Unutmanın çaresi yok mu :(((

tatlım bi 9 sene daha mı kaç kovala oynayacaksınız al karşına konuş adını koyun ha istemiyorsa da bitir görüşme hayatını ona endeksleme bi daha 30 yaşında olmayacaksın bi daha bu imkanların olmayacak

9 yıLLLLLLLL ..
cok uzun süre değilmi

Bence de.

Korkutuk asik olsam bile bir erkegin nazini max 1 yil cekerim (cektim daha dogrusu), yani adam gibi birlikte olmayacaksiniz bir zirtonun pesinde kosup hayat harcamanin bir alemi yok. Bir de insanin ici siser be, 9 yil nedir? ben seversem 6 ay bile duramam

30 cok guzel bir yas, genc bir yas, ama dikkatli olunmazsa ev+aile=cocuk+evlilik treni kolayca kacabilir, bence konu sahibesi heriften net talepte bulunmali, olmazsa net s..tir edip bir daha konusup gorusmemeli.

hemfikirim

Nereden başlasak...

güven veren birisi değil eksileri çok aslında bana uyan birisi hiç değil.

Bu kısım netten yürütülen bir iletişimi aşk sanmaktan daha ciddi bir sorun...

Ikimizde 30 yaşındayız. Bir kere benim gibi bi adamla evlenmek ister miydin dedi hayır dedim yine gururlu ben evet diyemedim.

Eğer onun sizinle evlenme niyeti olsa "Benim gibi bir adamla evlenmek ister miydin?" diye sormaz, "Benimle evlenir misin" der... Siz bunu direkt söylememesini onun gururlu olmasına bağlıyorsunuz ama seven bir erkek 9 yıl boyunca sizi başkasına kaptıracağı korkusuyla dokuz doğururdu...

Siz gurur yapıp evet diyemediğiniz için bir şeyler başlayamıyor sanıyorsunuz ama sizin evet demenizi istese kapılarda yatar o eveti alırdı ağzınızdan... Siz dokuz yılınızı ona hibe etmişsiniz o bu süre zarfında kaç kadınla neler yaşadı, aralarda sizinle takıldı ama sorsak sizin aranızda bir tılsım var, kopamıyorsunuz ve başka kadınlara size baktığı gibi bakmaz... Evet bakmaz, onlarla bu kadar sürüncemede bırakmaz çünkü direkt ilişki sorumluluğunu alır ama siz ondan kopamayan ve ilgisiyle erkeklik onurunu besleyen bir ego pompası görevini gördüğünüzden bir yıl görüşmese, farklı bir yere yerleşseniz bile sizi bıraktığı yerde bulacağından emin olduğu için sizi kenarda bekletmeyi reva görür size...

Kendini vazgeçilmez, harika bir adam olduğunu sanmakta, sizinle ciddi bir adım atmadan takılmakta sakınca görmemekte haklı, kimse kimseye günahını bile vermiyor bu devirde siz ömrünüzün üçte birini bu adama ayırmışsınız, bu duruma da ne ince manalar yüklüyorsunuz, pes...

Siz bırakamıyorsunuz, onu dokuz yıldır sizinle ilgili gelecek planları yapıyor mu sanıyorsunuz, rahip mi bu adam, manastırda mı yaşıyor? Kendinizi "Birbirimizi bırakamıyoruz" diye kandırarak, onu da tutkulu bir aşık gibi bilinçaltınıza işleyerek kendinize nasıl bir kötülük ettiğinizin farkında mısınız?

Oda benim gibi sevmez mi bunun bir yolu yok mu

Hayır yok...

Sevecek adam dokuz yıl bekler mi? Sevecek adam sevdiği kadın gönlünü başkasına kaptırır, başkasıyla evlenir diye korkmaz mı? Seven adam ortada bir sebep yokken sevdiği kadınla dokuz yıldır arada sırada görüşmeye dayanabilir mi? Siz bir rüya görüyor, bu rüyayı beraber gördüğünüzü sanıyorsunuz, onun hayatında zaten başka kadınlar var ama bu rüyadan bizzat o kadınlara kendiniz şahit olduğunuzda uyanırsınız... Umarım daha da geç olmaz, otuz yaş, dokuz yıl, tekrarlıyorum, ömrünüzün neredeyse üçte biri... Yazık...

canım yaşadıklarının neredeyse aynısını yaşayan bir arkadaşım var ve üzgünüm ama ilk etapta aklıma direk bunun sanki bir bahane olduğunu düşünüyorum.
yani bana göre bir erkek hiç birşeyden korkmaz çünkü onlar için doğru neyse odur ötesini düşünmezler. hani biz bazen bişeyleri ima etmek için ufak ipuçları veririz ya, erkeklerde bu hiç yoktur. hayır diyosa hayırdır evet diyosa evettir.
Bence kendi şahsi fikrim şu; sen mümkün olduğunca uzak dur ondan, çünkü o ömrü boyunca da yalnız kalabilir yada aniden birini bulup evleniyorum da diyebilir. ama sen sevginin kolay kolay unutupta başkasına kapılarını açamazsın zor olur zaman alır. senin için zaman kaybından ötesi olmaz.
ama yine de dilerim ki hakkında en hayırlısı olur inşallah :2:

Yazdıklarınızı kendime kıza kıza okudum. Kabul etmesi zor ama en baştan beri olanları düşününce durum büyük ihtimal böyle ve ben kendimi nasıl bi saçmalığın içine sokmuşum o kimdi ki gözümde büyütmüşüm onun için gerçekten düzgün mutlu olabileceğim insanları kırıp geçirmişim. Onun hayatında Başkaları oldu bu gizlediği birşey değildi ama kullandığı ifade çok affedersiniz onlar bir kerelik ve yatmalıktı idi sen onlar gibi değilsin öyle olsan çoktan bırakırdım diyor. Kendime çok kızıyorum iyi bir işi olan beğenilen ve şimdiye kadar birçok talibi çıkmış biriyim kimin için 9 yılımı feda edip üzüldüm çok pişmanım keşke ben kestirip attığımda bana gelişlerinde hemen yumuşamasaydım. Ilgilenip uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim şunları düşünüp içimde bitireceğim gerçekten uyanmama vesile oldun sağol.

Sende çok haklısın canım. benim hayatımdan gençliğimden çok şey götürdü ama tamda dediğin gibi özellikle şu kısma çok katılıyorum ya ömür boyu yalnız kalır Yada bir anda evlenir bende böyle düşünüyorum. hep o kişi ben olabilirim benden vazgeçemiyor diye kendimi kandırmışım beni sevecek diye aptal bi yalanın içinde kaybolmuşum. Şimdi yine aklına estiğinde arayıp mesaj atacak Napcam bilmiyorum görüşmeyelim demek çözüm olmuyor bir zaman sonra bulunduğum yere gelip karşıma çıkıyor bu nasıl bir adam ya insan neden bunu yapar karşısındakine amacı ne

bence diğer arkadaşların dediğine katılıyorum karşına çıktığında sen söyle sevdiğini falan itiraf et emin ol bişey kaybetmezsin. ve keskin ol kesinlikle. olacak mı olmayacak mı sana net olsun...
ama kalkıpta ya bende istiyorum ama korkuyorum ve benzeri cümleler duyarsan anında o ortamı terket çünkü emin ol bu korku hiç bitmez ve bence bu tamamen bahane.

Korkuyorum gibi bir ifadesi olmadı ben ona yordum eski sevgilisi evleniyorum deyip bunu bıraktığı için o olaydan çok fazla etkilenmiş. sadece dediği şey ben kimsenin hayatına dahil olmak istemiyorum benim gibi bir adamla yapabilir misin diyor canım nasıl söyleyeyim bu gözü hep Dışarda bir adam bana onlar geçici diyor yani amacını anlamışsındır gerçi bu bile çok iğrenç.bana gelince kimseyle böyle uzun sürmemişti birşey var sana karşı çok zaafım var diyor ama sorsan ben onun sevgilisi değilim bu ne istediğini bilmiyor Yada ben yedekte durayım istiyor. Karşısına geçip dersem oda istemiyorum derse kendimi hiç affedersem aslında böyle bir adamı hiç istememem lazım en güzeli yol vermek. Ben onu ıssız adama benzetiyorum yaşam tarzı tamda öyle kime hayır gelir ki öyle birinden?

Ben sana ona söyle derken sadece içinde en azından keşke söylesemiydim gibi bir fikir kalmasın diyeydi. Sonuçta sen söyleyince birşey kaybetmezsin ama burdaki en önemli kısım şu eğer o sana hayır derse bir daha asla konuşmaman gerekiyor çünkü olurda yine muhabbet ederseniz bu defa ben naparsam yapayım elimin altında gibi düşünecektir.

Seni asla kırmak istemiyorum ama kimsenin hayatına dahil olmak istemiyorum demek bana göre "canım isteyince gelir iki muhabbet eder güzel vakit geçiririm, sonra camım isteyince giderim en azından sevgili değiliz bana hesap soramaz"
Güzel vakitten kastım asla kötü birşey değil..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aşk acisi çok kotu bende yaşıyorum ;( benim sevdiğim adamda baskaskiyla nisanlaniyor. Kendime gelince uyguluyamiyorum ama bence sende ona zarf at ciktigm biri var evlenmeyi dusundugu soyle belki açılır sana bilmem ki.daha önce böyle bişey yaşadığı için seni seviyorsa kaybetmeyi göze alamaz

bence alın karşınıza ve bu 9 senelik ilişkinin arkadaşlık mı duygusal bir bağ mı ne olduğuna bir karar verin ve gözünü korkutun diyin ki bu 9 senelik sürümcemenin bir adı olmalı ben arada kaldım bunca zaman bunun adının ne olduuna beraber karar verelim ve bundan sonraki hayatımıza o ekilde yön verelim gibisinden mantıklı ve kararlı olun.. baktınız kaçamak cevaplar kaytarmalar umudunuzu kesin ve rica ediyorum yolunuza bakın

Benden yaşça buyuksunuz. Dile kolay 9 senenizi baskasini düşünmeden gecirmissiniz. Neden? Daha bahanesini bile sizin bulmak zorunda kaldığınız bir bilinmezlik yüzünden. Bu adamla çok Üzgünüm ama birsey olacağını sanmıyorum. Deneseniz bile ki bu gene sizin girisiminizle olacak sonunu çok açık görmüyorum Üzgünüm. Siz kenarda bekletilen ve üstünüzden ego tatmini yapılan bir kisisiniz bu iliskide.. gerçekten size değer verseydi 9 yilda bir kerecik sizinle deneme firsatini verirdi. Korku falan bahane. Şimdiye kadar korkuyor olmasi imkansiz... 9 seneden bahsediyoruz. Siz hic uzulmediniz mi gecip giden misler gibi 20'li yaslariniza ? Kimbilir belki çoktan hayatinizin aşkını bulup mutlu bir beraberligin içerisinde size gercekten deger veren biriyle olacaktiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimin altında diye hissettirdim bile çünkü çok ağır konuştum yol verdim 1 sene görüşmedim sonra ayağıma geldi özür diledi bende yelkenler suya indi. O güzel vakit geçiriyor benimle istediği Zaman görüşelim diyor istemediğinde bahanesi bitmiyor diğer taraftan hesap vermek istemiyor çünkü hesap verip sevgili olursa o yediği haltları yiyemez. Ben düşündükçe anlıyorum ki ondan bana Hiçbirşey olmaz vazgeçecem bu sevdadan gün gelir pişman olursa yine gelirse oralı olmayacam

Otur karsına al konusun buraya yazdıklarını ona söyle yıllarca bu belirsizlikle yasayamazsın ya yoluna devam etmelisin o yüzden acıklığa kavustur zaman kaybetmee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardım etsin sanada canım çok zor olmalı benim hayatımda biri vardı yapamadım ayrıldım. biri olduğunu söyledim ona önce tuhaf triplere girdi sonra biriyle olman hiç hoşuma gitmiyor dedi her konuşmamızda ne oldu o eleman diyip durdu ayrıldım dedim en son en iyisini yaptın dedi yani biriyle olmamı istemiyor ama onunla olmamıda istemiyor galiba. Benim şuan istediğim o 9 yılın acısını çıkartmak pişman olsun istiyorum

Üzülmez olur muyum geçen yıllara üniversitedeydim onu tanıdığımda okul bitti ve 5 yıldır çalışıyorum hala aynı saçmalığın içindeyim çıkmama fırsat vermiyor. Biz seninle görüşmeyelim dediğimde bunu yapamayız ikimizinde birbirimize zaafı var herzaman görüşeceğiz diyor ben artık kafa yormuyorum ama aramayı düşünmüyorum hiç o ararsa umursamayıda düşünmüyorum Napim birşey olacağımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…