Unutmanın çaresi yok mu :(((

sudem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
62
1
48
Kızlar kahrımdan ölcem lütfen kulak verin dinleyin aynı durum içinde olanlar var mı merak ediyorum. Benim 9 yıldır devam eden bir arkadaşlığım var. Kimse yargılamasın ama şöyle bir durum var biz ne arkadaşız nede sevgili ikisini de olmayı beceremedik. bazen duygusal olarak çok yakınlaştık o sıralar benden hep uzaklaştı sonra yine geldi. Defalarca görüşmeme kararı aldım ya o yapamadı Yada ben. 1 sene hiç görüşmediğimiz oldu 1500 km yol gelip çalıştığım yerde birden karşıma çıkıp sürpriz yaptı sonrası yine aynı. Hiçbir zaman adını koyamadık benim hayatıma giren 2 kişi oldu o arada bunları hiç hazmedemedi dile getirmedi ama hoşuna gitmediğini ben anladım. güven veren birisi değil eksileri çok aslında bana uyan birisi hiç değil. ondan uzak kalamıyorum aşırı özlüyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz 2-3 ayda bir görüşüyoruz ben her görüştüğümüzde altüst oluyorum ona belli etmiyorum. Aramızda çok tuhaf bir çekim var kızlar yaşayan ve beni anlayan bilir kopamıyoruz ömür boyu yanımda olsun istiyorum onda bulduğum huzuru mutluluğu bir başkasında bulamıyorum. Çok kötüyüm bir başkasıyla olacak diye ödüm kopuyor. Benimle hep görüşmek istiyor özlediğini söylüyor ama evlilikten korkuyor. Sevdiği kız buna ben evleniyorum diye Msj çekip terketmiş ondan beri evlilik düşünmüyor. Ya beni sevmesini adını koymayı istiyorum. olur Yada olmaz denemeden bilemeyiz. Canımı yaktığı çok zaman oldu şunları düşünmem bile delilik ama bağımlı gibi birşey oldum bırakamıyorum oda beni bırakamıyor. Unutmanın vazgeçmenin yolu yok mu benzer durum içinde olan var mı Napcam ben sürekli onu düşünmekten bıktım ((((

Madem bu kadar çok seviyorsun birlikte olun ona karşı sende adım at. Zaten zamanla seninle evlenmeyi düşünmeye başlayacaktır bunu boşuna dert ediyorsun şuan böyle düşünmesi çok normal...Diyelim ki hiç bi değişim yok sen onunla geçirdiğin vakitten zevk almaya bak kafanı bu düşüncelerle yorma en kötü ihtimal pişman olmazsın :)

Ben anlamadım...
9 senedir bu şekilde devam ediyor; seni kaybetmekten korkuyor ama evlilikten daha çok korkuyor?..
Biraz tuhaf açıkçası.
Eğer gercekten sevse bir dakika tereddüt etmez; 9 yıl diyorsunuz; yani kız ondan ayrılalı en az 9 yıl olmuş...
Bence ne şiş yansın ne kebap mantığını güdüyor olabilir.
Yaşlarınız kaç acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

O adım atmıyorsa sen atacaksın maalesef bu böyle yurumez. Red edilirsende jayatına kaldıgın yerden onsuz devam et. Ama bir adim atmaktan baska caren yok. Bu arada yaslarınız kac

O benim duygularımın farkında bazen belli ediyorum mesela saçma sapan kıskançlıklarım oluyor karışıyorum ona. Bazende gurur yapıp onu önemsemiyormuşum gibi davranıyorum. Ne zaman üstüne düşsem kaçıyor çünkü geri adım atıyor. Tam tersi durumda mevcut ben ne zaman kaçsam o geliyor bu defa. Ikimizde 30 yaşındayız. Bir kere benim gibi bi adamla evlenmek ister miydin dedi hayır dedim yine gururlu ben evet diyemedim. Şundan eminim denesek mutlu olacağız birbirimizle birşey var aramızda yoksa Insan 9 yılda bırakmaz mıydı hiç. En son yakın zamanda görüştük elimi tuttu ama şimdi sorsan sevgili değiliz çok karışık bir durum yaa ne istediğini anlamıyorum belki benim kadar yoğun değil duyguları ama ikimiZde de inat ve gurur var aynınız ikimizde. adım atan acaba bizden olur mu diyen yok

Omru boyunca kizin ona attigi mesajlami yasicak ki 9 yil olmus 9 yil nedemektir az bi zaman degil niyeti ciddi olan adam ozledim diyosa kosup size geliyosa gecmisi unutur ve yoluna bakar uzulerek soyluyorum ki bi 9 yil daha beklese bi adim atmaz olan sizin duygulariniza olur yazik etmeyin kendinize acikca soyleyin madem seviyosunuz baskasini dusunemiyosunuz karsinizdaki kisinin dusunceleride sizinle ayniysa acikca konusun ve dile getirin yoksa pesinde seneleriniz harap olucak pismanlik yasicaksiniz izin vermeyin boyle seylere sizinde bi gururunuz onurunuz var baktiniz niyetli degil bagriniza tas basicaksiniz sevginizi icinizde yasicaksiniz kimse sizden degerli degil bence lutfen oturup kalbinizi bi kenara koyup dusunun kararsizliklar icinde harcamayin zamaninizi allah yardimciniz olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaptirma kendini. olmuyor o isin adi konmuyor. ne cektigimi bir ben bir allah bilir. 3 koca sene boyunca. yapma uzaklas..

Ben onu tanıdığımda o kız bunu bırakıp evleneli birkaç yıl olmuştu sanırım yeniydi daha gözleri dolarak anlatmıştı şimdi unuttu mu bilmiyorum.ben 9 yıldır tanıyorum bahsettiğim kişiyi. durum anlattığım gibi bugüne kadar çok iyi insanlarla karşılaştım evlenip çoktan çoluk çocuğa karışırdım onu hiç içimden atamadım kimseyle mutlu olamadım. Tam unutacağım mutluyum galiba derken yine karşıma çıktı benim hayatımı değiştirdi

kaptirma kendini. olmuyor o isin adi konmuyor. ne cektigimi bir ben bir allah bilir. 3 koca sene boyunca. yapma uzaklas..

Senin 3 sene yine şanslısın benim 9 sene oldu ya koca 9 sene. Uzaklaşmayı çok denedim hatta sırf uzak olmak için 1500 km uzak yere gittim atandım çalışmaya başladım ve görüşmeyelim dedim numaramı değiştirdim. 1 yıl görüşmedik pat diye çalıştığım yere geldi karşıma çıktı bırakamıyoruz birbirimizi. Ben çok gururluyum o benden daha beter. Ben karşısına geçip ben seni seviyorum birlikte olmak istiyorum diyemem bu benim için çok zor

Bence 9 senedir artik aliskanlik olmus . Bir an once uzaklas onceleri agarsin ama zamanla gecer .. unutulur
Aklini oyalayacak birilerini bul

9 yıl, adı konulmayan böylesi bir ilişki için fazla uzun değil mi? onun evlilikten korkması falan bahane.. hangi erkek 9 yıl boyunca korkmaya devam eder ki.. böylesi işine geliyor. sorumluluk yok bişey yok. aklına esince atlayıp geliyor, ne de olsa karşısında seven bir kadın var. bu böyle 9 değil 19 yıl daha devam eder. bence artık çizgini çek. 30 yaşındasın. sana da yazık. bir aile olma şansın varken sen bu adamla vaktini çöpe atıyorsun..

Bu hikayenin sonu üç aşağı beş yukarı belli.
Bence bu adamla ne köy ne kasaba olursunuz ama bir şans vereyim dersen adam akıllı otur konuş.
Beklediğin yanıtı alamazsan unutmanın yollarını ararsın.
Olayı takıntı haline getirme. Aşk yada alışkanlık. İkisi de bir şekilde geçiyor..

9 sene hayatta yaşayamam belirsizlik içinde.
Bana aynı şekil yaklaşan bi arkadaşım vardı ünide. Ben de ondan hoşlanmıştım bi ara, ama çocuk dengesiz. Ne benden hoşlandığını söyledi, ne de arkadaş kalabildi.Kestirip attım. Sen nasıl bu kadar bağımlı olabiliyosun ki. Sıkılmadın mı? Düzenli bi ilişkiyi hak ettiğini hiç mi düşünmüyorsun?
Böylelerini hayatına sokmasan iyi edersin

Son düzenleme:
Bence 9 senedir artik aliskanlik olmus . Bir an once uzaklas onceleri agarsin ama zamanla gecer .. unutulur
Aklini oyalayacak birilerini bul

Bazen banada alışkanlık oldu gibi geliyor bazen saplantı yaptım galiba diyorum BaZende körkütük aşığım diyorum tarifini yapamadığım birşey bu yanında olduğum zaman tarifsiz bir huzur içinde oluyorum. bunu bir başkasında yakalamak zor keşke bilsem bunu yakalayacağım biri olacak bir kalemde silerdim onu. Oda benim gibi sevmez mi bunun bir yolu yok mu

Çok haklısınız belkide gerçek bu ben inanmak istemiyorum ama diğer taraftan olacak gibi geliyor verilen onca emek ve harcanan zaman var ne zor durum ya

Bende hiç cesaret yok. Hayatta karşısına geçip ben seninle sevgili olmak istiyorum diyemem kendimce belli ediyorum ya anlamıyor Yada anlamak işine gelmiyor bakalım nereye kadar böyle gidecek

9 yıl boyunca süren bir bağımlılık değil bu uzun süre görüşmediğimiz birbirimize kızdığımız çok zaman oldu ama bir şekilde yollarımız hep kesişti ya o bana geldi Yada ben ona bi adım attım düZelttik. Bu durumdan çok sıkıldım sıkılmaz mıyım. istediğim denemek olmazsa yapamadık deyip önüme bakarım ama böyle belirsizlik içinde kalmak çok zor

hemfikirim ..
daha 9 sene daha vakit kaybetmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…