"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok iyi ya hiç bu kadar gülmedim asgagagags düğünde de kendine taksaymış kurdele hem adamın anlaması da kolay olurdu
Zaten takiyorlar ya kirmizi kurdele gelinligin ustune bekaret simgesiymis

birde erkek arkadaşıyla bekaret testine gidecek bi üye vardı bakir değilmiş doktora söylesem bakir der mi diye sormuştu herkese

birde hatırlamıyorum burda mı okudum ama robot süpürge duştan çıkınca beni mi kayıt alıyor diye bi yazı okumuştum.

Aklima birde sey geldi flortuyle goruntulu konusurken arkada prezervatif gorunmesi onunla masturbasyon yaptigini iddia eden konu vardi.
Kocasının prezervatiflerini bulup, prezervatifleri ile mast yaptığına inanan bi kadında vardı. İnandıramamıştık aldatıldığına

Yeni üye sayılırım çok fazla konuları bilmiyorum ama bi melda konusu vardı. 20 yaşında bi kız vardı evlenmemişti daha ama eşim diyordu sözde eşinin eski eşi meldaya saydırıyordu da herkes meldaya destek verip kızı çıldırtmışlardı
Bir de az önce bi konu gördüm biri hoca arıyormuş prof Mcgonagall hocam var büyüde çok iyidir yazmıştı biri epey güldüm

O ban yiyecek bizle beraber yasak onun açtığı konu

Kocasının prezervatiflerini bulup, prezervatifleri ile mast yaptığına inanan bi kadında vardı. İnandıramamıştık aldatıldığına
Inanmiyordur ya inanmis gibi yapiyordur o kadar saf degildir heralde galiba sanirsam

biri de sevgilim oral yaparken su istiyor elinle ıslat diyor neden ıslatmamı istiyor diye sormuştu bi üye de sulayınca büyür diye istemiştir ıslatıver demişti haykırmıştım ofiste okuyunca
Hahaha cidden niye suluyormus acaba

Inanmiyordur ya inanmis gibi yapiyordur o kadar saf degildir heralde galiba sanirsam
Bilemiyorum ne dereceler. Burda çoğu kişi dalga amaçlı da açıyo. Az önce okudum. Manitası vajen üstüne baskı yapmış parmağıyla ZORLA . Kanamış, Allah belamı versin ya yırtıldı mı falan diyordu. Milletin derdi felfecil vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…