- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Nereden başlasam bilmiyorum ama,anlatmaya çalıiacağım lütfen bi akıl verin şu anda hiç bişey gelmiyor aklıeşiBenim eşim evliliğimizin ilk yıllarında çok hata yaptı şiddet de dahil,o zaman bi türlü cesaret edip boşanamadım.o zaman olaylar hep şu şekilde ilerliyordu ben işten gelirdim 8 aylık da bi kızım vardı el çabukluğu da olmadığı için ev dağınık olurdu ve sirekli bunun için kavga ederdik ama sürekli ben bazen dayanamaz annemlere kaçardım ve sinirle boşanacağım derdim ama yapamazdım çünkü annem gelinimizle kalıyordu ve onların güzel yaşantısı ben gelince bozuluyordu , kendimi gelinimizin de yerine koyunca onu haklı bulup eve geri dönüyordum tamamen saçmalık yani o onu sevdiğim için döndüğümü sanıyordu ama kendindeki hataları göremeyecek kadar kibirliydi ve bilgisyar bağımlısıydı sonra kızım büyüdü varolan sorunlar azaldı ve bişey oldu o değişmeye çalıştı arada gelgitlerle tabi neyse kız büyüdü,ve babasının hatalarını gördü ve benim bi sebebim kalmdı artık neden bilmiyorum belki evli kalmak istiyordum ve kendimi bağlamak için bi çocuk daha istedim ki çoook iyi oldu iyikim Allahım çok şükrüm çocuğumm, çocuklarım onun içinde benim içinde.neyse benim ikinci kız da büyüdü amaa ben geçmişi affedemiyorum ve en ufak tartışmada gün yüzüne çıkıyor adamı boşamak istemiyorum neden bilmiyorum belki düzeldi belki sevdim ve bugün ben bütün bu olanları bu duygularımı anlattım ama içime bişey oturdu ve üzüldüm devam etmek istiyorsam yapmamam gerekiyordu belki ona dönmemein sebebinin çocuklar olduğunu anlattım