• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak

Guzel bir tanışma anım olan, adını koyamadığım hislerim, imkansız değilde engeli bol olan insandan nasıl vazgeçerim? Türlü zorluklarla ulaştığım kişiye bir mesaj dahi atamadım çünkü daha sonra tekrar tekrar karşılaşma ihtimalim güçlüydü ve karşıma çıkarsa utancımdan yerin dibine girerim diye atmadım mesaj. Oda bu kim, neyin nesi diye merak edip hiç atmadı? Daha sonra hiç karşılaşmadıkta zaten. Şimdiyse emin olmamakla birlikte okulu bittiği için sanırım ailesinin yanına dönüyor. Kafamı ona taktiğimdan dolayı diğer yapmam gerekenlere zaman ayiramiyorum. Oyle deli divane aşık gibide değilim ama; evet işte o benim geleceğim! dedigim kişiyi unutmam gerekiyor sanırım ama nasıl? :(

cnm yazdığını anlamadım pek durumu ayrıntılı anlatsana:)))))))))))))))

Guzel bir tanışma anım olan, adını koyamadığım hislerim, imkansız değilde engeli bol olan insandan nasıl vazgeçerim? Türlü zorluklarla ulaştığım kişiye bir mesaj dahi atamadım çünkü daha sonra tekrar tekrar karşılaşma ihtimalim güçlüydü ve karşıma çıkarsa utancımdan yerin dibine girerim diye atmadım mesaj. Oda bu kim, neyin nesi diye merak edip hiç atmadı? Daha sonra hiç karşılaşmadıkta zaten. Şimdiyse emin olmamakla birlikte okulu bittiği için sanırım ailesinin yanına dönüyor. Kafamı ona taktiğimdan dolayı diğer yapmam gerekenlere zaman ayiramiyorum. Oyle deli divane aşık gibide değilim ama; evet işte o benim geleceğim! dedigim kişiyi unutmam gerekiyor sanırım ama nasıl? :(

tamam cnm konuyu aşağıda anladım bn okudum. Bence imkansız değil niye engel var ki bn bi engel göremedin anlattıklarının arasında:)))))))))))))

Oyle mi dersin yaa??? Bana göre iste oyle garip engeller var.. yazdımda.. konusmaya korkuyorum boyle kalbime gomecegim galiba..

öyle normal konuşmaya başlayabilirsin faceten tanışma amaçlı ama bi engel yok bnce varsa da bunları görmedn bilemezsin şuanlık yok yani

Kızlar suan hastanedeyim ama annemle beraber. Her yere girdim resmen lokal ameliyathaneye, muayene kısmına filan taradim etrafı göremedimmm :(

ah cnm aşk iişte:)) ama böyle bi yere varamazsın onun önce konuş sonra bişeolacaksa zaten sonra onunla konuşmak için hastaneye gelirsin:))))))))

Tanışmamışsınız bile aslında, ama o benim geleceğim diyecek kadar sahipleniyorsunuz. Çok büyük bir manevi boşluktasınız sanırım.

Yazın faceden, konuşun, tanışın. Kısmette varsa olur, olmasa da kaybedecek bişeyiniz yok zaten. En azından içinizde ukte kalmaz. Unutması da daha kolay olur.

.

ah cnm aşk iişte:)) ama böyle bi yere varamazsın onun önce konuş sonra bişeolacaksa zaten sonra onunla konuşmak için hastaneye gelirsin:))))))))

Arkadaşım benim yerime mesaj yazmaktan vazgeçerse sevinirim iyice karıştırdı ortayı of! Canım hastanede genel ameliyathanede çalışıyordu en son keske görebilecegim yerde olsaydi en azından aa bu kızı ben tanıyorum bakışını gorebilirdim degil mi?

kubragunsur kim?

nıye senın konuna,senmıssın gıbı yazıyor?

benım anlamadığım sey sen bu cocugu nerde gördün..hıc muhabbetın vs oldu mu?

Tanışmamışsınız bile aslında, ama o benim geleceğim diyecek kadar sahipleniyorsunuz. Çok büyük bir manevi boşluktasınız sanırım.

Yazın faceden, konuşun, tanışın. Kısmette varsa olur, olmasa da kaybedecek bişeyiniz yok zaten. En azından içinizde ukte kalmaz. Unutması da daha kolay olur.

.

Evet bencede beni ondan vazgeçirebilecek en etkili yol benimle olan konuşmalarııı..

kubragunsur kim?

nıye senın konuna,senmıssın gıbı yazıyor?

benım anlamadığım sey sen bu cocugu nerde gördün..hıc muhabbetın vs oldu mu?

O benim arkadaşım aynı zamanda bu konuyu onunla ve diger yakın arkadaşımla ortak grubumuzdan konusuyordum. Girip bi baksana yorum yapabilecegin birsey olursa yaz dedim kendi hesabindan girmiş yazmış iste bende kendi hesabindan yaz demedim sana dedim ama benim hesabımdan yazdığını sanmıs. oyle karışıklık oldu.. hastanede yeni bitti işim buraya mudehalede edemedim :( zaten moralim bozuktu iyice sinir oldum.
Ben bu çocuğu hastanede muayene olmaya gittigimde gordum muayene sırasında konustuklarimiz sadece yüzyüze olan.. zaten sanaldan da hic konuşmadım

Neden unutmaya çalışıyorsun ki ? Konuşmaya kalksan ne kaybedersin? Yarın nefes alıp almayacağımızı bilmiyoruz ve ben insanın yaşamında hiç bir şeyin içinde kalmamasından yanayım. Madem güzel şeyler hissediyorsun bir şansını dene.

Eger doktor bey isteseydi zaten teklif ederdi erkekler asik olunca gozleri bişey gormezler ne pahasina olursa olsun ederdi.kusura bakma ama sana isminle hitap etmesi senden hoslandigi anlaminami geliyor.
? yada sana gulmesi gozlerinin icine bakmasi belkide senden baskalarinada bakiyor oyle bilemeyiz dimi:S

Eger doktor bey isteseydi zaten teklif ederdi erkekler asik olunca gozleri bişey gormezler ne pahasina olursa olsun ederdi.kusura bakma ama sana isminle hitap etmesi senden hoslandigi anlaminami geliyor.
? yada sana gulmesi gozlerinin icine bakmasi belkide senden baskalarinada bakiyor oyle bilemeyiz dimi:S

Hayir canim tabiki ismimle hitap etmesi hoşlanıyor anlamına gelmiyor. Doktor bey beni daha tam tanımıyor bir kez gördüm ben hoşlandım ondan sadece. Ismimle hitap etmesi ben onu ekledigimde acaba aklında kalmış mıyımdır gibisinden.

doktor olması direk etki alanına girmesi demek ve sizin gibi düşünün kaç kişi aynı şeyleri düşünüyor.

Ama bende sağlıkcıyım ve benim samimi olduğum beraber eğlenebildiğim doktorlarda oldu onların hiçbirine bu gozle bakmadım sadece hayranlık duydum bu iste farklı..

Back
X