Kızlar kahrımdan ölcem lütfen kulak verin dinleyin aynı durum içinde olanlar var mı merak ediyorum. Benim 9 yıldır devam eden bir arkadaşlığım var. Kimse yargılamasın ama şöyle bir durum var biz ne arkadaşız nede sevgili ikisini de olmayı beceremedik. bazen duygusal olarak çok yakınlaştık o sıralar benden hep uzaklaştı sonra yine geldi. Defalarca görüşmeme kararı aldım ya o yapamadı Yada ben. 1 sene hiç görüşmediğimiz oldu 1500 km yol gelip çalıştığım yerde birden karşıma çıkıp sürpriz yaptı sonrası yine aynı. Hiçbir zaman adını koyamadık benim hayatıma giren 2 kişi oldu o arada bunları hiç hazmedemedi dile getirmedi ama hoşuna gitmediğini ben anladım. güven veren birisi değil eksileri çok aslında bana uyan birisi hiç değil. ondan uzak kalamıyorum aşırı özlüyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz 2-3 ayda bir görüşüyoruz ben her görüştüğümüzde altüst oluyorum ona belli etmiyorum. Aramızda çok tuhaf bir çekim var kızlar yaşayan ve beni anlayan bilir kopamıyoruz ömür boyu yanımda olsun istiyorum onda bulduğum huzuru mutluluğu bir başkasında bulamıyorum. Çok kötüyüm bir başkasıyla olacak diye ödüm kopuyor. Benimle hep görüşmek istiyor özlediğini söylüyor ama evlilikten korkuyor. Sevdiği kız buna ben evleniyorum diye Msj çekip terketmiş ondan beri evlilik düşünmüyor. Ya beni sevmesini adını koymayı istiyorum. olur Yada olmaz denemeden bilemeyiz. Canımı yaktığı çok zaman oldu şunları düşünmem bile delilik ama bağımlı gibi birşey oldum bırakamıyorum oda beni bırakamıyor. Unutmanın vazgeçmenin yolu yok mu benzer durum içinde olan var mı Napcam ben sürekli onu düşünmekten bıktım((((
Ben anlamadım...
9 senedir bu şekilde devam ediyor; seni kaybetmekten korkuyor ama evlilikten daha çok korkuyor?..
Biraz tuhaf açıkçası.
Eğer gercekten sevse bir dakika tereddüt etmez; 9 yıl diyorsunuz; yani kız ondan ayrılalı en az 9 yıl olmuş...
Bence ne şiş yansın ne kebap mantığını güdüyor olabilir.
Yaşlarınız kaç acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kaptirma kendini. olmuyor o isin adi konmuyor. ne cektigimi bir ben bir allah bilir. 3 koca sene boyunca. yapma uzaklas..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence 9 senedir artik aliskanlik olmus . Bir an once uzaklas onceleri agarsin ama zamanla gecer .. unutulur
Aklini oyalayacak birilerini bul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
9 yıl, adı konulmayan böylesi bir ilişki için fazla uzun değil mi? onun evlilikten korkması falan bahane.. hangi erkek 9 yıl boyunca korkmaya devam eder ki.. böylesi işine geliyor. sorumluluk yok bişey yok. aklına esince atlayıp geliyor, ne de olsa karşısında seven bir kadın var. bu böyle 9 değil 19 yıl daha devam eder. bence artık çizgini çek. 30 yaşındasın. sana da yazık. bir aile olma şansın varken sen bu adamla vaktini çöpe atıyorsun..
Bu hikayenin sonu üç aşağı beş yukarı belli.
Bence bu adamla ne köy ne kasaba olursunuz ama bir şans vereyim dersen adam akıllı otur konuş.
Beklediğin yanıtı alamazsan unutmanın yollarını ararsın.
Olayı takıntı haline getirme. Aşk yada alışkanlık. İkisi de bir şekilde geçiyor..
9 sene hayatta yaşayamam belirsizlik içinde.
Bana aynı şekil yaklaşan bi arkadaşım vardı ünide. Ben de ondan hoşlanmıştım bi ara, ama çocuk dengesiz. Ne benden hoşlandığını söyledi, ne de arkadaş kalabildi.Kestirip attım. Sen nasıl bu kadar bağımlı olabiliyosun ki. Sıkılmadın mı? Düzenli bi ilişkiyi hak ettiğini hiç mi düşünmüyorsun?
Böylelerini hayatına sokmasan iyi edersin
9 sene hayatta yaşayamam belirsizlik içinde.
Bana aynı şekil yaklaşan bi arkadaşım vardı ünide. Ben de ondan hoşlanmıştım bi ara, ama çocuk dengesiz. Ne benden hoşlandığını söyledi, ne de arkadaş kalabildi.Kestirip attım. Sen nasıl bu kadar bağımlı olabiliyosun ki. Sıkılmadın mı? Düzenli bi ilişkiyi hak ettiğini hiç mi düşünmüyorsun?
Böylelerini hayatına sokmasan iyi edersin
hemfikirim ..
daha 9 sene daha vakit kaybetmeyin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?