• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmaya çalıştığınız birini yerel tv de görünce ne hissedersiniz???

Üniversite de benim de unutmaya çalıştığım biri vardı, acıklı şarkılar eşliğinde tv de müzik kanalı açık oturuyordum. Arkadaşım kafam dağılsın diye kanalı değiştirdi ve üni öğrencilerinin olduğu bir tartışma programı açtı. Konuşan adamın yanında oturan ve kabak gibi kameraya bakıp gülümseyen adam unutmaya çalıştığım çocuktuu:KK43: baya bana bakıyo gibi. Saatlerce durdu ööle ekranda sırf bana inat. Yine aynı çocuk aklımda, gece dışarı çıktım canlı müzik filan, bu şarkı bana gelsin dedim içimden,şarkıcı mikrofonu eline alıp bu şarkıyı da x isimli arkadaşımııız (adaşı) okuyoooor diye sahneye çağırdı ve adam acıklı acıklı bizim şarkımızı okumaya başlamıştı. İsim soy isim aynı olan doktorun o sene kariyerinde zirve yapıp her gün gazetelere çıkmasını, isim soy isim aynı pehlivanın kazanıp kazanıp durmasını saymıyorum bile:) sonuç; unuttum! Komik anıları yanıma kar kaldı.
işte sizin sonuctan istiyorum bende :)) UNUTMAK suan en cok istedigim sey bu
suan unutmaya calıstıkca yaram daha cok kanıyo daha ne kadar üzülcem :/

canım dur ya sanada diyceğim hiç belli olmaz bu işler millet çocukluk aşkıyla karşılaşıp evleniyo dur bakalım ama tesadüftür onlar sen sadece kuyruğu dik tut ve seyret her şey olucağına varır..
ay ama oda ne ruhsuzmuş insan bi cevap yazar..

Ya zaten ozellikle boyle kisiler pat diye hic beklemesin anda hicbeklemedin yerde karsina cikar duyarsizlasmayi ogreneceksin ama ne zaman ki sen onu gormek istersin o zaman yuz dereden su getir naparsan yap planla programla bi kere denk gelmezssiniz

Not:kendimden biliyorum
işte duyarsızlaşma onu yapamıyorum ki ben :(( sadece bunun için degil hiçbir konumda olmuyor

Bu durumu kabullenirseniz unutma surecinize olumsuz bir etkisi olmaz. Evet onunla karsilasabilirsiniz hatta belki merhabalasmak zorunda dahi kalabilirsiniz. Bu neyi degistirir ki? O sizin hayatinizda degil artik. Kalp kabullebince goz gorse de farketmiyor inanin.
kalp kabul etmiyo sanırım sorun orda :/

oturup acınızı çekiceksinşz süresi sizin hayata yeniden başlama isteğinizle orantılı, unutmanın tek yolu o acının çekilmesi maalesef

Sen gormek duymak istemedikce bir sekilde gorursun. Oysa gormek isteseydin ya da sesini duymak isteseydin hic haber akamayacaktin. Bu nedense hep boyle olur. Sanirim bu da senin sinavin. Yapacak birsey yok. Zamana birakmaktan baska. Cok zor biliyorum. Keske kelin ilaci olsa misali...

yapma çokk uzun bi süre :KK43:(( o kadar gücüm yok
sen nasıl dayandın ?? 2 yıl cok zor ya
Canım çıktı zaten benimdee. Sonra başkalarıyla görüştüm ve mantığımla karar verip biriyle birlikte olmaya başladım. İlk başlarda mantıktı ama sonra onu unutacak kadar çok sevdim. Hatta diğeri geri döndü. Yalvarmalar, evlilik teklifleri vs. Ama en ufak bişey bile kalmamıştı içimde muhattab bile olmAdım. Bence mantığınla karar verdiğin, düzgün biriyle görüşmek tabii içinin de alacağı, geçmişi unutmanı sağlıyor. Yoksa evde oturup ağlayarak olmaz bu iş.

canım dur ya sanada diyceğim hiç belli olmaz bu işler millet çocukluk aşkıyla karşılaşıp evleniyo dur bakalım ama tesadüftür onlar sen sadece kuyruğu dik tut ve seyret her şey olucağına varır..
ay ama oda ne ruhsuzmuş insan bi cevap yazar..
evet o yazmadıkca ben daha çok köpürdüm :/ daha cok kırıldım

Back
X