Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım seven sevenin halinden anlarmış empati kurdum sadece bende çok aşığım çünkü ama yinede umudunu kaybetme erkkeler bazen pislikleşebiliolar sırf hava atmak için de yapıo olabilir intikam duygusu onlarda çok yüksek sevseler bile yani o yüzden fazla düşünmemeye çalış onları yada ona dedi böyle böyle ben gerçekten seviyorum die bi konuşma yap sen onu dinle o seni dinlesin eğer baktın gerçekten sevmediğini hissettin o zaman ne hali varsa görssün de ve kendini başka şeylere ver mesela tatil kitap okumak kozmetik gb. sonra emin yine seviceksin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:sm_confused:
zaten unutmak zorundayım omur boyu onu dusunerek yasayamam
amaa o kız onunla birlikte gordukce sinirlerim bozuluyor
o kızın onu gercekten sevdigine inanmıyorum
ikisini birlikte gormek ıstemiyorum ama o sanki bak ben seni unuttum dercesine kızla birikte bulundugum ortamlara geliyor... senağlama
o kıza hemen asık olabildigine gore gercekten sevmemis demekki
onu su an sevdigimi br arkaasım soylemis ona
o da demiski ben sevgilimi seviyorum artık cok gec
bide obur cocuktan yuz bulamayınca bana geldi demis
belkide o benim onu gercekten sevmedigimi dusunuyordur
uff .![]()
konusurdum sevgilisi olmasaydı
sonra sevgilisiyle tartısma cıksın istemiyorum bir de onunla ugrasamam
hem birde seni sevmiyorum iste anla artık diye kestirip atmasından da korkuyorum
kız onu sevmiyormus diye duymustum ne kadar dogru bilemicem ama bi ayrılsalar ben halledicem isimi :jeyyar:
tabi benim icin az kalsın komalık oluyodu onun icin olur heralde ayrılsalar
:1no2:
bu arada umarım siz mutlusunuzdur :)