"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim rüyaların saçmalık seviyesi dersin sabah
O benim huyumdur zaten. Duvarımı 5 dk inceleyen ne saçma rüyalar gördüğümü görür. Bir keresinde yemekli gebelik testi görmüştüm eczanede. Patlıcanlı falandı.

Evde kendi imkanlarıyla (hortum, şırınga etc.) tüp bebek yapmaya çalışanlar vardı
Dün bir üye 9 yıl sonra vajinismusu yendiğini ve isteyenlere yardımcı olabileceğini yazmış. Mesajlarına bir baktım hem vajinismus hem de hamile. Şırınga yöntemiyle hamile kalmış,doğurmuş,büyütmüş.

Bu forumda gördüğüm açık ara ennn cringe yorumu kopyalıyorum.

"Siz 25 yaşında egzotikmissiniz ama ben hala öyleyim, sizin adınıza üzüldüm"

Direkt alıntı yapmadım polemik olmaması için. Merak eden kopyalayıp aratabilir.

Son düzenleme:

Yapmaya çalışanların dışında; vajinismusken şırınga ile hamile kalıp, başarı olarak anlatanlar var bir de.
Ben ısrarlı cahilliğe bir şey diyemiyorum ya

Geçenlerde meşhur anal seks konusunda birisi erkekler için "buldukları her deliğe girmeye çalışıyorlar," demişti ona çok gülmüştüm.
İdrar deliğine girsem olur mu diyen birini duymuştum ben arkadasimdan. Ustelik bu mankafa 3 yabancı dil bilen bir mühendislik öğrencisiymiş.

Ay bi de Vanessa bir konusunda birine biz genciz doğurganız cildimiz pasparlak kıskanma teyze gibi bir şey demişti.

Kadın, "9 yıl sonra nasıl yendim, gelin anlatayım vb" diye konulara yazarken; profilinde şırınga meselesi sorulunca, yok dedi. Mesajınızda yazmışsınız denince; profilini kapattı. Sadece sayılardan oluşan üye adı da manidardı.

Ay bi de Vanessa bir konusunda birine biz genciz doğurganız cildimiz pasparlak kıskanma teyze gibi bir şey demişti.
Vanessa trol ya onun dediğini hiç umursamam. Bu hanim doktora mezunu falan. Cümleleri <byle kuruyr. Bunun dgru oldgnu dşnyr.>

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…