unutulan doğum günü

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
selam kızlar.. arkadaslar benim uzun süredir cıktıgım bi cocuk var seviyoruz birbirmizi.. kızlar benim sorunum su ki sevgilim dogum günümü unuttu. yani gec hatırladı diyelim. neyse bunun tartısmasını baya yaptık ama sonradan tatlıya baglandı.. yakında da onun dogum günü var sizce ne yapmalıyım. aklımda iki plan var 1.si bende onunkini unutup yada gec kutlayıp aynılarını ona yasatmak ve ya daha özel bi kutlama yapıp bak dogum günü öyle kutlanmaz böyle kutlanır tarzında bi şey mi yapmalıyım. ne diyosunuz??

Bence de kutla. İkinci özel gününüzde yine unutursa cırlarsın:27: İnsanız unutabiliyoruz:31:

benım erkek arkadaşım unutmuştu bir kere burnundan getirdim, bir daha unutmadı.

Sörcüm kırmızılaşmışsın, hayırlı olsun :)

Canım ben olsam takmam böyle şeyleri, unutmuş ama sonuçta kutlamış. Biz kadınlar daha hassasız bu konuda, bak şimdiden doğum günü için bir şeyler düşünüyosun.

Hiç kısas yapma, abartıp öyle kutlamalar da yapma.
Normal bi doğum günün kutlu olsun de (istersen ufak bi hediye al)
o kadar

bence normal bir şekilde kutla..o unuttu diye ah bende unuttuma gerek yok,yada çok abartılı bir kutlamaya.sen normal bir kutlama yap bi süpriz hediye nasılsa fikrin artık ama zaten utanır o seninkini unuttugu için.sende unutursan sonra hep kısasa kısas devam edersiniz

ona nasıl değer verdiğinle doğru orantılı bence..insan
sevdiğine kıyamıyor bu bir gerçek.ölüm yok sonunda, unutulabilir.

sen daha güzel bir kutlama yaparsın,sevgiyle anarsın eğer gerçekten hak ettiğini düşünüyorsan.:31:

Sevgilin şimdiden özel günleri unutuyosa ilerde çok bişey bekleme, yani yetişin kocam doğum günü ya da evlilik yıl dönümüzü unuttu gibi şeyler sürpriz olmamalı artık..

Bilmem, ben özel günlere çok önem vermem ama hemen hemen her konuda olduğu gibi bunda da kısasa kısas yapardım herhalde..

selam kızlar.. Arkadaslar benim uzun süredir cıktıgım bi cocuk var seviyoruz birbirmizi.. Kızlar benim sorunum su ki sevgilim dogum günümü unuttu. Yani gec hatırladı diyelim. Neyse bunun tartısmasını baya yaptık ama sonradan tatlıya baglandı.. Yakında da onun dogum günü var sizce ne yapmalıyım. Aklımda iki plan var 1.si bende onunkini unutup yada gec kutlayıp aynılarını ona yasatmak ve ya daha özel bi kutlama yapıp bak dogum günü öyle kutlanmaz böyle kutlanır tarzında bi şey mi yapmalıyım. Ne diyosunuz??

blki bi dalgınlığına gelmiş olabilir çok kırıcı olmuş ama yinede geçmiş bitmiş olay ayrıca uzun süredir ilşkm var demişssin sadece bunu unutmuş ? Demekki....
Bence hiç zıtlaşma yani kutlasan bile bu düşünceyle kutlama bak sen unuttun ben unutmadım diye. Sonuçta ortada bir sevgi var

alt tarafı doğum günü aşın artık bunları çocukmusunuz siz insanlar sadece özel gündemi birbirlerine hediyeler alıp güzel sözler söylüyolar? benim eşim geçen sene iş ten geldikten sonra doğum günün kutlu olsun hediye alamadım dedi kendi gücünede gitmiş içerlenmiş konuya baktım üzülmüş bişi demedim. hiç bi doğum günümde hediye gelsin pasta kesilsin diye beklemedim... Ömür boyunca saygılı davransın yeter gerisi müim değil yani. Ben Kısasa kısass yapmaktan da taraf değilim Doğum günü öyle olmaz böyle olur dan da değilim. Alırsın kucuk bi pasta kucuk bi hediye kutlarsın geçersin eskileri açmazsın kendisi ince bi insan sa zaten unuttuğuna pişman olur .! Kavgayla Gürütülye pişman ettirmek Sorunu Çözmez Mecburiyete girer. oda bana ters

selam kızlar.. arkadaslar benim uzun süredir cıktıgım bi cocuk var seviyoruz birbirmizi.. kızlar benim sorunum su ki sevgilim dogum günümü unuttu. yani gec hatırladı diyelim. neyse bunun tartısmasını baya yaptık ama sonradan tatlıya baglandı.. yakında da onun dogum günü var sizce ne yapmalıyım. aklımda iki plan var 1.si bende onunkini unutup yada gec kutlayıp aynılarını ona yasatmak ve ya daha özel bi kutlama yapıp bak dogum günü öyle kutlanmaz böyle kutlanır tarzında bi şey mi yapmalıyım. ne diyosunuz??

canım başa kakcaksan hıc yapma bence hatırladıysa sorun yokkı yanı demekkı kafası mesguldu gec hatırlamıs ben senın yerınde olsam guzel bı suprız yapardım ole kutlanmaz bole kutlanırda demezdım

Geçte olsa kutlanmış zaten bir daha unutamaz galiba:)))benim bir kez hatırlandı doğum günüm yaklaşık 4 yıl önceydi sanırım bidahada kimse hatırlamadı hep ben hatırlatırım:))

Back
X