- 16 Haziran 2011
- 16.573
- 73.426
- 798
artık ilerleyen zamanlar da hanım kızlarımızdan muzdan hamile kalır mıyım muzu az soktum bakire miyim hala konuları gelirse şaşırmam okuyup bilgilenen bir çok hanım kızımız olacaktır.
Minnak minnak sarı sarı muzcuklar etrafta fıtı fıtı dolaşırlar
Ben hatirliyorum hemde salata kasesiydiEskilerden bir kase mevzusu vardı hatırlayana 10 puan
Bunu bilmiyorum
Nasıl bilmem
Gırgır? Benim efsanem gırgır
Neyseki misafire kullanmiyormus kendisi kullaniyormus oyle demistiOff evet
Bir üye de hamileydi galiba. Karnına kırmızı kurdele bağlayıp kocasına süprayz yapacakmış.dmdkdj
Üşengeçlik seviyem :Dişlerini bornoza silen koca ve über temiz karısı vardı. Üyeyi hatırlıyorum aslında ama
Misafirlere kullansa yine iyi haberleri yok gariplerin. İnsan bilerek nasıl kendi için kullanır anlamamNeyseki misafire kullanmiyormus kendisi kullaniyormus oyle demisti
IyyDişlerini bornoza silen koca ve über temiz karısı vardı. Üyeyi hatırlıyorum aslında ama
Oral yapiyordur sonucta igrenmez benceMisafirlere kullansa yine iyi haberleri yok gariplerin. İnsan bilerek nasıl kendi için kullanır anlamam
Birde cocugunun okulunda bir baska veliyle sanal sex yapan uye vardi hem eski kocasi donsun diye umit ediyordu
Evet bana bakti beni kesin tanidi birine soyler mi diye tutusmustu.Bir an şaşırdım, sonra olayı hatırladım. Adamla bir arkadaşlık sitesinden yazışıyorlardı. Adam onun kim olduğunu bilmiyordu. Sonra adamın okuldaki velilerden biri olduğunu fark etmişti.
Kurdeleyi nereye bağlıyordu?Aynı sürprizi, adamın yaptığı fıkralar vardı.
SizceKurdeleyi nereye bağlıyordu?
Belki dedim o da karnına bağlıyordur.
Ben yine konu disiyimYok çok şükür ki ben değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?