Unutulamayan geçmiş ve şimdiki ruh halim

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Nereden başlasam bilmiyorum ama,anlatmaya çalıiacağım lütfen bi akıl verin şu anda hiç bişey gelmiyor aklıeşiBenim eşim evliliğimizin ilk yıllarında çok hata yaptı şiddet de dahil,o zaman bi türlü cesaret edip boşanamadım.o zaman olaylar hep şu şekilde ilerliyordu ben işten gelirdim 8 aylık da bi kızım vardı el çabukluğu da olmadığı için ev dağınık olurdu ve sirekli bunun için kavga ederdik ama sürekli ben bazen dayanamaz annemlere kaçardım ve sinirle boşanacağım derdim ama yapamazdım çünkü annem gelinimizle kalıyordu ve onların güzel yaşantısı ben gelince bozuluyordu , kendimi gelinimizin de yerine koyunca onu haklı bulup eve geri dönüyordum tamamen saçmalık yani o onu sevdiğim için döndüğümü sanıyordu ama kendindeki hataları göremeyecek kadar kibirliydi ve bilgisyar bağımlısıydı sonra kızım büyüdü varolan sorunlar azaldı ve bişey oldu o değişmeye çalıştı arada gelgitlerle tabi neyse kız büyüdü,ve babasının hatalarını gördü ve benim bi sebebim kalmdı artık neden bilmiyorum belki evli kalmak istiyordum ve kendimi bağlamak için bi çocuk daha istedim ki çoook iyi oldu iyikim Allahım çok şükrüm çocuğumm, çocuklarım onun içinde benim içinde.neyse benim ikinci kız da büyüdü amaa ben geçmişi affedemiyorum ve en ufak tartışmada gün yüzüne çıkıyor adamı boşamak istemiyorum neden bilmiyorum belki düzeldi belki sevdim ve bugün ben bütün bu olanları bu duygularımı anlattım ama içime bişey oturdu ve üzüldüm devam etmek istiyorsam yapmamam gerekiyordu belki ona dönmemein sebebinin çocuklar olduğunu anlattım

2. Çocuğu yapıp üstüne onu büyütüp hatta ve hatta halâ bosanmicam diyorsaniz bence geçmişi kurcalamakta çok haksizsiniz. Artık affetmissiniz, eşiniz hatalarını da yüzüne vurup durmayın adamı bıktırmayın.

Annenizin yanına gitmemekle tekrar iyi yapmışsınız,onların da ayrı bir düzeni var çünkü.Eşiniz daha da düzelecek gibi duruyor bence 3. Çocuğu da düşünebilirsiniz bir süre sonra.O Zaman herşey çok daha güzel olur.

Boşanmak o asla istemiyor beni sevdiğini biliyorum ve hatta bende seviyorum ama affetmek konusunda biraz sıkıntılıyım neden sorusu beynimde dönüp duruyor haketmedim cümlesi kafamda ama seviyorum da

Gelinimiiz bi tanedir onu asla üzmek istemem hatta kimse üzülmesin ama affetmek çok zor insana hayvana çocuğa şiddet çok kötü kimse yapmamalı o insana saygınız sevginiz bitiyor

Geçmişi düşünüp üzülüp, hasta olma. İnsan bazen affedemiyor ama hep kendine yapıyor. Şuan da da herşey yolunda ve iyiyse kapat üstünü . Bu zamana kadar gelgitler yaşanmış evliliğinde içine sinmeyen şeyler varsa ve artık kendinde boşanma gücü buluyorsan naçizane tavsiyem boşan , mutlu olacaksan.
Zaten biz kadınların genelinin sorunu hep bu olmadı mıki? Annemin babamın düzeni bozulmasın çocuğum babasız kalmasın ama bizz hiç kendimizi düşünmedik çoğu zaman. Ve odun eşlerde kendilerine bağımlı ,onlardan vazgeçemeyiz zannettiler olayın içini bilmeden anlamadan ego yaptılar...

Yani bi söz var ya insanlar ne dediğinizi unutur ama nasıl hissettirdiğinizi unutmaz diye tam da öyle bişey o andaki çaresizliğimi unutamıyorum bi şu anda bile zengin olsam ilk yapacağum şey şiddet görwn kadınların kalacağı 5 yıldızlı otel yapmak

Herkes bir sürü sorun yaşıyor.. kimse unutamaz bu kolay değil.. her sorun da boşanılsaydı evli kalmazdı..
Tartışmalarınızda sen böylesin sen şöylesin diye eşinizi suçlarsanız.. sizden uzaklaşır.. olduğu gibi kabul etmeye çalışın.. onun huyu da bu.. huy değişmez..

Burada en önemli mevzu şu; eşiniz şu an hala şiddet uyguluyor mu? Size veya çocuğunuza fark etmez. Eğer uygulamaya devam ediyorsa, kesinlikle devam etmenin bir anlamı yok, düzelecek diye 20 çocuk yapsanız düzeltemezsiniz. Bu affedilir de değildir. Ancak eşiniz kendine çeki düzen vermiş, hatalarından ders almış ise, ancak halen göz göre göre yaptığı hatalar varsa size karşı; geçmiş sorunlarınızı ve bunu çözmeniz için bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm, eğer ki maddi durumunuz varsa. Yok tamamiyle tavırlarını değiştirdi, size iyi bir eş, çocuklarına iyi bir babaysa artık; bir biyoenerji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim. Üstüne bir de eterik bağ koparma benzeri uygulamaları internetten araştırıp biyoenerji uzmanınızla da görüşür, uygularsanız, geçmiş sorunlarınızın artık eskisi gibi kafanıza takılmadığını göreceksiniz. Gittiğim biyoenerji uzmanı anlatmıştı, eşinden boşanmak üzere olan bir kadın gitmiş, ortada çocukları da var, kadın eşine öyle nefret doluymuş ki, eğer beni ona geri döndüreceksen bunları uygulamak istemiyorum bile demiş. Eterik bağ koparmanın ve biyoenerjinin esasen ne olduğunu anlattıktan sonra kadın seanslara katılmış. Eterik bağ koparma olayını uyguladıktan 1 ay sonra aramış geri, eşiyle barışmış ve ikinci çocuklarına hamileymiş. Bu uygulamadan sonra aslında kendisine kimse destek çıkmıyorken eşinin ona ne denli yardımcı olduğunu anlamış. Bu arada, eterik bağ koparma maddesel değil enerji ve ruhsal bir mevzudur. Bundan da bahsetmiş olayım. Rabbim yardımcınız olsun, çocuklarınız ve sizin için hayırlı olanı nasip etsin. :)

unutma ilaci bulmuşlar diyorlar ondan alin lakin kknın unutturma gibi bir etkisi yok diye biliyorum:KK12:boşanacagim ...boşaniyorum yok ben cocuk yapacam ... yok unutmiyorum ama bosanmakta istemiyorum ...

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin benim de herkes mutlu olsun ben de şiddet olayı şöyle yanlışlıkla eli çarpsa boşarım bunu kendi de biliyor inşallah bütün insanlar mutlu olur ben de güzel olsun herşey kendinize dikkat edin sağokun unutmaya çalışacağım

Back
X