- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
İnşallah olmam tedavi bile alabilirim o derece bunalmış durumdayımAy bunları ben yazdim sandım.Arkadaşlıklarımın iyi gittigi en sıcak dönemlerde filan herkesin sorunlariyla ilgilenen biriydim. Ne bileyim herkesin hassasiyetine zevklerine gore onlari mutlu edecek bir tavir sergilerdim. Sonra ne oldu onemsenmediğimi farkettim. Yani sorunlari olanlar gündemde daha çok yer edindi onlarla ilgilenildi. Hayatı tek düze olan ben ilgi goremedim kabahatim buymuş gibi. Umursanmadım. Sonra araya mesafeler girdi benim de. Dedim vakti yoktur calısıyodur odur budur. Mesaj atan arayan ben oldum. Sonra baktım bu hep boyle. Azalttim farkedilmedi. Biraktim o bile farkedilmedi. simdi ise boşvermiş durumdayım
İnşallah benim gibi olmazsınız.
Tavrınız saçma bence. Uzak durursanız kim sizi niye öenmsesin ki.. Bulunmaz hint kumaşı değiliz sonuçta. İletişim kuracaksınız, arayıp soracaksınız ki etkileşim olsun. O zaman önemsenirsiniz. Kendimi geri çekeyim peşimde koşsunlar mantıklı değil.
Kocam en yakın arkadaşım. Allahım bozma diye dua edip duruyorum.İnşallah olmam tedavi bile alabilirim o derece bunalmış durumdayım
Iste bunun uzerine tamamen dusunmeyi birakip olsalarda olur olmasalar da diyince kendiliginden hepsi geliyor zaten sal bosver yalnizlik en guzeli insan kendi kendine olmanin tadina varinca kimseyi cekemiyor
Yosun tutmus duvarlara yazılmış gunler gibiyim bende...
Saygısı cercevesinde küsmeden konan mesafeye asıgım ben.
Yine mesafe koysaydınız ama bu derece kesmeden.
Kocam en yakın arkadaşım. Allahım bozma diye dua edip duruyorum.O bile o kadar çok şey farketti ki seni sevmiyo kimse diye dalga geçiyor bazen.
Bende cok ozenirim boyle arasina hic bisey hic kimse girememis dostluklara ama olmayinca olmuyor iste bu birazda kendimizi nereye koydugumuza bagli digerlerinin gozundeEn mutlu anlarımda hep yalnızdım insanlar hep bir şeyi bahane edip küstü kavga etti vs doğru aslında belkide alışmalıyım zaman alır ama sonu güzel olur
Yanlış anlamayın ama bir elestiride bulunmak istiyorum size. Çok sert yorumlar yapıyorsunuz. Yani bunu bir kaç yerde daha düşündüm. Belki mizacınız böyledir bilemem ama söylemek istedim. Bu konuda mesela arkadaş cok bunaldım destek alabilirim bile demiş.Ben kendisini arayan biri yokken sürekli onları arayan insanları yapmacık buluyorum. Gerçekten arkadaş olsaydınız onlarda sizi arardı. Demek ki sizinle o kadar yakın olmak istemiyorlar. Şimdi aramama kararı aldığınızda belki nefes alırlar.
Ben insanlarin duymak istedikleri şeyleri söylemediğimiz için de böyle olmuş olabileceğini düşünüyorum.En mutlu anlarımda hep yalnızdım insanlar hep bir şeyi bahane edip küstü kavga etti vs doğru aslında belkide alışmalıyım zaman alır ama sonu güzel olur
Hangimiz beceriyoruz ki biz becersek karsı taraf anlamıyor falan.İnsanı ilişkileri beceremiyorum sanırım ya nasıl yapılır ki o diye sorasım geldi şuan :)
Sertlik herkese göre değişir. Hatta yumuşattım bile demek istediklerimin hepsini söylemedim. Şimdi söyleyeyim fırsattan istifade.Yanlış anlamayın ama bir elestiride bulunmak istiyorum size. Çok sert yorumlar yapıyorsunuz. Yani bunu bir kaç yerde daha düşündüm. Belki mizacınız böyledir bilemem ama söylemek istedim. Bu konuda mesela arkadaş cok bunaldım destek alabilirim bile demiş.
Tam da bu.Aynı dönemden geçtimmmm.. Ama insan insana her zaman muhtaç havalı görünüp ne yapacaksın önemli olan canın sıkkın veya mutlu olduğunda biriyle paylaşabilecek arkadaşa sahip olmak. Buda çok insandan geçmiyor tek tük olsun bizim dostumuz olsun.Diğerleri makara kukara işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?