de o sohbetı devam ettırır sen sadecebır kelıme yaz senın ılgını cekebıldıgı kadar sende onun ılgısını cekıyorsan muhabbet koyulasacaktırEvet iste oda başka birinden hoşlanıyorsa bu durum iyice çıkmaza girer ama en azından vazgeçmek icin bir sebep daha çıkar. Faceden yazmak en doğrusu yoksa karşısına çıksam bile diyemem ben biliyorum. Olursa olur yoksa cabalamanin karşı tarafin ilgisi yoksa hicbir anlamı olmazki degilmi? Diger yol ne acaba kiiii??
Bi çay içme teklifi yapabilirsin. Hayatın sonu değil. Tanıdığında pişman olmazsın ama hiç tanımazsan aklına takılır durur. En azından diyebilirsin, iyi ki tanımışım veya iyi ki ne mal olduğunu görmüşüm diye.ya seversin ya sevmezsin iki türlü de aklında kalmaz.
Yok yok ben kesinlikle bunun adı aşk dememmm. Tanımadığım birisi haklısın, onun pesinden gitmek ne kadar doğru bunuda biliyorum fakat ondan farklı bir yerde yaşamak istemedigimi dusunuyorum hani onunla iliskim olmasa dahi aynı yerde bulunmak istiyorum.
Bu kadar kurguladığın için olmuyor sorun orda. Çok kurgularsan hata yaparsın. İçinden geldiği gibi davransan akışına bıraksan belkide zafer senin olur.
sen faceten bu saatte yazma zaten bisey yarın sabah gunaydın dıye mesaj yaz gulucuk koy :) o zaten geri dönecektır neden ekledın dıye bu zamanda kımse okadar sormuyor sen faceten konusmaya bak zaten laf lafı açar zaten profil foton falan senın fotografların varsa boşta bırıyse yada ılgısını cekecek bırıysen fotograflarına bıle bakabılır kımmıs dıye ve belkı de o sohbetı devam ettırır sen sadecebır kelıme yaz senın ılgını cekebıldıgı kadar sende onun ılgısını cekıyorsan muhabbet koyulasacaktır
Yüzyüze demek zor olur, sanalda nerede eklediysen, bi iki laflayıp çay teklifi yapabilirsin.Ben konuşmaktan cekinirken cay icme teklifi yapabilirsem eger özgüven patlaması yaşarım sanırım :) iki durumda benim icin yararlı olur aslında.. cesaretimi toplamam gerekiyor :)
sözlerin çok çelişkili geliyor bana canım.aşık olmadığın ve tanımadığın biriyle aynı yerde bulunmak istemek,farklı bir yerde yaşamak istememek bana tuhaf geliyor canım
Koy bence fotolarını ve günaydın :) gülücük yap tamam mı nereden ekledın nıye ekledın gıbı sorulara karsıda açıkça söyle birşey olmaz dogruya dogru konus sen hayatımda olması gereken bırı dıye dusunuyorsan durustol senı öyle benımseyen benımser yalana dolana cevırısen kendını göstermiş olmazsın zaten açık açık anlat hoslandıgından falan bahsetme erkekler sınsıdır farkederler bir nıyetın oldugunu yınede sorgularlarFaceden profil fotomuda kaldırmıştım onu yarın hallediyim diyordum o sekilde mesaj atarsam garip olur simdi :)
Yüzyüze demek zor olur, sanalda nerede eklediysen, bi iki laflayıp çay teklifi yapabilirsin.
Birde hoslantıda olsa agırdan alacaksın cevap yazarsa bir ilişkisi varsa zaman ile sana söyleyecektır yada sana vaktı olmadıgı ıcın sohbetınız yarıda kalır bunlar hep ilgiisini çekip çekmediğiningeri donusudur ki sonra faceten silsen bile bır kere gunaydın yazmıs olacaksın bır ara görurp sana eklı olmasan bıle gerı donus yapacagı kapı bırakırsınBende kendime çelişkili geliyorum.. böyle durumdayken iste bitiriyim kafamda dusunmeyim istedim ama diğer arkadaşlar konuş diyor simdide konussam mı diyorum sonra heralde duygularım netlesir?
Bende kendime çelişkili geliyorum.. böyle durumdayken iste bitiriyim kafamda dusunmeyim istedim ama diğer arkadaşlar konuş diyor simdide konussam mı diyorum sonra heralde duygularım netlesir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?