Unutmak

Ben de bu derdi çekmiş insanım Bir yılda unutuyorsun.Yani yangını gidiyor.Ama çok zorlandım yalan yok.Yaşım 40 a yanaştı.Sen gençsindir.Kimler kimler olur.Senin yerine olsam içim rahat olur.Hiç değilse benim gibi gelecekten ümitsiz olarak çekmedin o kahrolası acıyı.

onceki konularinizi bilmiyorum ama size gercekten deger veren insan sizi uzmez terketmez.Ayni seyleri yasadim sayilir 7.5 yillik sevdigim kopek gibi asik oldugum adam beni hiv bir sey yokken terketti aylarca surundum sonra ogrendimki aldatilmisim ve o pislik icin beni terketmis onun icin olup bittigimi onca senemi vermeme ragmen.Ben saf gibi aylarca uzulup perisan olmusum megerse aldatiliyormusum haberim yok.

Sana diyecegim o ki o seni sevmemis.Seviyorsada bitmis gercekten seven karsisinda ki uzmez.dunyada baska adammi yok var doluuu.Bak simdi cok mutluyum cok sukur en mukemmel insana sahipmis onceki salakliklarima bakip o ask degilmisim beni gercekten sevmiyormus diyebiliyorum.Ve az degil 7.5 yildir beraberdik hic ayriligimiz olmamisti ve ilk sevgilimdi sen dusun yani.Simdi cok daha mutluyum 7.5yilda sozlenemedim bile ama simdi 7 ay oldu aileler tanisti her seyde bi hayir vardir onune bak mutlu ol kimse senden degerli degil

Amin diyebildim sadece. Inşallah bir gun bende o da aşk miymiş derim :)

Kendimi gordum resmen
Beynin sil tusu olmadigi için tamamen unutamiyorsun ama alisiyorsun tabi zmanla bu zamn bende 2 yil surdu tabii
git geller ozlemlr bunalimlar ic yanmalari vs vs hepsi oluyor maalesef. Gitmek isteyeni durduramiyorsun beni biraktiktan 4-5 ay sonra baskasiyla evlendi dusun halimi usteli beni aldattigi halde affettim defalarca kez kirdi yaln soyledi seven boyle yaparmi yapmaz asktn gozum kor olmustu.
geciyor ama delip de deşipte geciyor...

2 yıl da çokmuş ya hu. Başka biri girmedi mi hayatınıza bu sürede? Ve şu an tamamen unuttunuz mu?

2 yıl da çokmuş ya hu. Başka biri girmedi mi hayatınıza bu sürede? Ve şu an tamamen unuttunuz mu?

Hayir baska biri olmadi hayatimda. O 2 yil boyunca karisiyla mutlu mesut yasdi arkasinda ne biraktigini dusunmeden benimse icimse yanginlar koptu.
Unutmaya gelince eskisi gibi dgilim ama bi turlu kafamdan cikmiyo

biz şimdiki sevgilimle bir kere ayrılmıştık
ne yapmıştım sana anlatayaım çok iyi gelmişti
bir defter aldım kendime küçük
her gittiğimiz yere tek başıma gittim ve o deftere o an aklımdan ne geçiyorsa yazdım kırgınlık kızgınlık üzüntü vs vs
ağladım oralarda:)
böylece ne mesaj attım ne geri dön filan dedim
kendi kendimi rahatlatma yöntemi olarak iyi gelmişti
dene bence zarar gelmez

Unutacaksn. belki her baktgin yerde her dinledgn şarkida gelecek aklina cok yanin yanacak sabretmeyi ogreneceksn zaman su gibi akacak . unutacaksn

Hayir baska biri olmadi hayatimda. O 2 yil boyunca karisiyla mutlu mesut yasdi arkasinda ne biraktigini dusunmeden benimse icimse yanginlar koptu.
Unutmaya gelince eskisi gibi dgilim ama bi turlu kafamdan cikmiyo
Inşallah unutursunuz. Bende korkuyorum bundan. Ama olmayacak unutacagim inşallah

Fobi gibi birşey oldu onunla gittiğimiz yerler. Kaçıyorum. Acı duyacagimi biliyorum gidince. Sonra nasıl baristiniz?

bir de ben de aşk acıısı çekmiştim ondan önce başka birisinde
sanırım o yüzden bu sefer olmayacak nasılsa diye düşünmek daha işime gelmişti
çünkü ümidi kesince rahatlıyorsun
öncekinde o kadar kesmemiştim o kadar işkence etmiştim ki kendime ...

Siz bu duyguya sımsıkı sarılsaniz bile bu duygu sizi bırakıcak, emin olun.
Her şey geçiyor mutlaka. Geriye dönüp bakınca kişiliğinizi yaralayacak şeyler yapmayın yeterli. Ben de benzer acı yaşadım ve şu an evlendi .
Çok sevdiğim değer verdiğim o insan , umrumda bile değil. Yolda karşılaşsak yüzüme bile bakamiyor, ben ise gururlu onurlu olan tarafım çok şükür.
Siz de kimsenin canını yakmadiniz. Önemli olan bu , lütfen rahatlayin.
Bu arada evde durmaya devam ederek atlatamazsiniz

Işte o aşamaya gelmek istiyorum bende. Insanın elinde olmuyor ki. Maalesef kaçmak istiyorum bu duygudan

Ben kişiliğimi yaralayacak şeyler yapmadım ama o beni yaralayacak çok şey yaptı. Sürekli şikayet ediyordu bazı huylarimdan mesela. Sonuçta da terketti. Bu insanı ziyadesiyle yaralıyor.

Evet o da var kabul ediyorum bunu. Fakat özlem ve sanki hayatımın aşkını kendi ellerimle kaçırmışim hissi çok fena.

Evet o da var kabul ediyorum bunu. Fakat özlem ve sanki hayatımın aşkını kendi ellerimle kaçırmışim hissi çok fena.
Düşüncelerinizin, kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin,Nèrede hata yaptim gibi bir soru karsinizdaki insanı aklamaktan baska bir yol sunmaz.Bu da geçecek,bu hisleri biliyorum bizi aldatiyorlar: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…