- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
merhaba kızlar
daha öncede konu açmıstım bazı arkadaşlar cidden çok güzel yorumlarda bulundular sagolsunlar:)
şimdi gelelim derdime :/
unutmak istediğim biri var yaklaşık 4 aydır ayrıyız görüşmüyoruz..ki sanırım hayatında biri var kadının fotograflarınn altına nazar boncuklu resim koyuyor sevdim bir genc kadını diye sarkılar paylaşıyor falan filan bende tüm bunları gördükçe inanın içim almıyo midem bulanıyo aglıyorum ..
artık bunlara bi son vermek istiyorum cok yol denedim ama olmuyor kendini bi şekilde hatırlatıyor ..
mesela aksam yemek yiyiyoruz bulundugum yerdeki yerel televizyonun aksam haberlerinde çıktı lokmalar bogazıma dizildi o an
bundan bi ay önce arkadasımın dugunu için sehir dısına gittim pat çarsıda onu gördüm ki hani gittiği bi yer degil orası..:/
misafirliğe gitmiştim tam apartmandan cıktım önümden arabasıyla gecti plakadan tanıdım ..
ve bunun gibi birsürü sey diceksiniz abartma sadece tesadüf ama tüm bunlar olurken ben nasıl unutucam onu(
çok çabaladım cok dua ettim döner inşallah diye çünkü yarım kalan o kadar cok sey vardı ki
ama baktım ki olmuyor mecbruum unutmaya ama NASIL???
sizin fikirleriniz benim için cok degerli umarım derdimi anlayıp yorumda bulunan arkadaslar cıkar hepinize cok tesekkürler
hayır ünlü degilde sosyal sorumluluk projesiyle ilgili konustubu adam o ilde ünlü birimi yerel tv de gördüm yazmışsın ???
televizyonda olmazsa normal de cıkıyo :/ sırf onu unutmak için başka biriyle de görüsmek pek uygun olmazo yerel kanalı bir müddet açma izleme elbet geçecek herşey geçiyor.
bu sürede sende birileriyle görüş kapatma kendini
psikolojiyle cok ilgiliyim bu durumu arastırdım ama bana uymuyo pek algıda secicilik yada baska bişi :/ keske öyle olsaydı bu daha cok acı veriyoUnutamadigin icin heryer herseyde gozlerin onu goruyor olmasinn. Beyninin bir oyunuda olabilir sana
Saka bir yana lanet olsunki unutmak heralde bu hayatta en yorucu sey..
merhaba kızlar
daha öncede konu açmıstım bazı arkadaşlar cidden çok güzel yorumlarda bulundular sagolsunlar:)
şimdi gelelim derdime :/
unutmak istediğim biri var yaklaşık 4 aydır ayrıyız görüşmüyoruz..ki sanırım hayatında biri var kadının fotograflarınn altına nazar boncuklu resim koyuyor sevdim bir genc kadını diye sarkılar paylaşıyor falan filan bende tüm bunları gördükçe inanın içim almıyo midem bulanıyo aglıyorum ..
artık bunlara bi son vermek istiyorum cok yol denedim ama olmuyor kendini bi şekilde hatırlatıyor ..
mesela aksam yemek yiyiyoruz bulundugum yerdeki yerel televizyonun aksam haberlerinde çıktı lokmalar bogazıma dizildi o an
bundan bi ay önce arkadasımın dugunu için sehir dısına gittim pat çarsıda onu gördüm ki hani gittiği bi yer degil orası..:/
misafirliğe gitmiştim tam apartmandan cıktım önümden arabasıyla gecti plakadan tanıdım ..
ve bunun gibi birsürü sey diceksiniz abartma sadece tesadüf ama tüm bunlar olurken ben nasıl unutucam onu(
çok çabaladım cok dua ettim döner inşallah diye çünkü yarım kalan o kadar cok sey vardı ki
ama baktım ki olmuyor mecbruum unutmaya ama NASIL???
sizin fikirleriniz benim için cok degerli umarım derdimi anlayıp yorumda bulunan arkadaslar cıkar hepinize cok tesekkürler
psikolojiyle cok ilgiliyim bu durumu arastırdım ama bana uymuyo pek algıda secicilik yada baska bişi :/ keske öyle olsaydı bu daha cok acı veriyo
daha önce bi kaç mesaj atmıstım cevap vermedi o yuzden yine aynı seyi yapmam üstelik gelcek adam gelirdi 4 ay olmus bu saatten sonra hiçbi önemi olmaz ..ayy fena ya.. benimde öyle bişi başıma gelmişti ama benimki daha fenasıydıbseninki hiç bişi bacımm..
ama kıskanırsım sinir olurdumm adam tv ye çıkıyo sen yemek yiyemiyosun
nerde bu devlet nerde bu insanlık :))
şaka bi yana kıskanırdım.. ya keşke msj atsaydın tvde gördüm konuşman çok güzeldi dalan falan die çıkmadık candan ümit kesilmez..
hayır tam kapıdan cıktım aynı onun arabası önümden gecti ACABA dedim plakaya baktımSiz genelde arabalara ve plakalarına mı dikkat ederseniz? Tabiki algıda seçicilik..
bende cok saskınım :/ ki daha neler varda yazmadım bile ..Bu nasıl olabilir ki . Bu kadar tesadüf yani ... Gerçi benim başıma da çok gelir böyle tesadüf .Ayrılmışsınız ve o yarım kalan şeyleri diğer kişi ile tamamlamak istiyor gibi . Takibi bırakman senin için daha iyi olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?