unuttun mu sahi?

acemacem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
1
0
1
Burdur
merhaba arkadaşlar.ben aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşımdan çok hoşlanıyordum.o da bana fazlasıyla yüz veriyordu ,iş yerinde hep ardımda gezer tek benle konuşurdu,bazen havadan sudan msjlaşırdık.zamanla anladım ki onun bana karşı bir duygusu yok sadece benim onunla ilgilenmemi istiyor.ama ne yazık ki ben bu arada ona tutulmuştum benim bu işten ayrılmam mümkün değil devlet memuruyum.onunla artık aramıza mesafe koydum hiç muhatap olmuyorum o da bunu farketti duygularımı da farketti.aslında ondan güzel bir intikam almak isterdim ama neye yarar ki.onu unutmak istiyorum aynı yerde çalışırken unutabilir miyim?lütfen bana fikir verin nasıl unuturum ve lütfen bana destek olun

onunla is disinda konusmayip mesai saati disinda da tlfla vs konusmayarak ve onu dusunmemek icin baska seylerle ilgilenerek..aileniz arkadaslariniz hobileriniz vs.

Belki seni kafa dengi bir arkadaş olarak görmüştür,senin farklı hislerin olduğunu anlayınca geri çekilmiştir.
Veya O da aynı hislerdedir ama sen geri çekilince çekinip uzak davranmıştır.

Arkadaşlığınızı bitiren tam olarak neydi ? Neye dayanarak Onun hislerini tahmin edip tavır koydun ?

:) Onu hiç umursamamaya çalış. Sanki hiç öyle hissetmemişsin gibi davran.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cocuktan intikam alman gerektircek bir durum yokki...
Sana umut vermemis , baska seylerle ilgilen takmamaya calis duygularinida disa vurma bence.

Ben anlamadım ki neyin intikamını alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…