- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Evet bende biliyorum geçecek inanıyorum. :) teşekkür ederim.Düşüncelerinizin, kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin,Nèrede hata yaptim gibi bir soru karsinizdaki insanı aklamaktan baska bir yol sunmaz.Bu da geçecek,bu hisleri biliyorum bizi aldatiyorlar: )
Aklıma hep ya yine aynı şeyleri yasarsam diye geliyor. Yine terkedilirsem yine istenmezsem vs.Bu hislerinin hepsi "öncekinden daha çok sevecek biri" karşına çıkana kadar emin ol..
Benimde hayatımda çok sevdiğim biri vardı.
Bitti..
Hiç unutamam sanıyordum kalbim acıyordu resmen.
Ama sonra karşıma şimdi ki sevdiğim adam çıktı..
Ve o kişinin esamesi bile okunmuyor artık.
Bence karşına çıkan ve ya çıkacak olan fırsatları değerlendir ve nickin gibi yeni bir hayata yol al
Aklıma hep ya yine aynı şeyleri yasarsam diye geliyor. Yine terkedilirsem yine istenmezsem vs.
Ama inşallah dediğiniz gibi olur.
Doğru kişi olduğuna çok inanmıştım. Ve o kişi insanları manipüle etme konusunda ustaydi bana bu hisleri o empoze etti. Sürekli suçlayarak terkettiBöyle düşünürsen yanlış yaparsın, herkes aynı değildir.
Hem neden kendin hakkında böyle bir kanıya vardın ki? Belki karşına çıkan doğru kişi değildir.
Doğru kişi olduğuna çok inanmıştım. Ve o kişi insanları manipüle etme konusunda ustaydi bana bu hisleri o empoze etti. Sürekli suçlayarak terketti
Ne güzel iyikilerle dolusunuz. Dilerim bir gün bende iyiki derim herşey için.Unutmadım,sadece sevmekten vazgeçtim.. bak yıllar geçti yine hatırladım,unutsam hatırlamazdım.. zaten unutmak için hafıza silmek gerekmez mi ?
Bunun biadım ötesi sevmekten vazgeçmek,yoluna bakabilmek..
senin düşündüklerinin milyon fazlasını düşündüm.. şimdi şunu diyorum"iyi ki bitmiş,iyi ki ayrılmışız,iyi ki eşimi tanımışım,iyi ki onunla evlenmişim bla bla bla"
Gerçekten istiyorum. Gerçekten. Ama beynim sürekli onun iyi yanlarını hatırlatıyor bana. Halbuki o kadar çok üzdü ki beni.Unutmanın zibilyon tane tarifi vardır belki ama bir tek çözümü var. Gerçekten istemek...
Tamamen unutmak fiziksel olarak mümkün değil bu dünyada.
Ama alışmak, kendini alıştırmak senin elinde.
En iyi seçenek oymuş, onun gibisi yokmuş gibi düşünceler tamamen senin unutmamaya kendi bahanen. Her zaman birinden daha iyi seçenek vardır.
Mesela bazen aklıma şu geliyor. Benden şikayet ettiği şeyler doğru muydu ben mi soğuttum kendimden vs. Ama bir yandan da düşünüyorum ben onu sevmeye başladıktan sonra o kadar çabaladım ki onun için. KarmakarisigimBu durumda sürekli şunu düşünmelisin. O senin için doğru biri olsaydı gitmezdi.
Artık bunları düşünme. sonuc olarak ayrılmıssınız. Daha iyisi olacaktr emin ol.Mesela bazen aklıma şu geliyor. Benden şikayet ettiği şeyler doğru muydu ben mi soğuttum kendimden vs. Ama bir yandan da düşünüyorum ben onu sevmeye başladıktan sonra o kadar çabaladım ki onun için. Karmakarisigim
Umarım..Artık bunları düşünme. sonuc olarak ayrılmıssınız. Daha iyisi olacaktr emin ol.
Kötü günlerini anımsa üzüldüğün anları. Hakettin mi bunları? O zaman doğru cevabı bulursunGerçekten istiyorum. Gerçekten. Ama beynim sürekli onun iyi yanlarını hatırlatıyor bana. Halbuki o kadar çok üzdü ki beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?