unutmus benı .:( onu cok sevıyormus :(

sizinki kaybedince değeri anlaşılır ve duygular anlaşılırmış ya öyle olmuş ama üzülme yani eğer gerçekten seviosa o da unutamamıştır dönecektir emin ol çünkü kalp her zaman kalbe karşıdır yaniyerimseniben

o kıza hemen asık olabildigine gore gercekten sevmemis demekki
:(:(
onu su an sevdigimi br arkaasım soylemis ona
o da demiski ben sevgilimi seviyorum artık cok gec
bide obur cocuktan yuz bulamayınca bana geldi demis
belkide o benim onu gercekten sevmedigimi dusunuyordur
uff . :(

evet aynen intikam kokusu gelio burnuma yanibu kadar çabuk unutması normal değil sen ona demişsin başkasını seviorum die onda canı acımış haliyle sen öyle diyince oda aynı şeyi dio belkide şey die düşünüodur beni ikinci bi seçenek olarak görüo die?

su an obur cocugu oldurmek istiyorum hep onun yuzunden
ve benim yuzumden :(
ya bu cocuk az kalsın alkol komasına giriyordu kabul etmedim diye bana sarkı yazmıstı
ne cabuk unuttu?
benim yasımdakiler dıs gorunuse dikkat eder biliyorum onun dıs gorunusude hic iyi degildir hani bana oyle gelmiyorda kime gostersem ayy cok tipsiz iyiki ayrılmıssın diyor(bunada cok sinir oluyorum ya neyse sanki hersey yuzune gozune baglı)
o kız buna 2 gunde asık olamaz bence .baksanıza ben kac ayda anladım :( cunku biliyorum (yada oyle dusunuyorum) o da dıs gorunuse onem veriyor ee niye cıkıyoler derseniz bu kz birkac hafta once sevgilisinden ayrıldı belki kıskandırmak icin falan yada o da mı unutma isted ki?

senin yapacağın şey şuan onu tekrar kendine çekeceksin bi telefonun yeticek belkide başta naz yapıcak tabi haklıda ama onu sevdiğini anlarsa emin ol oda mutluluktan uçucakdır güven banayerimseniben

su an bunlara inanmayı cok istiyorum ama beni gercekten unutmus olma ihtimali de var
yoksa 1 dk bile durmaz arardım hemen
sevgilisi de olmasaydı tabi
o kızı gormek bile istemiyorum bir de gercekten seviyormus gibi davranıyor
belkide seviyordur bilemicem...
facebook a girmiyorum artık
birbirlerine yazdıkları seyleri gormek istemiyorum
zaten bence facebook insanların diger insanlara hava atmak icin kullandıg bisey
herkes icin aynı degildir tabi ama cogu icin oyle

bu arada yazdıklarınız icin cok tesekkur ederim neden bilmiyorum ama yazdıklarınız beni rahatlatıyor
sanırım duymak istedigim seylerin neler oldugunu anlamıssınız :)
tekrar tesekkurler ...

valla hayatta öyle şeylerle karşılaşıyorsun ki buna nasıl üzülmüşüm diyceksin bide zaten bu çocuk bunu haketmiş yani

rica ederim canım seven sevenin halinden anlarmış empati kurdum sadece bende çok aşığım çünkü ama yinede umudunu kaybetme erkkeler bazen pislikleşebiliolar sırf hava atmak için de yapıo olabilir intikam duygusu onlarda çok yüksek sevseler bile yani o yüzden fazla düşünmemeye çalış onları yada ona dedi böyle böyle ben gerçekten seviyorum die bi konuşma yap sen onu dinle o seni dinlesin eğer baktın gerçekten sevmediğini hissettin o zaman ne hali varsa görssün de ve kendini başka şeylere ver mesela tatil kitap okumak kozmetik gb. sonra emin yine seviceksin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:sm_confused:

neyi haketmis canım anlayamadım ??
evet gercekten cok daha buyuk sorunlar da var
bende diyorum neden uzuluyorum ki
sadece bir erkek
ama olmuyor iste 10 dk sonra fikrim degisiyor

rica ederim canım seven sevenin halinden anlarmış empati kurdum sadece bende çok aşığım çünkü ama yinede umudunu kaybetme erkkeler bazen pislikleşebiliolar sırf hava atmak için de yapıo olabilir intikam duygusu onlarda çok yüksek sevseler bile yani o yüzden fazla düşünmemeye çalış onları yada ona dedi böyle böyle ben gerçekten seviyorum die bi konuşma yap sen onu dinle o seni dinlesin eğer baktın gerçekten sevmediğini hissettin o zaman ne hali varsa görssün de ve kendini başka şeylere ver mesela tatil kitap okumak kozmetik gb. sonra emin yine seviceksin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:sm_confused:

konusurdum sevgilisi olmasaydı
sonra sevgilisiyle tartısma cıksın istemiyorum bir de onunla ugrasamam

hem birde seni sevmiyorum iste anla artık diye kestirip atmasından da korkuyorum
kız onu sevmiyormus diye duymustum ne kadar dogru bilemicem ama bi ayrılsalar ben halledicem isimi :jeyyar:
tabi benim icin az kalsın komalık oluyodu onun icin olur heralde ayrılsalar
:1no2:

bu arada umarım siz mutlusunuzdur :)

zaten unutmak zorundayım omur boyu onu dusunerek yasayamam
amaa o kız onunla birlikte gordukce sinirlerim bozuluyor
o kızın onu gercekten sevdigine inanmıyorum
ikisini birlikte gormek ıstemiyorum ama o sanki bak ben seni unuttum dercesine kızla birikte bulundugum ortamlara geliyor... senağlama

o kıza hemen asık olabildigine gore gercekten sevmemis demekki
:(:(
onu su an sevdigimi br arkaasım soylemis ona
o da demiski ben sevgilimi seviyorum artık cok gec
bide obur cocuktan yuz bulamayınca bana geldi demis
belkide o benim onu gercekten sevmedigimi dusunuyordur
uff . :(

limonkızcım...

o erkek sevmenin ne demek olduğunu bilseydi zaten böyle davranmazdıkötükedihüso

hayat şu an oyun... bugün biriyle yarın biriyle. bak gün 2 ay sonra kolunda başka kız olacak

sende 2 yıl sonra kendi haline güleceksin "ben bu adam için mi üzülmüşüm" diye

sakın sakın onunla konuşmayı deneme. seven insan başkasına bakmaz bile kaldı ki gidip başkası ile çıkacak:olmaz:

sevgi ,aşk bu kadar basit değilşakkıdı

bir düşünCADIARZU

sen önüne bak. gerçek sevgiler için dök o göz yaşlarını

değmeyecek adamlar için ağlanır mı, sadece sana yazık, zamanına yazık. aklını onla meşgul etmene yazıksositososito

anladığım kadarı ile sana benim söylediklerim manasız geliyor. deseydim ki "limonkız onu o kıza yar etme. hala seviyordur seni,o kızla sadece seni unutmak için çıkmıştır...vs." o zaman her şey başka olurdu,değil misempatiksalakcinni

konusurdum sevgilisi olmasaydı
sonra sevgilisiyle tartısma cıksın istemiyorum bir de onunla ugrasamam

hem birde seni sevmiyorum iste anla artık diye kestirip atmasından da korkuyorum
kız onu sevmiyormus diye duymustum ne kadar dogru bilemicem ama bi ayrılsalar ben halledicem isimi :jeyyar:
tabi benim icin az kalsın komalık oluyodu onun icin olur heralde ayrılsalar
:1no2:

bu arada umarım siz mutlusunuzdur :)

hadi bakalım o zaman kadere bırak o getirir belki sana geri bide Allaha dua et canım bol bol, bize gelince ben çok mutluyum canım çok seviyoruz birbirimizi ufak tefek tartışmalarımız oluyo ama hiç uzaklaştırmadı birbirimizden çok şey atlattık yani neleri aştık bi bilsen ohoo umarım sende benim gibi sever ve sevilirsin :Saruboceq:

Hep aynı seyler erkek milleti ile ugrasmaya değmez. ne üzülüyorsun ki. biseyleri bahane ettiyse kesin seni bırakıp bir baskasıyla çıkmayı düşünmüştür emin ol. geri döndüyse de zaman geçirmek içindir. çoğu erkekde bu boyle. hem 2 ay nedir ki üzülme bence bos yere mutlu ol yerimseniben

Back
X