• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UNUTMAK

Kızlar meraba. Daha önceden de yazmıştım 7 aylık bir ilişkim 1.5 ay önce bitmişti diye. Ben kendimden emin olamıyorum size de sormak istedim.Şimdi ben artık onu çok fazla düşünmüyorum hatta bazen aklıma bile gelmiyo.Ama onun bir fotoğrafı çıkınca karşıma kalbim güm güm oluyor.Sonra diyorum kendime o senin için önemli mi diye.Hayır eskisi kadar değil.Mesela ara sıra özellikle adet olacağım zamanlar da hani biz kızların halleri geliyor ya o zamanlarda bide evde durduysam tüm gün o geliyor aklıma ama eski günler.Onunla yaşadığım güzel günler özlüyorum.Ama o zaman için de bile şimdi olsa istermiydin diyorum kendime.Hayır istemezdim çünkü akıllandım.Beni sevseydi harika bir ilişkimiz olurdu diyorum benim elimi bırakıp gitmeseydi mesela mücadele etseydi.Ama yapmadı gitti bunları kabullendim ama işte ara sıra özlemem ve böyle aniden çıkan fotoğrafı karşında güm güm atması kalbimi kafamı krıştırdı.Hani bazen soruyorum kendime yoll kadedemedim diye de korkuyorum yani.Çümkü bence unutmak pat diye olmuyo çünkü ilişkim öyle büyük kavgalarla da bitmemişti.Zamanla biticek diyorum siz ne düşünüyorsunuz yol alabilmişmiyim unutma konusunda?
bu konudakı ruh halınızı en ıyı sız bılırsınız,regl donemlerınde hepımız asırı takıntılı hatta bazıları ofkelı olabılıyor.Ornegın bende bır seyın uzerınde dururda dururum..
Sızın yerınızde olsam aktıf olabılecegım sosyallesebılecegım ortamlarda olurum.
Neler unutulmuyor kı ...hersey gecer Allah'ın ıznıyle

Atar. Yalan soylemiyecegim atıyor. Benim eski sevgili 2 sene sonra karşıma çıktı. Beni gordu duraksadi, oyle baktı. Ben tabi telimle oynuyormuş gibi yaptim. Farketmemis gibi. Boşlukta olduğumuz için oyle oluyor.
Biri gelecek ve o da nadiren hatırlanan bir ani olarak kalicak ins.

Yasadiklariniz daha cok yeni, zamanla unutulmayacak hicbir sey yok bu hayatta.
Bence oldukca yol kat etmissiniz..

Tabii mi de yol alabilmissin! Bir ay kadar kisa zamanda iliskinizin bittigini, ve bunun karsindakinin yeterince iliskiye deger verip seni sevmedigini anlamissin. İnan bana bu bile cok onemli bi gelisme. Dogru mantiktasin. Hissettiklerin cok normal. Mantigini kaybetme. Aylar surse de o heycanlanma isi, sen bu mantikla bu ayriliktan cok yara almadan kurtulabilirsin.

Beni aldatmasina rağmen onun adı geçse kalbim güm güm atıyor. Ama aynı sizin gibi dusunuyorum. Hastalik yaklaştığında da aynen insan daha fazla duygusallasiyor. Alinganlasiyor. Bir depresif oluyoruz. Hormonlarin etkisinden de.. Aslında sevmek de değil ama yıllar da geçse hiç birşey unutulmuyor. Bizler sadece alisiyoruz. Sadece iz bırakıyorlar. Sevselerdi durum farklı olurdu. Rabbim iyilerle karsilastirsin..

bu konudakı ruh halınızı en ıyı sız bılırsınız,regl donemlerınde hepımız asırı takıntılı hatta bazıları ofkelı olabılıyor.Ornegın bende bır seyın uzerınde dururda dururum..
Sızın yerınızde olsam aktıf olabılecegım sosyallesebılecegım ortamlarda olurum.
Neler unutulmuyor kı ...hersey gecer Allah'ın ıznıyle
Haklısın.Zaten bir hafta sonra okulum açılıyor.Bölüme geçiyorum yeni ortam yeni arkadaşlıklar falan :) bide korkuyorum onunla aynı okuldayız onu gördüğüm de saçmalarsam diye hani bu bende ki duygular normal mi bi danışmak istedim sizlere :)

Atar. Yalan soylemiyecegim atıyor. Benim eski sevgili 2 sene sonra karşıma çıktı. Beni gordu duraksadi, oyle baktı. Ben tabi telimle oynuyormuş gibi yaptim. Farketmemis gibi. Boşlukta olduğumuz için oyle oluyor.
Biri gelecek ve o da nadiren hatırlanan bir ani olarak kalicak ins.
Geri mi döner demek istediniz atar ı anlamadım :) Ya zaten ortak arkadaşımız dan benim haberleri mi alıyodur çünkü bu yaptığı ilk değil di daha önceden de ayrılıp benden geri dönmüştü ama bu sefer ben o aptal aşık değilim unutucam sade biraz belki de burda anlatarak destek istedim çünkü bunları artık arkadaşlarımada anlatamıyorum maalesef teşekkür ederim yorumun için :)

Tabii mi de yol alabilmissin! Bir ay kadar kisa zamanda iliskinizin bittigini, ve bunun karsindakinin yeterince iliskiye deger verip seni sevmedigini anlamissin. İnan bana bu bile cok onemli bi gelisme. Dogru mantiktasin. Hissettiklerin cok normal. Mantigini kaybetme. Aylar surse de o heycanlanma isi, sen bu mantikla bu ayriliktan cok yara almadan kurtulabilirsin.
Ay inşallah kurtulıyım istiyorum.Okul açılıcak onu görücem falan bakalım ya inşallah kötü olmam onun yüzünden yeterince kötü günler yaşadım zaten :(

Beni aldatmasina rağmen onun adı geçse kalbim güm güm atıyor. Ama aynı sizin gibi dusunuyorum. Hastalik yaklaştığında da aynen insan daha fazla duygusallasiyor. Alinganlasiyor. Bir depresif oluyoruz. Hormonlarin etkisinden de.. Aslında sevmek de değil ama yıllar da geçse hiç birşey unutulmuyor. Bizler sadece alisiyoruz. Sadece iz bırakıyorlar. Sevselerdi durum farklı olurdu. Rabbim iyilerle karsilastirsin..
Amin inşallah.Aynen sevmek değil ama belki de ilk defa böyle hani sevgilimle gezdim özel şeyler yaşadım belki de o benim için zamanın da çok değerli olduğu için şimdi içim de bitirmesi daha zorlaşıyor.Ama biticeğine inanıyorum hangi bitmez denen şey bitmedi ki ya :(

Geri mi döner demek istediniz atar ı anlamadım :) Ya zaten ortak arkadaşımız dan benim haberleri mi alıyodur çünkü bu yaptığı ilk değil di daha önceden de ayrılıp benden geri dönmüştü ama bu sefer ben o aptal aşık değilim unutucam sade biraz belki de burda anlatarak destek istedim çünkü bunları artık arkadaşlarımada anlatamıyorum maalesef teşekkür ederim yorumun için :)
Seni çok iyi anlıyorum. Atari da su manada dedim :) hani kalbim güm güm oluyor dedin ya, ben de onu gordugumde kalbim güm güm attı nedense.. Olur ya oyle arada. Hemen silemezsin ki , sen robot değilsin bunu unutma :)

Amin inşallah.Aynen sevmek değil ama belki de ilk defa böyle hani sevgilimle gezdim özel şeyler yaşadım belki de o benim için zamanın da çok değerli olduğu için şimdi içim de bitirmesi daha zorlaşıyor.Ama biticeğine inanıyorum hangi bitmez denen şey bitmedi ki ya :KK43:
Aynen o güzel günler sürekli insanın aklını bulandıran.. Garip bir durum var ki sanki arada halen bir bağ varmış gibi hiç kopmayacakmis gibi geliyor insana ilk zamanlar. Daha yeni sizinki.. Zamanla geçiyor . Aklınıza geldiğinde sadece bir sizi.. Zaman geçtikçe o da kalmayacak insallah.

Back
X