unutulmak bu kadar kolay mı?

Bazı insanlar yürekten sevmiyor, sever gibi yapıyor Çok üzüldüm ki pek duygusal bir haldeyim, umarım bu unutmasını umursamayacak duruma gelirsin.

pardon da msj atıp nıye kendını kucultuyorsun ki..

onunda çok umrundaydın,bi yerleri kabarmıştır sayende

r
Bazı insanlar yürekten sevmiyor, sever gibi yapıyor Çok üzüldüm ki pek duygusal bir haldeyim, umarım bu unutmasını umursamayacak duruma gelirsin.
Ben farkedememistim malesef.Çok iyi rol yapmis.Kimse uzulunecek kadar degerli degilmis canim.Bu bende aci bir tecrube oldu.
Gercekten artik gram umrumda degil.Ne halt ederse etsin.Kendimi kullanilmis gibi hissediyorum.

pardon da msj atıp nıye kendını kucultuyorsun ki..

onunda çok umrundaydın,bi yerleri kabarmıştır sayende
Milan hanim tesekkur ederim vakit ayirdiniz okudunuz ama yorumunuz sizce de biraz fazla agir degil mi?
Mesaj atmam hata olabilirdi ama ben onu 3 sene boyunca gorecegim ve ayni ortamda bulunacagim.Simdi net bicimde yuzune vurmak istedim ileride tek bir muhabbetin dahi olmamasi icin.Ve dayanamadim.Bu bir acizlikse acizlik gosterdim evet.
Umrunda olmadigimi ise aci bicimde ogrendim zaten.
Buraya dertlesmek icin geldim bazi seyleri aci aci da ogrendim zaten.Ve sizinde bu sekilde agir konusmaniz inanin rahatlatmaktan ote daha da uzuyor.Lutfen insanlarin hassasiyetlerini goz onunde bulundurup yorum yapalim.

Kadınlarda ayrılık acısı çoktan aza doğru, erkeklerde ise azdan çoğa doğru gider.

Yani şöyle ki; bir kadın ayrılıktan sonra ilk aşamada kahrolur, ağlar, paralanır. Bir süre sonra ağlamalar azalır. Durgunlaşır. Sonra durgunluğu üzerinden atmak için silkelenir. Silkelenmesi sona erdiğinde tertemiz yeni bir sayfa açar. Bu sefer Ajda'dan "Şimdi gel de gör beni" şarkısını söylemeye başlar.

Erkek ayrıldıktan sonra, oh çeker. "Oh be abi, bekarlık sultanlık anasını satayım" kafasına girer. Nefes alan her dişi mahlukatın kendisine hasta olduğuna kendini inandırır ve yine bulabildiği her dişinin peşine düşer. Bir süre sonra, hayatın gerçekleriyle yüzleşir, kendisinin ormanlar kralı olmadığının farkına varır. Gerçeklerle yüzleşince şöyle bir silkelenir. Silkelenmesi sona erdiğinde pişmanlık başlar. Bu sefer İbrahim Tatlıses'ten "Yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız..." şarkısını söylemeye başlar.

---

Yani işin özeti, üzülme kardeşim. Gidişat belli...

Allah bin kere razi olsun.Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin.Dusmanimin bile kotulugunu bir kez olsun izlememis olan ben bu karaktersizin pismanligini gormek istiyorum.
İladi adalet insallah en kisa surede tecelli eder.
Bu arada kitap yazabilirsiniz iliskiler uzerine.Cok begendim yorumunuzu

Allah senden de razı olsun canım benim... İçin rahat olsun, senin gibisini bulamayacağını bildikten sonra, bırak koşturup dursun ortalıkta deli dana gibi. Senin de karşına hep daha iyileri, kıymet bilenleri çıksın inşallah

Güzel bi msj atmışsın bence iyi yapmışsın .Ve erkeklerden bahsediyoruz ya gerçekten erkekler çok dönek oluyor galiba erkekler hiç olmamış gibi hayatlarına devam edebiliyorlar

neden msj atıyorsun ki? koymuşsun totosuna daha ne? onu takip ettiğini biliyor artık.

tatlım kafana takma gerçekten her şerde vardır bir hayır o kadar da uzun bir süre degil 3 4 sene misali 8 ay olmuş yani o süre içinde gerçek yüzünü görmüşsün herşeyin hayırlısı olsun nice iyi güvendiğin insanlar karşına çıkar merak etme canım üzülme de

bütün bunlar aşağılık bir herif için mi? 8 ayda çok kaptırmışsınız hem de böyle birine