unutmaya çalıştığınız birini yerel tv de görünce ne hissedersiniz???

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
merhaba kızlar
daha öncede konu açmıstım bazı arkadaşlar cidden çok güzel yorumlarda bulundular sagolsunlar:)
şimdi gelelim derdime :/
unutmak istediğim biri var yaklaşık 4 aydır ayrıyız görüşmüyoruz..ki sanırım hayatında biri var kadının fotograflarınn altına nazar boncuklu resim koyuyor sevdim bir genc kadını diye sarkılar paylaşıyor falan filan bende tüm bunları gördükçe inanın içim almıyo midem bulanıyo aglıyorum ..
artık bunlara bi son vermek istiyorum cok yol denedim ama olmuyor kendini bi şekilde hatırlatıyor ..
mesela aksam yemek yiyiyoruz bulundugum yerdeki yerel televizyonun aksam haberlerinde çıktı lokmalar bogazıma dizildi o an
bundan bi ay önce arkadasımın dugunu için sehir dısına gittim pat çarsıda onu gördüm ki hani gittiği bi yer degil orası..:/
misafirliğe gitmiştim tam apartmandan cıktım önümden arabasıyla gecti plakadan tanıdım ..
ve bunun gibi birsürü sey diceksiniz abartma sadece tesadüf ama tüm bunlar olurken ben nasıl unutucam onu (
çok çabaladım cok dua ettim döner inşallah diye çünkü yarım kalan o kadar cok sey vardı ki
ama baktım ki olmuyor mecbruum unutmaya ama NASIL???
sizin fikirleriniz benim için cok degerli umarım derdimi anlayıp yorumda bulunan arkadaslar cıkar hepinize cok tesekkürler

Allah yardimcin olsun. Şöyle yap boyle yap diyemem pek bisi yoktur cunku bu durum için aklini surekli baska seylerle mesgul et çalışmıyorsan işe gir yeni ortamlara gir fakrli kisiler tani.. ama bunlarin yani sira tek bir sey war cok klşe olacak ama zaman.. zamanla gececek

o yerel kanalı bir müddet açma izleme elbet geçecek herşey geçiyor.
bu sürede sende birileriyle görüş kapatma kendini

bu adam o ilde ünlü birimi yerel tv de gördüm yazmışsın ???

Unutamadigin icin heryer herseyde gozlerin onu goruyor olmasinn. Beyninin bir oyunuda olabilir sana
Saka bir yana lanet olsunki unutmak heralde bu hayatta en yorucu sey..

Unutamadigin icin heryer herseyde gozlerin onu goruyor olmasinn. Beyninin bir oyunuda olabilir sana
Saka bir yana lanet olsunki unutmak heralde bu hayatta en yorucu sey..
psikolojiyle cok ilgiliyim bu durumu arastırdım ama bana uymuyo pek algıda secicilik yada baska bişi :/ keske öyle olsaydı bu daha cok acı veriyo

Ya zaten ozellikle boyle kisiler pat diye hic beklemesin anda hicbeklemedin yerde karsina cikar duyarsizlasmayi ogreneceksin ama ne zaman ki sen onu gormek istersin o zaman yuz dereden su getir naparsan yap planla programla bi kere denk gelmezssiniz

Not:kendimden biliyorum

Bu durumu kabullenirseniz unutma surecinize olumsuz bir etkisi olmaz. Evet onunla karsilasabilirsiniz hatta belki merhabalasmak zorunda dahi kalabilirsiniz. Bu neyi degistirir ki? O sizin hayatinizda degil artik. Kalp kabullebince goz gorse de farketmiyor inanin.

Üniversite de benim de unutmaya çalıştığım biri vardı, acıklı şarkılar eşliğinde tv de müzik kanalı açık oturuyordum. Arkadaşım kafam dağılsın diye kanalı değiştirdi ve üni öğrencilerinin olduğu bir tartışma programı açtı. Konuşan adamın yanında oturan ve kabak gibi kameraya bakıp gülümseyen adam unutmaya çalıştığım çocuktuu baya bana bakıyo gibi. Saatlerce durdu ööle ekranda sırf bana inat. Yine aynı çocuk aklımda, gece dışarı çıktım canlı müzik filan, bu şarkı bana gelsin dedim içimden,şarkıcı mikrofonu eline alıp bu şarkıyı da x isimli arkadaşımııız (adaşı) okuyoooor diye sahneye çağırdı ve adam acıklı acıklı bizim şarkımızı okumaya başlamıştı. İsim soy isim aynı olan doktorun o sene kariyerinde zirve yapıp her gün gazetelere çıkmasını, isim soy isim aynı pehlivanın kazanıp kazanıp durmasını saymıyorum bile:) sonuç; unuttum! Komik anıları yanıma kar kaldı.

Bu nasıl olabilir ki . Bu kadar tesadüf yani ... Gerçi benim başıma da çok gelir böyle tesadüf . Ayrılmışsınız ve o yarım kalan şeyleri diğer kişi ile tamamlamak istiyor gibi . Takibi bırakman senin için daha iyi olabilir .

ayy fena ya.. benimde öyle bişi başıma gelmişti ama benimki daha fenasıydıbseninki hiç bişi bacımm..
ama kıskanırsım sinir olurdumm adam tv ye çıkıyo sen yemek yiyemiyosun
nerde bu devlet nerde bu insanlık :))
şaka bi yana kıskanırdım.. ya keşke msj atsaydın tvde gördüm konuşman çok güzeldi dalan falan die çıkmadık candan ümit kesilmez..

daha önce bi kaç mesaj atmıstım cevap vermedi o yuzden yine aynı seyi yapmam üstelik gelcek adam gelirdi 4 ay olmus bu saatten sonra hiçbi önemi olmaz ..
unutmak istiyorum artık tek derdim bu

bende cok saskınım :/ ki daha neler varda yazmadım bile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…